איפה מיוצרים כלי עבודה של סיגנט ?
שלום לכולם .
לאחרונה אחרי שרכשתי מספר מוצרים של סיגנט , סט בוקסות מברגים ובערך ארגז כלים שלם רק של הכלים שלהם , לאחר שהמוכר בחנות האזורית שהיה פעם סוכן של סיגנט אמר לי שמדובר בחברה אמריקאית .
לאחרונה כל כלי שאני מנסה לרכוש , אני מגלה שמיוצר בסין, גם שאני מתעקש בתוקף מול המוכר בחנות מבסביר לו שאני מוכן לשלם פי 2-3 ולא לרכוש סיני י ועדיין אני כל פעם אני מוצא את עצמי מתבונן במוצר סיני.
מעבר לזה אני גם לאחורנה מגלה שמוצרי הקצה שלהם באיכות גימור נמוכה יחסית (חולץ מחזירי שמן לדוגמה) .
בכתבה הזאת רשום שמדובר במוצר אמריקאי :http://www.jeepolog.com/9.html
אבל לאחר שגיגלתי וחיפשתי בפורמים שונים , הסתבר לי שגם שם השאלה הבאה נישאלת והיא :
איפה באמת מיוצרים כלי עבודה של סיגנט .
מעבר לזה בפורמים בארה"ב לא ממש מכירים את החברה הזאת , והיא דווקה יותר נפוצה בקנדה .
אגב אני ס"כ דיי מרוצה בכללי מהמוצרים בעיקר מסט הבוקסות שמחזיק מעמד יפה.
אבל עדיין אני חושב שזכות הלקוח לדעת , בעיקר עם עומדת אידיאולוגיה מאחורי הרכישה .
תגובה להודעה: איפה מיוצרים כלי עבודה של סיגנט ?
כול העולם עובד עם סין. כוח עבודה זול... אז מה אתה מיתפלא. זה לא חדש.
זה באמת לא משנה איפה.
כי לפי האיכות זה סין .
לפי המחיר זה סין .
לפי מבחר המוצרים שלהם זה איזה שהוא בית מסחר במזרח .
אין להם מבחר כלים מיוחדים .
אבל יש להם זכות גדולה . סיגנט הצליח להוריד את מחיר כלי העבודה לרמה שכל אחד יכול
לקנות בלי לחשוב יותר מידי .
כל יצרני הכלים ובראש וראשונה יבואני הכלים לארץ הבינו המשחק השתנה.
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
זה באמת לא משנה איפה.
כי לפי האיכות זה סין .
לפי המחיר זה סין .
לפי מבחר המוצרים שלהם זה איזה שהוא בית מסחר במזרח .
אין להם מבחר כלים מיוחדים .
אבל יש להם זכות גדולה . סיגנט הצליח להוריד את מחיר כלי העבודה לרמה שכל אחד יכול
לקנות בלי לחשוב יותר מידי .
כל יצרני הכלים ובראש וראשונה יבואני הכלים לארץ הבינו המשחק השתנה.
איציק
אני מסכים שהמשחק משתנה , ובאמת לא כל לקוח הוא בעל מקצוע , ולא כל לקוח מעוניין בכלי עבודה לכל החיים .
אבל! אני לא כל לקוח וכמוני יש הרבה (לדעתי לפחות ) , אני כן מעוניין לשלם פי 3 לכלי גרמני יפני וכו...
אני רוצה לדעת שאני רוכש את הכלי פעם אחת , ושיחזיק תקופה בלתי מבוטלת .
אגב אם הם באמת מייבאים מהמזרח ,אזי לדעתי המחירים שלהם עדיין גבוהים יחסית לאחרים שמייבאים גם מהמזרח.
אני אישית לא רוצה סין .
למה ?
א- כי אנשים עובדים שם בתת תנאים ומתים במפעלים .
