תגובה להודעה: שאלה קטנה לגבי סובארו
אני משער שאפשרי אך לא כלכלי בעליל. כנס לאתר של מועדון סובארו שטח ותראה שאחת כזו כמו שאתה מדבר עולה בערך 15000 ואפילו פחות.
מה שאתה צריך זה גיר והחצי האחורי של סובארו 4X4. את כל הטרוורסה האחורית, כיחידה אחת, מחליפים, את הגיר, ונשאר לך קצת עבודה בתוך האוטו. הכל כמעט BOLT-ON. אני מכיר אנשים שעושים הסבה כזו בפחות מיום.
אסף.
ואני מכיר שניים שבהתערבות בין החברה ביום חמישי בלילה שלפני תחרות הסבו כזה אוטו ,נרשמו, ולהפתעתם ולהפתעת אלה שהתערבו איתם סיימו ראשונים :D
זה לקח כמה שעות !!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
ואני מכיר שניים שבהתערבות בין החברה ביום חמישי בלילה שלפני תחרות הסבו כזה אוטו ,נרשמו, ולהפתעתם ולהפתעת אלה שהתערבו איתם סיימו ראשונים :D
זה לקח כמה שעות !!!
סוזי, הבחור לא נישמע מזוכיסט או מחפש טיפול סאדו ,
קיבל תשובה מצויינת ,שיקנה מוכן אין לו ידע וחוץ ממכה בראש הוא עוד יפשוט רגל :mrgreen::twisted:
ואני חושב שכשגולש בג'יפולוג שואל אם ואיך אפשר להסב, הוא מתכוון שאם יש מישהו שיודע איך לעשות את ההסבה - הוא ייתן לו כיוון. והוא קיבל כאן אחלה כיוון.
אני גם אסביר למה זה כלכלי - כי סובארו ישנות הנעה קדמית יש הרבה, והמחירים נמוכים. סובארו 4X4 ישנות אין הרבה, והמחירים לאחת עם רשיונות גבוהים. המחיר של 2X4 ועוד 4X4 מושבתת בלי מנוע או בודי גמור אחרי תאונה או משהו בסגנון - יותר נמוך משל 4X4 תקינה.
ומה שנשאר אחרי זה זה עבודה. ומזה אנחנו לא פוחדים, בדרך כלל, כאן בג'יפולוג.
אסף.