רציתי לדעת איך אפשר להתקין את הגלגל על הדלת האחורית מבלי שייגרם לה נזק לאורך זמן.
כמה עולה מתקן כזה בחברות השונות וכו'..
Printable View
רציתי לדעת איך אפשר להתקין את הגלגל על הדלת האחורית מבלי שייגרם לה נזק לאורך זמן.
כמה עולה מתקן כזה בחברות השונות וכו'..
על איזה רכב מדובר
דיפנדר ? דיסקברי? פרילנדר ?
לדיפנדרים יש לנו מתקן גלגל או לדלת או על ציר חיצוני
ארנון שושני
052-6991704
לדיפנדר - מומלץ מאוד המתקן של אספיר.
מתחבר לפגוש ולציר העליון, ועל הדלת עם בוכנה שמזיזה את המתקן עם הדלת. צריך לשים לב בהתקנה שהכל מכוון כהלכה, אחרת הדלת לא תיפתח עד הסוף.
אסף.
אני דווקא ממש ממש לאר ממליץ על המתקן של אספיר לדיפנדר.... כבר ראיתי שניים כאלו שנשברו...
לדיפנדר יש לי מתקן שאני בונה ומוכר כבר למעלה מ- 15 שנים , עם תרצה תמונות אני העלה.
עידו
0527468878
לא רוצה לשבור כאן מיתוסים אבל אצלי בדיפנדר פשוט שמתי פלטה בריאה בחלק הפנימי של הדלת (מבפנים) שתיתן קונטרה למתקן המקורי ושלום על ישראל.
הדלת לא התעוותה ולא נעליים,
את הצירים בדקתי לפני כדי לראות שהם תקינים ובזה נגמר הסיפור.
הרכב עבר התעללויות תכופות הכוללות הרבה CORRUGATION, הצלבות ועוד והדלת לא הלכה לשום מקום.
צ'טער אם אני גוזל למישהו את הפרנסה.
איל שלום .
אני לא רוצה לקלקל לך אבל להוסיף משקל של "פלטה בריאה " על דלת של דיפנדר זה לא בדיוק פתרון מקצועי, ולא אתה לא גונב לנו את הפרנסה אתה רק הבא בתור שיקנה מתקן (כמו בתמונה )+ דלת עם צירים חדשים :D
למרות שבמודלים החדשים לנדרובר "חיזקו " את הדלת .
קבלו כמה תמונות (מצטער על האיכות אלו תמונות סרוקות).
עידו
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1285018756
קודם כל קבל את מחמאותי הכנות על העבודות.
דבר שני, אצלי הדלת כבר לא תתעוות מכיוון שהרכב מצא את עצמו בידיים אחרות.:(
דבר שלישי,
הדלת החזיקה מעמד מס' שנים עם גלגל (ג'נט ברזל מלא) בלי להשמיע ציוץ! מה שבד"כ קורה זה שהחיבור המקורי בא עם בסיס עלוב שגם לא נתמך ע"י החיזוקים של הדלת אל סתם יושב על הפח (אפילו לא פח אמיתי כידוע) ולכן נוצרים עיוותים.
ברגע שהמתקן חובר עם תמיכה טובה, כולל לשדרות חיזוק של הדלת (מבפנים, מתחת לפלסטיק ויפה יפה) נפתרו מבחינתי הבעיות.
נכון שלא הייתי מנסה להוסיף על זה מתקן לאופניםם/תאי זיווד נוספים, אבל אצלי זה עבד.
אגב, וזוהי רק דעתי, עם כל העיוותים שהרכב מקבל במהלך הצלבות, שיפועים וכו, לא הייתי שמח לעשות חיבור בין השלדה (סרגל אחורי ב-90) לבין המרכב מפחד שדווקא זה יעשה שמות בנק' החיבור למרכב.
ורעיון נוסף, הפלטה שסוגרת את הספייר, יכולה להבנות בצורה כזו שגם תהווה בסיס להייליפט. אצלי היא שימשה כבסיס לג'ק לנדרובר המקורי הידוע לשמצה.
איל שלום
תודה על המחמאה.
אין שום בעיה לחבר בין בודי לשלד בדיפנדר מיכוון שאין לו תושבות גומי בין השלד לבודי ,דבר שיני בדגם היותר חדש של המתקן הלינק בין המתקן לדלת בנוי ממסבי קצה כך שהם לא מעבירים שום עומס לדלת.
מה גם שחלק מהמתקנים הללו מורכבים כבר הרבה שנים על רכבים בחברות טיולים שבקשר מתמיד איתי אין שום בעיה עם המתקנים לא בדגם שנראה בתמונה ולא בדגם עם מסבי הקצה .
עידו
עוד רעיון (של רסטה) להתקן.
ראה קישור לתמונה.
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=26531
מחיר למתקן 2552 כולל מע"מ.
לחברי ג'פולוג 2088 כולל מע"מ .
עידו
שמת לב שזה מחיר מ - 2010 ?
המחיר כולל התקנה אבל ב- 2596 כולל מע"מ .
תשלום בכול סוג מטבע מתקבל או צ'ק .
עידו
לוריה, אתה מקבל גם ביטקויין?
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אפשר גם בכול אלו :p
עידו
איל,
באם במקרה אתה עוסק בתחום הרכב אשמח מאד לקבל הצעת מחיר לסידור מתקן גלגל רזרבי (המקורי) לדלת האחורית של דיפנדר 97 עם החיזוקים שציינת
אם אקטואלי בבקשה בהודעה פרטית