http://www.4wdandsportutility.com/ev...rea/index.html
לינק לכתבה מצורפת
Printable View
http://www.4wdandsportutility.com/ev...rea/index.html
לינק לכתבה מצורפת
אני יכול להסכים ולקבל בכיף את העובדה ששטחים מסוימים ברחבי ארצנו יהיו סגורים לתנועה של כלי רכב.
אני לא רוצה ולא מוכן שיסגרו אותי בתוך שטחים מוגדרים.
יש לנו חופש תנועה רחב למדי במדינתנו הקטנה.
אתה רוצה לשלול את זה מאיתנו?
אתה רוצה לסגור אותנו בתוך פארקים?
אני לא מאמין שהצעה כזאת מגיעה מג'יפאי.
אכן לא נשמע כמו מישהו שמטייל.
רק זה חסר לנו.
שמורה סגורה.
אוקי, אולי לא הייתי ממש ברור, הכוונה שלי היא להעלות דיון בנושא ופחות לקבוע מה אני חושב שצריך להיות פה בארץ, זה לא הכיוון,
בתור אדם שקרוב לצלחת הפוליטיקה בכל הקשור לסגירת שטחים והפיכתם לשמורת טבע ידוע לי שהמצב קיום הוא זמני
ולא לעד שטחים פתוחים לכל ג'יפאי ישראל, בנוסף ישנם אזורים שלמים במרכז ובצפון שעתידים להסגר לתנוע כוללת
לכן באותם מקומות במקום לסגור סופית את התנועה , פתרון כזה יכול להיות ידידותי מאוד
קח לדוגמה תחרויות של ספורט מוטורי של רכבי העבירות, הקצאת שטח כזה יכולה להיות מקום מעולה לקיום אירועים
עוד דוגמה היא חופי הים שידוע לי שבעבר היה ניסיון להקצאת שטחים לטובת ג'יפאים
ברגע שיהיו שטחים כאלו (ובמדינה שלנו אם זה יקרה זה יהיה מטר על מטר באיזה חור), שאר השטחים והטבע יהיו סגורים חד משמעית לרכבי שטח ולטיול בהם,
ובשביל שיהיה לכמה מעטים בעלי ממון (עבירות, ראלי רייד, וואטאבר) ארגז חול קבוע לשחק בו, שאר 99.8% של הג'יפאים בארץ לא צריכים לסבול בגלל זה.
תום, למה אתה מנסה לכרות את הענף שעליו אתה יושב?
בבקשה ממך, אל תעלה את הנושא לדיון במקומות בעלי ההשפעה אליהם אתה מקורב.
אפשר להקים בג'יפולוג פארק לשרשורים נעולים, רחוקים מעין הרע. (סליחה, התכוונתי לעין הציבור)
אפשר להתחיל עם השרשור הזה, ויפה שעה אחת קודם.
זה נשמע כמו הדבר הכי נורא שיכול לקרות בעולמינו, יותר מכל החוקים חסרי ההיגיון, השוטרים שנטפלים לגלגלים וכו'. זה באמת ישבור אנשים רבים ויוציא אותם מהעסק.
בבקשה, לא :).
מה זה אומר סגורים לתנועה כוללת ?
עוצר מ 4 אחרי הצהריים ?
אם אתה יודע משהו מעניין למה אתה שואל שאלות קשות ולא מספר לנו מה אתה יודע ?
כי אני לא באמת יודע פרטים מבוססים אז למה לצאת בהצהרות שב, אני מעלה פה שאלה זה הכל
אפשר לקחת את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים, לגבי הערתך אפשר גם להקים פארק לגולשי פורום לא מצחיקים
על כל נושא אפשר לדון וזאת מטרת הפורום, מי יודע אולי אותו דיון יוביל להחלטה מועילה שכן תבוא לטובת הג'יפאים
לא כל נושא נגמר בחלום בלהות, יש משפט שאומר "מחשבות בוראות מציאות קיימת"
יש בישראל משפט שאומר, אם אפשר לזיין את האזרחים עוד קצת .. אז למה לא ?
מה קרה? דופקים את כולם?
הרי גם ככה כולם סגורים. בים אסור ג'יפים, במדבר אסור ג'יפים-רק בשבילים.
(כי יש קוד זוכרים?), בשדות אסור כדי לא לפגוע בחקלאים-מוצדק מאד.
אז מה נשאר? רק שמורות ומסלולים מוסדרים. נו זה לא סגורים? זה לא חופשי.
אם כוונת הבחור הייתה לדוגמא להקצות רצועות חוף, או איזורים מדבריים, איזורי דיונות וכדו' שיהיו פתוחים לג'יפים, גם בלי שבילים. אזיי יוזמתו די ברוכה.
