איך סוחבים ביצים (לשקשוקה) בגיפ?
Printable View
איך סוחבים ביצים (לשקשוקה) בגיפ?
שמים את הביצים
במגבת מטבח, בתוך קופסת פלסטיק סגורה.
מעולם לא נשברו לי...:cool:
בקרטון הביצים הרגיל.
קבע אותו שלא יזוז בתוך צידנית - עושה את העבודה.
חייב תודות לגיסתי על פתרון מדהים - "קרטון" ביצים מפלסטיק של חברת טאפרוואר
מעולם לא הכזיב, הפעם היחידה שהביצים הגיעו שבורות הייתה כאשר לא הרכבנו אותו נכון ...
וכשני אומר "מעולם" אני מדבר על שנתיים של כמעט כל שבת טיול וכל פעם שקשוקה ....
שווה כל שקל !
פעם השקעתי, קניתי את הזה מפלסטיק .. את השיטה של לקחת את הקרטון המקורי גילינו כשהתברר שאולי ביצים של ציפור ננסית יכנסו לזה מהפלסטיק ... כבר 4 שנים אולי אצלי... 0 ק"מ ... אפעם לא מצאתי ביצה מספיק קטנה שתיכנס שם.
נירכש ב 30 שח מקלגגון ...
אני לוקח בתבנית הרגילה של הביצים, רק מסלטפ את התבנית ככה שלא יהיה לביצים לאיפה לזוז ושם את התבנית במקום יציב בתוך הצידנית.
אחרי שתבנית שרדה(אפילו ביצה אחת לא נשברה) בתיק של הטרקטורון את שלוחת צלמון וירידה+עלייה במרזבה, אני די בטוח שזה עובד :)
סתם שאלה, יכול להיות שאני חורני מדי אבל למה לא לפצח אותם בבית להכניס לקופסא פלסטיק ולזרוק על הקרח בצדנית?
בכל אופן, תודה על כל הטיפים. מצאתי את עצמי בשבת תחת עץ שיטה על ציר אדום בדרך מאשלים לחניון הרועה ממיין קליפות מנוזל. בסוף עשינו חביתה :D
חורני כבר אמרתי?
ניר
נותנים לאישה לישמור עליהם
חבר סיפר שבצבא הם היו לוקחים ברוס תחמושת. ממלאים אותו בחול ושם שמים את הביצים.
הראיון הוא שהחול יפריד בין הביצים.
לא ניסיתי אבל החבר אומר שעובד ואני נוטה לסמוך.
מנסיוני, הקרטון המקורי של הביצים (כל עוד הוא מונח על גבי הציוד ולא מתחתיו) הוא הדרך הכי טוב לשמור עליהם. הזעזועים בשטח לא ישברו את הביצים.
בהצלחה
ברוס זה לא הארגז למלות בחול ;)
ברוס זה ארגז מדיקט שיש רווח בין החלקים והכל קשור עם חוטי ברזל .
יש ארגזי תחמושת שהם ברוסים .
ויש ארגזי תחמושת שסגורים לחלוטין .
הברוסים לא מתאימים לשימוש הזה .
איציק
התערבתי עם חברים אם אני מצליח לזרוק ביצה מקומה חמישית מבלי שישברו והצלחתי
לקחתי ברוס תחמושת ומלאתיאותה בג'ל שאוכלים והנחתי את הביצה ומלאתי בג'ל עד הסוף ושמתי במקרר לאחר שהג'ל התקרר הוא שמש כבולם כל הביצים נשארו שלמות.
כל אחד ניסה בצורה שונה עם ספוג ופלצף וכל מני חומרים שונים ואף אחד לא הצליח העיקרון היה לא לעבור את גודל 30 על 30
+1
לוקחים את תבנית הביצים המקורית, עוטפים אותה בניילון נצמד (לא חזק מידי ולא חלש מידי, אבל נותנים נפח).
עד היום גם בטיולי עבירות קשה ואפילו קשה מאוד, עם קפיצות ברכב וטילטולים אין ספור, אני יכול לספור את הביצים שנשברו על יד אחת.
לדעתי גם זה בגלל שמשהו שלא היה מקובע בציידנית נפל עליהם.
אברימלה, לא על כל ביצה אישה שומרת באותה הצורה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אברמלה
נותנים לאישה לישמור עליהם
הכוונה לארגז הקטן ממתכת
עזוב אותך מכל הקרטונים והפלסטיקים - קח תרנגולת. ככה גם תהיה לך ארוחת צהריים..