http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GREEN...Q5fAccessories
כזה דבר בג'ימני? מותר? חוקי? הגיוני? למי זה מפריע בכלל?
כמו כן, האם האור ידלוק קבוע? או שזה נשלט? מתכבה כרצוני?
קראתי שם ולא כל כך הבנתי האם זה אפשרי
Printable View
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GREEN...Q5fAccessories
כזה דבר בג'ימני? מותר? חוקי? הגיוני? למי זה מפריע בכלל?
כמו כן, האם האור ידלוק קבוע? או שזה נשלט? מתכבה כרצוני?
קראתי שם ולא כל כך הבנתי האם זה אפשרי
אתה יודע שגם עם הירוקת הזו הג'ימני לא יזוז כמו במהיר ועצבני, והבחורות לא ימרחו עלייך שתפתח מכסה מנוע נכון? :)
בלי לקרוא אני אומר לך שזה נשלט (אפילו אם לא לא מסובך לסדר מתג), שום דבר לא חוקי אבל זה לא נראה לי משהו שנכנסים עליו לכלא או מורידים מהכביש.
בג'ימני מותר, כי זה לא רכב. בסוזוקי, למשל, אסור.
אם היית קורא טוב טוב, היית רואה שזה קשור לעוצמת האור הפנימי, ומתגבר יחד איתו, ביחס ריבועי הפוך למהירות.
במחווה ללשון העברית: מה נהיה?
יאללה נעשה נסיון!!!!!!!
מי מביא לי את זה לארץ? מי מספר לי בדיוק איך? מי עוזר לי פעם אחת (אתם החכמים אני הטיפש לצורך העניין) להזמין משהו מאיביי????????
אשמח לכל עזרה בתהליך (החשמלאי שלי כבר מעודכן ומחכה לי)
נתחיל בקטנה, אולי נמשיך לדברים קצת יותר גדולים.....
כמו כן אם מישהו יתרגם לי את הסכום שאצטרך לשלם (ויפרט כמובן פירוט מלא) של כמה ועל מה אצטרך לשלם עד שזה יהיה אצלי ברכב, תבוא עליו הברכה והמנוחה.
זה לא משהו שחייבים שיהיה מיוחד לגימני .. כולה לדים פשוט תקנה בהום סנטר ותחבר מתחת לכיסא או ליד הדוושות פלוס ומינוס תעשה מתג קטן וזהו .. לא סרט.. אם אתה שואל אותי .. זה מכוער אש .. אבל .. זה אני .
דותן אולי תפרט?
תניח לרגע שאני ילד בן חמש שלא מבין כלום, ממש כלום ותסביר בכלליות מה עושים.
הרי אין בהום סנטר לדים שמתחברים ל- 12 V
אשמח אם תסביר בדיוק על מה ולמה.
זוב את המכוער, זה עניין שלי.
הדבר הכי חשוב לי זה שתהיה לזה שליטה (מתג, או להוציא את ה- 12 V וכ'U)
כל עזרה תתקבל בברכה.
קודם כל חשבון בEBAY תמיד טוב. לא עולה כסף ולך תדע מתי תזדקק. יש שם לא מעט הצעות טובות בעיקר בנושא אלקטרוניקה שמשתלמות. כך לך את הזמן ותעשה לregistration. לא מסובך , בסך הכל לרשום פרטים , סיסמא ושם משתמש. במקביל תפתח חשבון בPAYPAL (ניתן דרך האתר של EBAY) גם כן לא עולה דמי שמוש רוב המפרסמים באתר מקבלים אותו והכי חשוב הוא נותן לך בטחון לגבי הקניה. היתרון בPAYPAL לעומת כרטיס אשראי שהוא מתווך בדרך והמוכר לא יודע פרטים על כרטיס האשראי שלח. חוץ מזה PAYPAL מבטיח החזר כספי מהיר במקרה של בעיה במוצר.
לגבי המוצר הספציפי הזה, אם אתה מתעקש עליו (שגם אני חושב שהוא מיותר) המחיר בהחלט סביר (80 ש"ח כולל משלוחה) ולא כדי להכנס לחיפוש בארץ מה גם שתצטרך התאמות כפי שציינתה (לא בטוח שבהום סנטר מוכן ל12V ואין מתג). לפי דבריך תהיה חייב חשמלאי שידע למה לחבר זאת. אם הוא ישר והגון הוא לא צריך לקחת יותר מ100 ש"ח על העבודה. עם אתה באזור המרכז ומוכן לסור עלי ולהקדיש זמן לעניין אני מוכן לעזור לך.לגבי הפרסום שמתאים דווקא לJIMMNY "חרטא ברטה" בלשון העם. כנראה טריק שיווקי. שים לב שבאתר של היצרן מפורסמים דגמי רכב שונים עם אותו צילום.
בהצלחה.
טוב, האמת דיי מצחיק, אבל בעקבות חוסר יכולת שליטה ברכב בלילה של החברה לשעבר, כבר הכנתי סוג של "קיט" דומה לנ"ל להארת הדוושות וההילוכים. האורות אומנם בצבע כחול, אבל על אותו עקרון. ברמת העקרון הכל דיי מוכן להרכבה, אבל בגלל שנפרדנו כבר לא היה בזה צורך.
עוד מספר שבועות איתה (וקצת זמן פנוי) והיה לי סמו-ערס.
AZORA תקבל מכות!!!!!!!!!!!
