חוו"ד על הונדה hrv מודל 99..
אהלן,
לא מצאתי כמעט אזכורים לגבי הרכב הזה..חוץ מזה שהוא לא באמת רכב שטח אמיתי. סבבה לקחתי בחשבון אבל אני שואל מה עוד? האם הוא מומלץ? יש לו בעיות מיוחדות? צריכת דלק? אחזקה? האם מישהו מכיר או יש לו אחד? והאם זה שהוא לא נפוץ כל כך עלול להוות בעיה?
אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על רכב הנ"ל מלבד זה שהוא לא באמת רכב שטח אלא סתם לפוזה..
תודה..
תגובה להודעה: חוו"ד על הונדה hrv מודל 99..
שלום רב
אני ממליץ בחום רב על הונדה hrv .גיפון כביש אמין מאוד ולא יקר לתחזוקה
( אני מטפל במספר לא קטן של רכבים כאלו - ווהם אמינים מאוד)
בברכה זיסו יוסי-מוסך זיסו
היי זיסו תודה על התגובה..
יש לך מושג לגבי צריכת הדלק שלו? וכמו כן מה ההבדל בין הדגמים של ה 4X4 הרגיל לבין הספורט?
אגב עלויות ביטוחים, טסט יש לך מושג?
הי,
לחבר טוב שלי יש כזה, ספורט 3 דלתות, משמש כרכב משפחה עיקרי, נראה לי אמין מאוד (כמו כל יפנית), ומה שמאוד מפתיע שגם בשטח יש לו יכולת לא רעה.
תגובה: תגובה להודעה: חוו"ד על הונדה hrv מודל 99..
אהלן,
קניתי HR-V לפני כמה שבועות ונהגתי עליו כבר כמעט 10K ק"מ, הדגם הוא קצר שנת 99 עם גיר רציף, אני נוסע נסיעות ארוכות רובן מחוץ לעיר וחלקן בעיר, צריכת הדלק הרגילה היא 11.5 ק"מ לליטר ובנסיעות ארוכות רק מחוץ לעיר הגעתי עד 13.65 ק"מ לליטר, בקשר לטיפולים אפשר לראות את כל הפרטים באתר של הונדה ניתן להכניס את מספר הרישוי ולקבל את סדר הטיפולים, ככל שאני יודע כרגע הרכב אמין, נחמד בשטח ולפעמים מעבר לזה, למרות שמבחינת רכב שטח עם ציר אחורי שנכנס לעבודה באופן אוטומטי המצב הוא שקודם יש סיבסוב גלגלים של רגע ואז הגלגלים האחוריים משתלבים, מה שבסובארו AWD לא קורה בכלל
הטסט עולה 1300 והביטוח המקיף 4000, סביר
תגובה: חוו"ד על הונדה hrv מודל 99..
לא האמנתי שהשאלה הזו תשאל אי פעם בפורום הזה.
אז אני מודה ומתוודה הייתה לי 2002 .
1. אוטו הכי אמין בעולם נקודה!
6 שנים 0 תקלות! אפילו לא קישקוש קטן.
לא ממש רכב שטח, לשלי ביצעתי הגבהה, ונסעתי שטח לייט, הרבה פעמים הפתיע אותי, במקומות שכביכול אסור היה להיכנס אליהם," ואפילו פעם איזה קבוצת מסוקסים שבאה מולי לא האמינה איך הגעתי לשם, והתחילו להסביר לי שיש מדרגות פה ומדרגות שם, ואז הסתלבטי עליהם וזרקתי להם שאני נעול ARB קדימה אחורה ושלא ידאגו :), איזה מבטים קיבלתי, תאמין לי בר רפאלי לא מקבלת כזאת תשומת לב"
2. אוטו קל מאד
3. צריכת דלק מדהימה 1-13-14 מחוץ לעיר -------פאגרו תלמד משהו יה זללן :mad::p:eek::(
4. מאד נח, מרכז כובד לא גבוה במיוחד, צריך להיזהר קצת בסיבובים, אבל לא כמו בגיפ.
חיסרון עיקרי
עצרת בדיונה, לא תוכל להתקדם, לכן חשוב לתכנן איפה לעצור, נתקעתי פעמיים עד שעליתי על הקומבינה.
גבר שני גיר רציף, שוב מודה טחנתי את הגיר בשטח,נזק של 11K אבל שוב זה לא נועד לזה, .
ההבדלים :
בספורט יש ספולייר, וסאן רוף, וגאנט יותר גדול, דווקא ברגיל זה 75 לדעתי עדיף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cgp
1. אוטו הכי אמין בעולם נקודה!
6 שנים 0 תקלות! אפילו לא קישקוש קטן.
טחנתי את הגיר בשטח,נזק של 11K אבל שוב זה לא נועד לזה, .
הכי אמין בעולם וגיר שנטחן בשטח. לא שני דברים שסותרים קצת זה את זה?....
לא היה לי HRV. לא יהיה לי אף אוטו עם גיר רציף. אפילו Jeep נפלו למלכודת המיותרת הזו - מי שחושב לנסוע בשטח עם גיר רציף, שיכין בוחטות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הכי אמין בעולם וגיר שנטחן בשטח. לא שני דברים שסותרים קצת זה את זה?....
ת.
דרור, זה נראה שזה סותר, אבל לא עשיתי "שימוש סביר" באוטו, וגם אני בחיים לא אכנס לשטח עם גיר רציף, ואני כבר לא שם בכלל, סתם מעביר פה ממעללי עם הרכב המדובר.קובץ מצורף 43795