תגובה להודעה: פירוק סורגים של טרילידור
עיצה שלי עזוב אותך מהזבל הזה, תזמין סורגים נורמאליים ממסגר לבית החדש, גם הגנבים כבר יודעים מזמן שהם לא מכשול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mik_l86
עיצה שלי עזוב אותך מהזבל הזה, תזמין סורגים נורמאליים ממסגר לבית החדש, גם הגנבים כבר יודעים מזמן שהם לא מכשול.
+1
במו עיני ראיתי גולדן רטריבר מפרק סורג כזה כשניסה להגיע לחתול שהתגרה בו מהצד השני ...
(בלי לום, מבער, או אמצעי פריצה אחרים ... :rolleyes:)
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
+1
במו עיני ראיתי גולדן רטריבר מפרק סורג כזה כשניסה להגיע לחתול שהתגרה בו מהצד השני ...
(בלי לום, מבער, או אמצעי פריצה אחרים ... :rolleyes:)
נדב.
תודה,
אבל זו לא השאלה.
אני חייב לפרק כי הבית אמור לחזור למצב הקודם שלו, והבעלים לא רוצה את הסורגים.
בנוסף, יש עלויות כלכליות גם לסורג חדש, אז מי שיש לו רעיון, יעזור לי מאוד.
ניתן לפתוח שרשור בנושא" יעילות הסורגים בבית פרטי".
אביגדור
אהלן,
על פניו זה נשמע לא מסובך, אבל בחיים שלי לא ראיתי למה אתה מתכוון, אולי תעלה תמונה ונראה אם אפשר לעזור.
בעקרון, ממה שאתה מתאר (כאמור בלי להכיר את העניין) נשמע כאילו אפשר לקדוח את הראש של המסמרות ולהוציא את המסילות, אח"כ לקדוח עוד ולמלא בחומר מילוי שיראה יפה. אבל כאמור זה בלי לדעת על מה מדובר. אולי עם תמונה יהיו רעיונות אחרים.
whisky
3 קבצים מצורפים
קצת תמונות:
התמונה השמאלית מצולמת מלמטה כלפי מעלה
אביגדור
בתמונה השמאלית זה נראה שאפשר להכניס בוקסה ולפתוח את הבורג, אחרי שזה יהיה בחוץ תדפוק את השאר פנימה ותמלא שפכטל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mik_l86
בתמונה השמאלית זה נראה שאפשר להכניס בוקסה ולפתוח את הבורג, אחרי שזה יהיה בחוץ תדפוק את השאר פנימה ותמלא שפכטל.
אני אבדוק את העניין, למרות שנראה לי שהמסמרה שבקירות הצדיים, זהה לאלו שלמעלה ולמטה.
אביגדור