אני רוצה סוזוקיערס טוב??????
חח אל תהיו רעים, תעזרו לחבר במצוקה.
אני מוכן ללמוד ולעשות לבד, אני מניח שזה לא יותר מסובך מהזמזם רברס שראיתי איך עושים בג'ימני שלי וכעסתי על עצמי (אבל אח"כ גם צחקתי) כשהבנתי כמה זה פשוט וקל, כולה כבל אדום שחור 12V מאריך וחתיכת איזוליר.....
עכשיו ל"בעיות" שאני מקווה שאתם תעזרו לי למצוא להן פיתרון:
איך אני הופך סתם מנורת ניאון, לצבעונית?
ראיתי בקארספורום מישהו שאמר שהוא עטף את הניאון הרגיל של המוסכניקים בניילון הזה של מחברות התלמידים בבית הספר, אני מחפש פיתרון הרבה יותר "מאיר" (מפיץ אור) חזק.......
נניח שחתכתי החוט שמקשר בין המנורה עצמה לבין שקע המצת (זו גם בעייה בפני עצמה, תכף נדבר על זה) וחיברתי אליו מתג, זה הכל שטויות.
איך אני הופך את הניאון שיש בהום סנטר לצבעים? אולי יש כאלה בצבעים כבר מוכנים?
בעניין החיבור החשמלי עצמו, חשמלאי ידע לסדר לי את זה מתוך הרכב (נניח מהחוטים ברגליים או משהו כזה) בצורה יפה ולא חאפרית?
אל תגידו לי זה מכוער בשביל מה לך וכ'ו, אני מבקש להניח לטעם ולריח בצד, אני מבקש עזרתכם הטכנית בלבד.
תודה רבה רבה
אוהב את כולכם
יונתן מה הקטע? למה ככה?
ציניות? מה קרה?
קיבלתי פה עיצה משגעת מאחד מהחברים שיהיו בריאים:
"אם אין לך משהו חכם להגיד, אל תגיד אותו"
וגם:
"אתה לא חייב לענות אם אין לך תשובה מתאימה"
הבנת את זה ברוך?
:-)
מה זה השטויות האלה!!!!!!!
מיום ליום השירשורים פה מתדרדרים.
זה פורום רציני וזה ממש לא המקום לשטיות כמו תאורה ירוקה שמטרתה שום דבר
ועוד קצת כלום.
זו לפחות דעתי.
ערן
בעיני יש כמה דברים הזויים בג'יפים, שמבחינתי מיותרים במיוחד, אבל זו דעתי אוקי?
בכל אופן לא תמצא אותי מדבר על זה רעות או מנסה להניא אנשים מהרעיונות שלהם.
אני יודע שזה פורום רציני וזו הסיבה שאני פונה לפה, כדי לקבל תשובה רצינית ואמינה, שתעזור לי להגיע למטרתי.
אין צדיק בסדום שיוכל לעזור לי להגיע למטרתי?
אשמח לכל עזרה בעניין.
מבין, אבל אתה חייב להבין שזה ממש נראה מגוחך מהצד. אנשים פה בעיקר מנסים לעזור אחד לשני כי סביר להניח שכל דבר שתנסה לעשות מישהו כבר עשה בעבר ויש לו את הריג'קטים איך לעשות יותר טוב . מנורות ירוקות בתוך הרכב זה בטח לא הסיבה שאנשים נמצאים בפורום הזה אבל שוב זו דעתי בלבד.
ערן
ובכל זאת, תוכל לעזור?
אומנם זו דעתך אבל גם דעתך, בתור חבר בפורום הנכבד הזה, תיחשב בהחלט.
תוכל לסייע לי?
עזוב רגע את "המכוער והטיפשי והדבילי והלא רצוי והלא נחוץ"
איך אני פיזית, מגשים את רצוני?
לא בעייה להביא מאריך, זה כבר הבנתי איך עושים, אבל לחבר ישירות לאן?
איך לחבר (לאן וכ'ו) ברגליים של הנוסע לידי?
בבקשה עזרה......
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5150
הנה ויש שם עוד המון כאלה עם משלוח חינם
אגב אם שואלים אותך ברחוב איין לי שום קשר לזה .. :)
תהנה
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3525
חלאס בחור שואל שאלה .. נכון שלא כולנו אוהבים את זה ונכון שזה נראה לחלקנו מגוחך אבל אם זה מה שהוא רוצה לעשות באוטו..או שתעזרו לו .. או שאל תגיבו .. יש בפורום לפעמים מחלת התנשאות וזה מעצבן .. גם אני כתבתי לו שאני לא חושב שזה רעיון מבריק אבל היי .. ככה הוא רוצה.. וכמו שאמא תמיד אומרת .. אם איין לך משהו חכם להגיד עדיף שלא תגיד..
יקירי, אני מתחיל לאבד סבלנות אליך ...
אני לא יודע מה זה חבר ומה זו מצוקה (אין פה לטעמי לא מזה ולא מזו ...), אבל אם אתה רוצה שאזמין לך משהו מאי-ביי באמצעות החשבונות שלי ומתחייב להחזיר לי את העלות, אעשה עבורך את השירות בשמחה - שלח לי קישור לפריט הספציפי ואזמין לך. אני נמצא במרכז כפי שאתה יודע אז או שתאסוף ממנו או שתמתין עד שאטייל דרומה ...
נדב.