ב- כי בדרך כלל לא מצויין מאיזה חומרים עשויים הכלים (סוגי פלדות) תהליכי חישול וכו.. .
ג- הם לא עומדים בתנאי מכנוי תקנים ansi וכו ..
סיגנט זה לא חברה אמריקאית והמוצרים שלה מעולם לא נמכרו בארה'ב באופן רשמי ופופולרי.
איש,
אתה מזכיר לי אותי עד כמעט היום עם הסרוב לזבל הסיני,
אבל גם אתה תבין בסוף שזאת דרכו של עולם ותפסיק להלחם בתחנות רוח.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש
...לאחרונה כל כלי שאני מנסה לרכוש , אני מגלה שמיוצר בסין...
"לאחרונה" :rolleyes: ?!
מה זה מעניין אותך שיכן מיוצר ?
עושה את העבודה ? כן
יש אחריות? מעולה החליפו לי רינג רצ'ט בן 15 שנה שעבד לא מעט וכנראה שגם לא ריחמתי עליו ועדיין אפילו לא שאלו למה התקלקל
פשוט נכנסתי לחנות שהיא נציגה של סיגנט נתתי מפתח וקיבלתי אחר חדש במקום no questions asked וזה שווה המון
אגב כשקניתי את הרינג רצטים הנ"ל הם יוצרו בטייוואן אבל היום לך תדע
יש המון כלים די זהים באיכותם למשל קסקו שזה אחד לאחד סיגנט (מחליפים רק את הלודו ואת הסידור בתוך הארגז וזהו)טופטול אמפרו ועוד
הרבה יותר כואב לאבד מפתח של בטה או הזט מאשר של סיגנט
סיגנט מייצרים את רוב הכלים שלהם בסין וטייוואן - זה לא סוד, ואכן זכות הלקוח לדעת.
לעומת זאת, הכלים איכותיים בהרבה מהאיכות הממוצעת במזרח.
גילויי נאות - בחתימה :)
עידן
דבר ראשון אני חייב לומר שאני המום .
לאחר בדיקה מעמיקה יותר מסתבר שגם snap on ו beta גם עוברים לייצור סיני .
למרות שזה לא המקרה של סיגנט שם לדעתי בכלל סיגנט משמשת כקבוצה אשר מספקת כלים סינים , שזהותם לא ידוע .
לינק לדיון בפורם מעבר לים הדן בנושא :
http://www.ridgidforum.com/forum/sho...?t=8248&page=2
טוב tzagi לצערי אתה צודק , אי אפשר להילחם בתחנות רוח .
אגב עדיין הייתי מעוניין לדעת מה הקריטריונים של רכישת הכלים של סיגנט ומה טיב מרכולת , ולאיזה תקנים הם מתחייבים לפני שאני אמשיך לרכוש מוצר שלהם אי פעם .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanw
סיגנט מייצרים את רוב הכלים שלהם בסין וטייוואן - זה לא סוד, ואכן זכות הלקוח לדעת.
לעומת זאת, הכלים איכותיים בהרבה מהאיכות הממוצעת במזרח.
גילויי נאות - בחתימה :)
עידן
השאלה האם הם מייצרים את הכלים שלהם , זאת אומרת יש להם מפעל שלהם שמייצר רק עבורם , או שהם קונים מוצר סיני כל שהוא שלדעתם איכותי ומשווקים אותו לארץ ?
אגב אציין שוב כמו בהודעה הראשונה שאני דיי מרוצה בסך הכל מהכלים .
אבל עדיין כלי הקצה שלהם נותנים טעם קצת שונה, וכולכם יודעים שאחריות זה לא הכל , אם כלי קצה שלהם הוא לא איכותי כמו השאר ויחרבן לי את העבודה אבל עדיין הם יחליפו לי את הכלי , זה עדיין לא מספק אותי .
קצת על מנת לעשות לכולם סדר בנושא סין ! ! !
