מחפש תרומה או במחיר סימלי ג'אנט שישמש אותי לגלגל ספייר
רצוי 8 אינץ
Printable View
מחפש תרומה או במחיר סימלי ג'אנט שישמש אותי לגלגל ספייר
רצוי 8 אינץ
יש לי 4, מצופי ניקל (פיכס!). 500, אם זה עוזר לך.
אלון- יש מצב לתמונה שלהם?
-ארז 8) -
כן, אני אצלם ואשים. הם כרגע אצל גילי, הוא חשב שהוא רוצה אותם, אבל בסוף נראה לי שגם הוא לא רוצה.
בכל מקרה, מטעמי הגינות הקדימות היא לUNIX. אם הוא לא ירצה אותם אני אשלח לך ה"פ, ארז.
סבבה אבל בלי קשר, תעלה תמונה שלהם כאן כשיצא לך
-ארז 8) -
ארז,
בהמשך למודעה בלוח המודעות:
ברוך לא רוצה רביעיה, רק אחד. אז אם אתה רוצה אותם, דבר - תמונה תהיה בקרוב, הם עדיין אצל גילי.
מצידי תקנו אותם שניים שניים, או כל הסדר אחר שנוח לכם (אם נוח לכם). אני מת למכור אותם לפני ראש השנה - זה צריך לממן לי טיול.
שורה תחתונה, אני אעלה לך תמונה. אני מבין שאתה מעוניין. אם אתה לא רוצה 4 אלא 2 או משהו כזה, דבר עם ברוך, הוא עדיין רוצה אחד.
אלון.
אופס, סליחה, זה היה אמור להיות ה"פ.
יש לי שמונה ג'נטים, לצמיג 15 5חורים.
אתה יכול לבחור אחד ללא תמורה, הוא שלך.
אלון, אם אני לוקח זה את ארבעתם יחד.
אני מחכה לתמונה.
-ארז 8) -
גם אני מחפש ג'אנט 8" יחיד לגלגל ספייר.
התמונה המובטחת. את שני השמאליים ניקיתי קצת עם מיים וסמרטוט, בשלישי משמאל לא נגעתי והכי ימני הפוך - צילמתי את החלק הפנימי. הוא גם נרטב קצת. זה מרגש, אני יודע.
בתמונה זה לא יצא אבל הם צריכים קצת שיפשוף עם חומרים אם אתם רוצים אותם יפים יותר מזה (5-10 דקות לג'נט).
http://imgsrv.pic4u.co.il/3423f89f68...930020000.aspx
אם ברוך לוקח אחד, וניר לוקח אחד, גם אני אשמח לקנות אחד בשביל הספייר, אם אפשר את השמאלי ביותר בציור (שזהה לג'אנטים שלי). יאללה, עוד בעל CJ אחד שמחפש ספייר וסוגרים את הבאסטה.
המחיר לא משתנה. 125 לאחד, 500 לארבעה. אלא אם יש רק שנים-שלושה אנשים, אז אני אעשוק אתכם ב150 האחד כי אתם תיקחו את השניים שכבר ניקיתי :lol:.
נמרוד, לדעתי אתה צריך שני ספיריים לפחות. אם לא 4.