שלום...
יש ברשותי סט של 4 בולמי בילשטיין גז חדשים בקרטון
שמתאימים לסופה אז למי שמעוניין לשדרג אני רוצה תמורתם סט בולמים חדשים לפאגרו שלי(דיזל 1999) בכל מצב הבילשטיין גז הרבה יותר יקרים.....
Printable View
שלום...
יש ברשותי סט של 4 בולמי בילשטיין גז חדשים בקרטון
שמתאימים לסופה אז למי שמעוניין לשדרג אני רוצה תמורתם סט בולמים חדשים לפאגרו שלי(דיזל 1999) בכל מצב הבילשטיין גז הרבה יותר יקרים.....
שי,
מכיוון שכמעט ולא נשארו סופות עם מערכת המתלים המקורית, המונח "מתאים לסופה" הינו חסר משמעות.
לכל היותר ניתן להסיק שהבולמים הם בעלי "עיניים" משני הצדדים.
רצוי לתת את מידות הבולמים, ממרכז עין למרכז עין בשני המצבים - פתוח וסגור. אם הבולמים האחוריים שונים מהקדמיים אז כמובן לתת את הערכים הללו לשניהם.
כמו כן רצוי לציין את דגם הבולם: 5XXX, 7XXX וכיו"ב.
ומעניין לעניין, באותו העניין, האם הפאג'רו שלך מוגבה או סטנדרטי? אם הוא מוגבה, אנא ציין את מידות הבולמים שאתה מעוניין בהם.
ולבסוף, מהודעתך ניתן להבין שאתה מוכן לקבל כל בולם לפאג'רו תמורת שלך, אני מייעץ לבדוק שנית האם הבולמים אצלך גובלי מהלך (לדעתי לפחות באחורי כן) ואם כך, אתה צריך להקפיד לדרוש שהבולמים שאתה תקבל מסוגלים לשמש כבולמי מהלך, אחרת בפתיחת המתלה המלאה הראשונה אתה תשאר בלי בולם.
גמר חתימה טובה,
יוני5
קודם כל תודה שהסבת את צומת ליבי ואכן אתה צודק הייתי צריך לדייק יותר בפרטים אבל מכיוון שהסט לא אצלי אלא במוסך של חבר שמחפש לי בולמים בתמורה לבולמים שלי אז אין לי את המידות המדוייקות אני רק יודע שהם בילשטיין גז שמתאימים לסופה סטנדרטית וכל הסט שווה ז"א אין הבדל בין אחורה לקדימה
ולאחר שקראתי פעמיים את התגובה שלך לא היבנתי ....אתה מעוניין בהחלפה כל שהיא או שסתם רשמת תגובה?????
יש לי בולמים של פגרו קינג 2003 במצב מצויין
רק כדאי שתשאל האם הם מתאימים
ותיתן לי את המידות של הבילשטיים גם שהבולם סגור וגם שהוא פתוח
לדורון...
:!: צור איתי קשר ונראה איך אנחנו מיתקדמים....
0507543961
שי