תגובה להודעה: גומיות לאוזן קפיץ
הבעיה שלך היא לא בגומיות אלא בשאקלים, אותם זוג פלאחים שמחברים בין כל קפיץ לשלדה.
אתה עם שאקלים מקוריים?
גש לחמילבסקי,בקש גומיות " כתום" החלף את כל ה16 הקטנות+4 התותבים .
ואז תמשיך לחפש את החופשים.
ויש מה לחפש..
סנטר בורג שבור.
U בולטים לא סגורים.
תפוחים.
תושבת הגה.
ןעוד ..
אבל תתחיל משם.
יש לציין שהחופש התחיל מהרגע שהחלפתי את הגומיות המקוריות באלה של יאנוביץ.ואני עם השאקל המקורי הקצר
[quote=RONI;305647]לא.
אני עם הפנטום האדום.[/quo שיהיה פאנטום או איף 16 אבל סבן או לא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נריה חרזי
יש לציין שהחופש התחיל מהרגע שהחלפתי את הגומיות המקוריות באלה של יאנוביץ.ואני עם השאקל המקורי הקצר
במקוריות שהוצאת היה שרוול ברזל בכל זוג גומיות?
אז ככה אין חופשים מהu תיבת הגה פרקתי לפני שבוע והתושבת במקום הבעיה היחידה זה רק הגומיות כי משם בא כל החופש.ודרך אגב ראיתי את הפתרון שעשו לך עם הגומיות ולא כל כך אהבתי כי גם לך יש חופש והפתרון שהבאתה לי עולה הרבה גובות ובסוף אני נשאר עם חופש מסוים. רק שתבין עם הגומי המקורי היתי מסובב את ההגה והשאקל לא היה זז בכלל.השאלה איפוא יש כאלה או משהו דומה
היה שרוול אבל זה לא משהו שהיה אפשר להוציא הוא כאילו מוטבע ביחד עם הגומי ויושב בלחץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נריה חרזי
היה שרוול אבל זה לא משהו שהיה אפשר להוציא הוא כאילו מוטבע ביחד עם הגומי ויושב בלחץ
יש גומיות שבאות עם השרוול כחלק אינטגרלי ויש גומיות, כמו האדומות שקנית שמגיעות בלי שרוול,
את הגומיות שאין בהן שרוול ברזל יש להתקין על הרכב, להשחיל בתוכן בוקסת ברזל שבתוכה יעבור הבורג.
אם היו לך גומיות שהיה בהן את הבוקסה אז אני מניח שאין לך בוקסה שתתאים, ולכן או שתשיג בוקסות כאלו,
או שתקנה את הגומיות עם התותב.
חוץ מזה תתעודד...
אם הכשילו אותך רק על זה מצבך מצויין
הלוואי וזה היה רק זה הרשימה ארוכה מתחיל בבודי ליפט פנסים נוספים זיהום אוויר וכ'ו ועד נזילות. אם זה היה רק זה הייתי שמיח בחלקי. בכל מקרה אני ינסה למצוא את הברזל שנכנס לתוך הגומי מקווה שאולי ליאנוביץ יש כזה תודה