תגובה להודעה: מחפש נגרייה בבאר שבע
לא מכיר ב"ש.
שאלת תם: לא עדיף שהפתחים יהיו מהצד (של הדלת האחורית) וכך לא תצטרך להוציא חצי מהאין בגאז' בשביל להגיע למשהו מהתאים ?
נדב.
ועוד שאלה - אתה מכיר את המכשיר הזה שנקרא "מטר" ? ויש עוד סט "דף ועט/עיפרון"... הנה לך האפשרות לקחת מידות כראוי.
באשכל שמצאת את התמונה יש שם סרטוט שמכיל מידות.
נדב,
המיקום היחיד שיכול להיות לפתחים הוא למעלה (הארגז יושב על ה"גיגית" שקיימת בבגאז' וכך נוצר עוד מקום).
החלוקה ל2 תאים היא רעיון מעולה שהוסף בגרסא הזאת של הארגז (המקורית שמוצעת היתה ללא חלוקה, ולכן היה צריך להוציא את הכל ולא רק חצי :) ).
ד"א
אני עשיתי את הפרוייקט ביום שבת - יצא מעולה ודיי פשוט.
הלכתי עם המידות שמצוייות באשכל לנגריה (הראשונה שראיתי) והוא חתך לך לפי המידות (ללא החיתוכיך לפלסטיק) - עלה 50 ש"ח.
בד לבד של 1X1.8 מטר (אני ריפדתי את כל הארגז מבפנים ומבחוץ בכדי להקטין בקצת את הרעש) עלה 25 ש"ח.
צירים (ארבע בסך הכל) וזויות L 90" לחיזוק (6 סה"כ) - עוד 25 ש"ח~.
עלות כללית 100 ש"ח.
ההרכבה היתה ענין של כמה שעות.
יצא מעולה.
לא יפה להגיד לי "קח מידות". אילו הייתי מצליח הייתי הולך לנגרייה ומבקש שיבנו עבורי את הדרוש לי.
ביקשתי מידות כי חשבתי שכך אדע בדיוק מה לבקש מהנגר.
אין חובה "לסמן" אותי בכל פעם שאני רוצה לבנות משהו או לשאול שאלה.
אני מבקש שוב, כחבר בפורום כמו כולם:
אפשר בבקשה לקבל מידות מדוייקות של המוצר?
מה הגובה? הרוחב? אשמח למידות מדוייקות
אף אחד לא מסמן אותך מתוקיק, אבל תשים לב שלרוב כששאלת שאלה ועוד ציינת שחיפשת , הגיע מישהו ואמר שיש תשובה קיימת כבר. ואתה גם עכשיו מתעלם מזה חביבי, תקרא את מה שIdoP כתב לך. המידות מצוינות באותו מקום שבו התמונה.
מאיפה לקחת את התמונה ? אם באשכול מג'יפולוג, אזי כפי שנכתב - כל המידות קיימות באותו אשכול. קצת יותר תשומת לב, זה הכל.
ואם לא משם לקחת, אז אני מבקש עכשיו מעידו, שיעלה קישור לאותו שרשור ומשם תשאב אתה את הנתונים.