http://www.eastcoastrover.com/145.html
להזיל ריר ולקנא.
מעניין כמה היה עולה מבצע כזה בארץ?
Printable View
http://www.eastcoastrover.com/145.html
להזיל ריר ולקנא.
מעניין כמה היה עולה מבצע כזה בארץ?
אם נעזוב רגע את הכסף ניר, איפה תקבל עבודה כזו בארץ ??
לשלוח להם את האוטו ולהחזיר אותו אח"כ זו העלות הקטנה בפרוייקט.. אז אם בא לך להשקיע פשוט תכניס אותו למכולה !
ובמחשבה נוספת, אחרי שהם מסיימים תנצל את ההזדמנות לטיול מחוף אל חוף עם הדיפנדר המחודש....
ועל זה נאמר :
לו הייתי רוטשילד , יבהבהבהבהבהבם :)
וכו'
אמיר.
+- 250000 ש"ח ותתחדש
אני מכיר מקום בארץ שעושה כמעט את אותה עבודה על סופות וזה לא המפעל שבנצרת , שם משפצים סופות ממכרזים שניקנו בין 24000 שקל ל 45000 , לאחר שיפוץ נמכר במחיר של בסביבות 100000 שקל ומקבלים סופה הדומה לרנגלר
אתה מכיר את חמיס, ובלי להעליב אף אחד השיפוץ שלו לא מגיע לרמה הזאת גם אם הוא מאוד היה רוצה.
השיפוץ של הרכב פשוט מדהים, בלי שאף אחד ישמע ממש עושה חשק לדיפנדר;).
יואב
ממש אומנות
אני מכיר אחד שיכול שעובד בכזאת רמה ,צדי מרסטה,הוא הבעל מקצוע היחידי
שאני מכיר שגם יש לו ידע אדיר וגם מי משתמש בו. עד רמת הבורג.
יש בארץ מספר סדנאות שמסוגלות לבנות רכב ברמה הזו ולא רק צדי הכול עיניין של $
הסדנא הזו "ידועה לשמצה" באיכות העבודה שלה .
צריך לזכור כי דיפנדר כזה (מודל 1993 ) שווה לפני השיפוץ 50000 - 70000 $$$
וזאת בשל העובדה שהרכב הזה נדיר מאוד בארה"ב (כמו ה 73\75 אצלנו לצורך העניין) ונחשב כרכב אספנות
אביחי
תסלחו לי על השאלה המתבקשת:
איפה הבוץ?
whisky
הלוואי, זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב, המחיר של הדיפנדרים בארה"ב הוא באמת גבוה יחסית, אבל נמוך מאוד מ-50,000$ לדיפנדר שנת 93. אבל בלי שום קשר יש בעיה של יבוא דיפנדרים בארה"ב הכמות מאוד קטנה יש מעט מאוד שנים שבהן נעשה יבוא סדיר של דיפנדרים לשם גם זה במסגרת מגבלות, יתר הרכבים אלו רכבים שאוזרחו מקנדה וממקסיקו, קיצור מצב הדיפנדרים שם לא משהו, אבל שאלו יהיו הבעיות שלהם.
לצורך העניין אולי יעניין אותך (אני לא בטוח) לקרוא את זה, לגבי מכירת הדיפנדרים בארה"ב.
whisky
לא מבין את השפוץ הזה,הכל הוחלף-שילדה,קיר אש,מושבים,דלתות,מנוע,גלגלים,-מה בכלל נשאר מהרכב המקורי?
לא עדיף לקנות חדש?
דרור הראל
יתכן שהבנת הנקרא שלי באנגלית אכן לוקה בחסר לכן אביא את הדברים בשם אומרם ממקלדתו של חבר אמריקאי
שהינו חובב דיפנדרים מושבע:
Hey buddy....i have talked with the owner of that shop.
that 110 cost over 100,000$ !!!!!!
remember that defenders are collector trucks in the US and if your willing to spend 50-70,000 on a 1993 used 110defender...than spending another 30,000 to bring it to new condition is not a big deal.
SO...that garage is know for doing the best restorations on Defenders in the USA...no expense spared....but with that...comes the bill.
rob
אז מתברר שבארץ החופש המוטורי הבלתי מוגבל יש בעייה לייבא דיפנדר בגלל תקנות בטיחות(אם הבנתי נכון).
איפה הערס הזה ג'ו כשצריכים אותו שייתן פה כמה הבהרות.
דרור הראל
לא תוכל להכניס דיפנדר דיזל לארה"ב כי המנוע לא עומד בתקנות זיהום אוויר. מעבר לכך צריך להוסיף לו כלוב התהפכות מלא (חלק מתקן שנדרש מכל רכב שטח שם).
מצד שני, דיפנדר 110 עם המנוע מפורק ומרוצ'ט בארגז, לא מוגדר motor-vehicle ואז אין בעיה.
בארה"ב נמכרו מאות בודדות של 110, ועוד כמות גדולה יותר אבל רק במעט של 90. זהו. ההיצע קטן, הביקוש, כמו תמיד בארה"ב, קיים, והמחיר נגזר משני אלו.
מי מתחיל ביזנס של ייצוא דיפנדרים ממג"ב לארה"ב?
אסף.
אסף,
לא מסתדר לי פה משהו,במדינה בא כל אחד יכול ליצר רכב בחצר ולהעלות אותו לכביש,לא קם אף סוחר ממולח שמצא לנכון לייבא דיפנדרים בנזין עם כלוב התהפכות?
עם כל המפלצות שנוסעות שם בכבישים דווקא לדיפנדר יש בעיות תקינה,הרי במחירים שהם נמכרים כבר היה נמצא איזה חוכמולוג שהיה מייבא רק את הבודי מצמיד לו מנוע אינטרנאש(כמו שעושים באחת ממדינות המזרח התיכון) וגוזר קופון של כמה עשרות אלפי דולרים על כל רכב.
דרור הראל
מה אתה רוצה ממני קיבינימט?????
אגב, מי שחושב שהאכות בחמיס קרובה לאכות סדנאות בארה'ב מוזמן להמשיך לחיות בסרט
אירחתי את המומחה שלהם אצלי, ובלשון המעטה, מקסיקאים אנאלפבטים שלא מדברים מילה אנגלית יודעים איך לעבוד על רכבים יותר ממנו. בחור חביב, אבל ......היה צריך לבחור קריירה במקצוע אחר, וזה בלי להעליב, רק עצה ידידותית.