יעוץ והכוונה בנושא קניה של רכב
אני קראתי עוד קצת לפני החופש הגדול(אני תלמיד) שאני יקנה לי סי ג'י זה היה לאחר שקראתי לגביי הג'יפ שהכל בעבודה ביתית ותמיד יש מה להוסיף ולהוריד זאת אומרת אף פעם לא משעמם וזה מה שמשך אותי לג'יפ הזה חוץ מהיופי שלו והדברים שהוא מסוגל לעשות(סיפורים תמונות..)
אז אוקיי החופש התחיל התחלתי לשגע את ההורים שאני רוצה את הג'יפ ובכל אופן התחלתי לעבוד האמנתי שיהיה מספיק כסף להביא משהו טוב נכון לעכשיו לאחר החופש הגדול יש ברשותי עשרת אלפים שקל סופיים עכשיו ברצוני לדעת האם אני יוכל להשיג ג'יפ שישרת אותי טוב ולא ירוג אותי בתיקונים ושהפתגם "מה שזול בסוף יקר " לא יהיה נכון לגביי??!!
עכשיו נגיד וקנינתי ג'יפ בסכום של עשרת אלפים שקל האם אני יוכל להיסתדר מבחינת עלויות שיפוץ ..עכשיו עומד ברשותי אפשרויות בחינם זה בעצם משולם אבל לא מכספי לפרופילים כלי עבודהועוד כל מיני דברים עכשיו השאלה שלי כמה פחות או יותר יעלה לי סיפור של שיפוץ??
ועכשיו בכללי האם אני יוכל להעמיד ג'יפ שלא מבייש את עצמו בסכום של עשר אלף שח?
תודה רבה מראש על העזרה
Re: יעוץ והכוונה בנושא קניה של רכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shim3n
אני החלטתי עוד קצת לפני החופש הגדול(אני תלמיד) שאני יקנה לי סי ג'י זה היה לאחר שקראתי לגביי הג'יפ שהכל בעבודה ביתית ותמיד יש מה להוסיף ולהוריד זאת אומרת אף פעם לא משעמם וזה מה שמשך אותי לג'יפ הזה חוץ מהיופי שלו והדברים שהוא מסוגל לעשות(סיפורים תמונות..)
אז אוקיי החופש התחיל התחלתי לשגע את ההורים שאני רוצה את הג'יפ ובכל אופן התחלתי לעבוד האמנתי שיהיה מספיק כסף להביא משהו טוב נכון לעכשיו לאחר החופש הגדול יש ברשותי עשרת אלפים שקל סופיים עכשיו ברצוני לדעת האם אני יוכל להשיג ג'יפ שישרת אותי טוב ולא ירוג אותי בתיקונים ושהפתגם "מה שזול בסוף יקר " לא יהיה נכון לגביי??!!
עכשיו נגיד וקנינתי ג'יפ בסכום של עשרת אלפים שקל האם אני יוכל להיסתדר מבחינת עלויות שיפוץ ..עכשיו עומד ברשותי אפשרויות בחינם זה בעצם משולם אבל לא מכספי לפרופילים כלי עבודהועוד כל מיני דברים עכשיו השאלה שלי כמה פחות או יותר יעלה לי סיפור של שיפוץ??
ועכשיו בכללי האם אני יוכל להעמיד ג'יפ שלא מבייש את עצמו בסכום של עשר אלף שח?
תודה רבה מראש על העזרה
תיקון