ואם לא, אז שינסה את המכוניות המתנגשות בלונה פארק, ואז הוא ירגיש מה זה.
משה
אן זאת הייתה הכוונה שלי, שימו לב לתמונות בכתבה
אני מקווה שבאתר הזה לא תמצא פרטנרים לדיון בנושא הזה.
שב על בירה עם החברים הקרובים שלך ודסקס את הנושא כאוות נפשך.
אם אתה בכל זאת רוצה לדון בנושא ברשת, נסה בקישור המצורף.
אני בטוח ששם תזכה לאוזן קשבת.
http://israblog.nana10.co.il/tblogre...ogcode=8785553
יונתן
בכנות, נסעתי בשביל אחד. זה לא מגביל אותי אישית בשלב הזה. הבעיה זה המרחק.(למדבר יהודה).
אבל תיראה, כל הזמן שומעים על אותם טיולים, אותם מקומות, אותם שבילים
נניח תשאל על מסלול לרכב שלי, יש אחד, שניים. ואז אם עשיתי אותם, נגמר. אבל אם יכולתי נניח באיזור מסוים לנסוע היכן שמתחשק לי, אולי היה לי יותר מעניין ולא כל הזמן באותו מסלול.
כך לדוגמא רצועת חוף, אין מקום לבוא עם הרכב עד לים, ולמה? אם היו עושים מקומות כאלו היה כיף יותר גדול עבורי. ויש מקום. למה בחוף בלי מציל אסור לנסוע? כי אנשים יתרחצו שם, זה יותר מסוכן מרכב שיסע שם.
מצד שני בדיונות באשדוד אין מסלול, ואז נחמד לנסוע מכיוונים שונים, זה יותר מעניין.
זה הכוונה
חייב תגובה על הנאמר בקישור (של אשר צור מעלי)-מכונית ספורט בפקקים נראה לי יותר מטופש,ומכונית ספורט עם מנוע 4000 6 צילינדרים, בולעת דלק ומזהמת לא פחות.
משה
משה, איך אתם אומרים שם בבתי המשפט: I REST MY CASE...
ובנימה יותר רצינית- יש עוד המון, מלא, ימבה מסלולים שיכולים להתאים אפילו לרכב שלך. כן כן, במדבר.
אתה בעצמך אומר שהבעייה שלך היא המרחק. אגב, מדבר יהודה נמצא במרחק של שעה וחצי ממרכז הארץ. וגם שם יש מסלולים שמתאימים לרכב שלך.
בקיצור, אין שום קשר בין הטענה שלך ממקודם לצורך (הלא קיים) בהקצאת שטחים.
אגב, בהקשר של הכתבה המצורפת בהודעה הראשונה, זה באמת לא היה מתאים לרכב שלך.
בוא נשאיר כרגע את נושא חוף הים מחוץ לדיון הזה. לפחות את הסיבות שבגללם אסור לך לנוע בים.
תעשה חיפוש בנושא, היה על זה הרבה שרשרורים ביניהם שלי עם דעות לכאן ולשם.
משה , על מפת סימון שבילים שמעת ? , נראה לי ( אני לא ממש בטוח , צריך לבדוק ) שבפעם האחרונה שהסתכלתי במפה כזו - היו יותר משביל או שניים או מאה ...
ד"א - הייתי סקפטי ויצאתי לבדוק אם באמת יש שם שבילים .
עד היום אני בודק ( יותר מעשור ) ועוד לא הספקתי לטייל בכולם , אפילו לא במחצית ...
ארץ ישראל אמנם קטנטונת , אבל להלה לנד קטנה יותר :rolleyes:
תניע את הרכב וצא לטייל , נפגש עוד עשור ונחליף חוויות ...
טוב, יונתן הקדים אותי ...
משה,
בים אסור לך לנסוע כי זה הורס את הטבע ואת בתי הגידול של הרבה בעלי חיים שאין להם איפה לחיות. לא כל כך בגלל המתרחצים ...
לגבי שמורות הטבע לג'יפאים .. אם תיסע כל פעם באותו מסלול אחד שמתאים לרכב שלך פעם אחרי פעם אחרי פעם .. כמה פעמים לפני שתתיאש, תשתעמם ותקנה מכונית מרוץ עם מנוע 4000 ותלך להתפרע בכביש ? ...
אני חושב שלי זה יקרה אחרי שבוע.
תגיד יונתן בחורשן בטח היית
ואם היו אומרים לך, סע בחורשן איפה שאתה רוצה, לא היית נהנה יותר
(בטח נוסעים רק בשושו, אני לא יכול לרדת משבילים באופן חופשי גם ככה כרגע)
משה