חברים, הייצור בסין ככלל אינו מעיד על איכות המוצר. במקרים רבים ומוצדקים מוצרים סינים הפכו שם נרדף לאיכות ירודה אך בתוך אחד שעשה לא מעט עסקאות במזרח בכלל ובסין בפרט העקרון הוא מאוד פשוט: אתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו.
הסינים עובדים בכל הרמות כולל הרמות הגבוהות ביותר.
חברות רבות מעבירות את הייצור לסין ומקימות מנגנוני פיקוח ובקרת איכות במפעל המאפשרים הוצאת מוצרים ברמת האיכות המקובלת תחת סטנדרטים מחמירים ביותר הן האמריקאים והן האירופאים.
בסין עובדים על פי מחירי מטרה שהלקוח מציב ליצרן ובהתאם היצרן מספק את המוצר תחת האיכות המתאימה לתג המחיר שנקבע.
כבר היום בסין ובהודו קיימים מפעלים מהמשוכללים בעולם העומדים בסטנדרטים תעשייתיים וחברתיים מהמחמירים ביותר ומייטב הטכנולוגייה מיושמת בקווי הייצור שם.
דוגמא קטנה: אחד ממפעלי המזגנים הגדול והמשוכלל בעולם יושב בסין. הוא מייצר לכולם ובכל רמות האיכות. ממזגנים ביתיים ועד לתעשייתיים (כגון לגורדי שחקים באירופה וארה"ב).
הנתונים הללו נכונים לכל התחומים, מכלי עבודה ועד לחומרים ביולוגיים, ח"ג לתעשיית המזון, תוספי התזונה, קוסמטיקה וכו'.
לסיכום, אין כל משמעות לנושא. הכל בהתאם לרמה שהחברה המייצרת הציבה לעצמה כשחקן בשוק ואיך היא רוצה להיתפס, כחברה איכותית בעל מוצרי פרמיום או יותר "עממית" עם איכות בינונית ומטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש
שלום לכולם .
הסתבר לי שגם שם השאלה הבאה נישאלת והיא :
איפה באמת מיוצרים כלי עבודה של סיגנט .
.
רוב הכלים טיוואן וסין,
אממה בספציפיקציות ובקרת איכות של פלד, היבואן של סיגנט לארץ והאבא של סיגנט ה"עולמי",
חלק מהמוצרים היו מיוצרים בקנדה ומכאן כנראה מקור הטעות.
למרות הייצור בסין הכלים שלהם איכותיים יותר מהסטיגמה הסינית,
דעתי ומנסיוני אם סינים אחרים.
גילוי נאות:ראה חתימה!
בזמן האחרון אני רואה את זה יותר ויותר, יש סיני ויש חיקוי סיני ויש חיקוי זול סיני
ההבדל הוא במחיר ובהחלט גם באיכות המוצר.
what you pay is what you get
פועל פה במיטבו.
השאלה שלי שאני מסכם לעצמי משרשור זה היא: מה הם התחליפים שלנו לסיגנט בארצינו מה עוד יש שעולה באיכותו על סיגנט - בלי להתחשב במחיר? בטא? קינג טוני?!?
פעם לפני הרבה שנים, "made in japan" היה שקול ל- "made in china" של היום.
הסינים לומדים מכל העולם (אין חברה שמכבדת את עצמה שאין לה מפעל בסין) ובקצב מפחיד.
עם שוק עצמי של 1.3 מיליארד איש + תרבות מזרחית של שלמות ודבקות אני מעריך שתוך 10-20 שנים נשנה את ייחסנו למותג הסיני.
כבר היום יש מוצרים איכותיים שמיוצרים בסין (בעיקר של חב' בין לאומיות) במחיר מלא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Samurai Kfir
השאלה שלי שאני מסכם לעצמי משרשור זה היא: מה הם התחליפים שלנו לסיגנט בארצינו מה עוד יש שעולה באיכותו על סיגנט - בלי להתחשב במחיר? בטא? קינג טוני?!?
