בטיול פתאום קלטתי שהאור האחורי שלי לא עובד. בדיקה העלתה שלא מגיע פלוס. בדיקה של הפיוזים העלתה פיוז שרוף, החלפה לא פתרה ואחרי דקה הפיוז פשוט נמס. רעיונות מה לבדוק כי לא מצאתי חוטים חשופים.
Printable View
בטיול פתאום קלטתי שהאור האחורי שלי לא עובד. בדיקה העלתה שלא מגיע פלוס. בדיקה של הפיוזים העלתה פיוז שרוף, החלפה לא פתרה ואחרי דקה הפיוז פשוט נמס. רעיונות מה לבדוק כי לא מצאתי חוטים חשופים.
יש אורי מעבר ויש אורות בלוח השעונים, בעצם הכל עובד פרט לאורות ראשיים אחרויים ואורות של הלוחית רישוי. רעיונות נוספים?
אני לא מכיר את מבנה הפנס בסמוראי, אך כדאי לנסות לפתוח את שני הפנסים האחוריים ולהסתכל האם הקצר הוא בתוכם, יתכן ותראה כי הפלסטיק הפנימי בפנס התעוות.
נסה להחליף נורות, נתקלתי במקרים שנורה לא תקינה שרפה פיוז.
במידה ושללת את שני הקודמים, עבור על החיווט המגיע לפנס, כנראה שהוא מקצר בנק' מסויימת.
*האם הפיוז נשרף גם כאשר האורות כבויים?
תתמקד באיזור תיבת הפיוזים והצמות הסמוכות אליה.לפני מספר חודשים , ברכב זהה לשלך, במהלך נסיעה ראיתי והרחתי עשן עולה לי בין הרגליים.חציתי צןמת עצרתי ודוממתי את הרכב.הוצאתי מתיבת הפיוזים פיוז שהפלסטיק שלו הותך מהחום.כמדומני אורות אחוריים.בדיקה בצמות המחוברות לתיבה העלתה שבזמן הקצר עד שהפיוז מלא את תפקידו/או שהיה שם פיוז גדול מדי בדוד חוטים מסוימים בצמה/צמות נאכל/נחרך.מכיוון שלא רציתי להשקיע כסף ועבודה בצמה חדשה/תחליפית חתכתי מהתיבה את החוטים האכולים ,בודדתי אותם ומשכתי חוט 2.5 מ"מ מתיבת הפיוזים לאור ברקס או אור אחורי.
עבודה מגעילה זה לחפש חיווט באיזור תיבת הפיוזים. שיהיה בהצלחה ודווח על ממצאים ותוצאות.
טוב נפתרה הבעיה בכל זאת קצר בבית נורה היה הגיורם, פירוק וניקוי ועל הדרך ניקוי ובדיקה של החיווט לאורות האחוריים. תודה לרמאוראי על העזרה. עד התקלה הבאה :)
בבקשה.