קינג טוני = חברה טיוואנית המייצרת גם בסין וגם בטיוואן , עומדת בתקני (א"רהב)ansiו -וdin (גרמניה ).
אחריות לכל החיים
סיגנט מייצרת בסין -טייוואן, והביא בבעלות ישראלי החי בהונג-קונג (אחיו הוא היבואן בישראל)
קסקו - חברה ישראלית , התכנון לפי הבעלים נעשה בישראל (או מועתק בישראל) והייצור מתפרס על כ 30 מפעלים.
גם בטא מייצרת בסין.
הבעיה עם הסינים נובעת מפילוסופיה שונה כנראה מרוב החברות היצרניות בעולם המערבי ויפן,
גאווה מקצועית, שאצל הסינים לא נראה שקיימת, אכפת להם רק מכסף, והוא מוכנים לייצר בכל רמה
תהא נמוכה אשר תהא, וזה מתבטא גם בנושא השם, הם כמעט תמיד אנונימים, תמיד תחת שם של יצרן אירופאי -יפני .
יצרנים לא סינים (עד כמה שאני מעודכן ) טובים ולא זולים : יוניור הסלובנים,
קוקן היפנית, האזט הגרמנית, USAG איטלקית-צרפתית והחביבה עלי פאקום הצרפתית שמשתייכת לקונצרן SK .
OZAT אחד המפעלים המובילים בעולם בבוקסות לאימפקט נמצא פה בקיבוץ נחל עוז.
לדעתי....
כלים מעולים ואיכותיים (לא זולים)
רק בשוורץ כלי עבודה ביצחק שדה ת"א
איכות שווצרית וגרמנית כל כלי כלי....אבל זול זה לא :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
CJ505
לדעתי....
כלים מעולים ואיכותיים (לא זולים)
רק בשוורץ כלי עבודה ביצחק שדה ת"א
איכות שווצרית וגרמנית כל כלי כלי....אבל זול זה לא :(
שוורץ יקרן בטרוף. לא גרמני ולא שוייצרי. הכול אותו הזבל. סין. והסחורה של ל. כ. . . סיפור קטן. חיפשתי בוקסה אלן אינצי. שוורץ ביקש ללא בושה 120 שקל. בחנות הקטנה ביצחק שדה אצל הזקן. אותה הבוקסה 30 שקל. . ושאני אומר אותה הבוקסה אני מיתכוון לזה. אז נכון שהוא אומר איכות גרמנית. אבל היצור בסין. בקיצור כמו כול דבר שנימכר בארץ. ובכול העולם. סין.
טוב לאחר שחקרתי מעט אני חושב שצרי להבדיל בין
ספק :ל.כ ,שוורץ , וכל האלא מתל אביב ...
יבואן: פלד (סיגנט ) ,roher, profxen וכו..
ייצרן: king tony ,asaki ועוד כל מיני
או חנות .
ל.כ יבואן אין לו מוצרים שהוא מייצר לבד
שוורץ חנות או ספק תירצו לקרוא לזה מה שתירצו .
אני חושב שאנחנו צרכים דווקא להתמקד בחברות שאם כבר אז כבר סיני אז לפחות שלחברה יהיה מפעל עצמאי ששייך לה, ובקרת איכות העומדת בתקנים מחמירים כמ king tony aski
שלחתי היום מייל לפלד בשאלה באיזה תקנים המוצרים שלהם עומדים מקווה לקבל תשובה בקרוב .
אגב אם למשהו יש יידע על חברות כאלה שיש להן ייבוא סדיר לארץ , אני לא בטוח אם לking tony יש לדוגמה .
אז נשמח אם ישתף אותנו שנוכל קצת לקבל אינדיקציה כשאנחנו הולכים לחפש כלי ומציעים לנו כלי סיני לפחות שנדע מה טיבו ובאיזה תקנים הוא עומד .