תגובה להודעה: גנבות מחניונים
נמרוד - יש סיכוי שתוכל לשפוט קצת יותר אור על הסיפור שהעלת פה תמונה שלו?
אם הבעלים הספיק לראות את הרכב נגרר ונגנב ולצלם אותו, רכב שגורר רכב בדר"כ יהיה מוגבל במהירות שלו, הבן אדם לא ניסה לרדוף אחריהם ברגל\ברכב\להזמין משטרה?
בחניון של בירכת צפירה ליד הנחל חנו מ"ס פרייבטים, סופה וטויוטה. כאשר המטילים היו בדרך חזרה לרכבים, אחת הבחורות שהיתה הראשונה להגיע לחיניון ראתה את הגנבים וצעקה. הגנבים ברחו עם הטויוטה, המטילים לא רדפו אחריהם עם הסופה כי פחדו. אם היו רודפים הגנבים היו משחררים את הרכב ובורחים.
נמרוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
בחניון של בירכת צפירה ליד הנחל חנו מ"ס פרייבטים, סופה וטויוטה. כאשר המטילים היו בדרך חזרה לרכבים, אחת הבחורות שהיתה הראשונה להגיע לחיניון ראתה את הגנבים וצעקה. הגנבים ברחו עם הטויוטה, המטילים לא רדפו אחריהם עם הסופה כי פחדו. אם היו רודפים הגנבים היו משחררים את הרכב ובורחים.
נמרוד
או שהיו חוטפים מכות..לפני שנתיים חבר שלי עם טראנו חזר לחניון בכ"ס לאור יום, ופגש 3 גנבים על האוטו עם מכסה מנוע פתוח. הוא רץ אליהם וחטף מכות רצח עם מפתח צינורות - והוא בחור חזק. הם ברחו ולא נתפסו עד היום..
לצערנו נגנב היום מבירכת צפירה עוד לנדקרוזר 2008 וטרנו ניזוק ( ניסו לגנוב ולא הצליחו ) נגנבה התכולה.
חבל שממשיכים להשאיר רכבים ללא השגחה.
נמרוד
נבלות הייתי רץ אחריהם גם ברגל
איך הם גררו ככה את הרכב ? אחד יושב גם ברכב הגנוב?
חבר'ה זה לא כזה פשוט, הגנבים לא טיפשים הם יושבים בתצפיות ורואים מה קורה מסביב, לא זזים עד שבטוח שאין זבוב בסביבה, כל תנועה חשודה והם מתאדים. בנוסף הטרנו הגורר נתפס על ידי משטרת חברון הגנבים עדין לא.
נמרוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
דרור
עד היום לא היה צוות של גנבים שהחלטנו לתפוס ולא נתפס וזה עם קבלות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
חבר'ה זה לא כזה פשוט, הגנבים לא טיפשים הם יושבים בתצפיות ורואים מה קורה מסביב,
נמרוד,
פשוט לא, אבל מצד שני לדבריך כל מי שהחלטת לתפוס נתפס. כיוון שהפעם היוזמה (המבורכת יש לומר) נמצאת אצלך, וגם מתנדבים ראויים נרשמו בשרשור, ניתן לצפות לפתרון טקטי (כגון להגיע מוקדם, להשאיר פתיון ולהסתוואת. או לחכות להם על ציר המילוט, או לתאם מעקב עם איתוראן, או, ...אני בטוח שתמצא דרך ראויה אחרת) שישים קץ לתופעת השודים המבישים.
הכדור עכשיו אצלך - תקן אותי אם אני טועה.
ואם בגנבות עסקינן, גם בצפון זה קורה.
במהלך החג היו מספר פריצות לרכבים שהושארו בשמורת בטיחה ( בית צידה).
המשטרה מפטרלת ומזהירה אך ללא הועיל.
אם כבר בחרתם להשאיר את הרכב ללא השגחה ולצאת לטייל במים, המנעו מהשארת חפצים יקרי ערך גלויים.
חג שמח.
ובנימה רגועה יותר...
זה לא תפקידי ותפקידך לעשות.
אתה ואני עושים - עושים המון למען האמת -
אנחנו משרתים בצבא שלוש שנים בסדיר ועוד עשרים שנה במילואים.
זו מדינת חוק, מדינה מסודרת (בתיאוריה).
יש למדינה הזו משטרה שתפקידה לאכוף את החוק ולהבטיח לך ולי בטחון אישי ושמירה על רכושנו. גם במקום נידח כמו בריכת צפירה.
אנחנו משלמים ימבה כסף במיסים כדי לממן את המשטרה הזאת שלא עושה כלום.
אנחנו משלמים עוד יותר ימבה של כסף משכורות לשופטים שמשחררים רוצחים, שודדים, אנסים, פדופילים וגנבים לרחובות שלנו.
אנחנו משלמים כדי שיעשו את העבודה, והם לא עושים. ומצד שני לא מאפשרים לנו לעשות את זה בעצמנו.
תפקיד המשטרה ובתי המשפט לעשות - אז שיתחילו לעבוד כבר!
ואם הם לא יכולים/רוצים ולא משנה למה - שיניחו את המפתחות על השולחן ויפטרו אותנו מעונשם.
1) לרודפי הגנבים (המבורכים כמובן) : כמו שנאמר כאן, הבדואים מריחים כל תזוזה מקילומטרים. אל תנסו שום דבר פרט למארב בתוך הרכב. שני חבר'ה שוכבים בבגז' של פרדו כזה...יכול להיות מעניין. יחידת אתגר היתה עובדת כך.
לדעתי יש פה מישהו עם סיקס לבן מלהבים שיכול לספר משהו שכבר בוצע בפועל בעבר.
2) "החוק הוא לשומרי החוק" : קרי, לפלפים "אשכנזים" כמוני. רובנו אנשים שומרי חוק מפחדים מהצל של עצמנו לסטות מדרך הישר. מוח מעוות של קרימינל שם פס על החוק והמשטרע הבזוייה שלנו לא מתאמצת לבער את הנגע.
נהיה פה ג'ונגל , כמו ברוסיה של פעם: הכל אלים, כוחני, מושחת, מגעיל......
לכל מי שרוצה לעשות משהו אקטיבי - קדימה. עזבו אתכם מהתלהמויות וביטויים נוסח שיקום בבית לוינשטיין ועצמות שבורות. צרו קשר בה"פ, צריך להיפגש ולתכנן צורת פעולה שתהיה אפקטיבית אבל בעיקר - חוקית.[/quote]
דרור
אצלי שבת 23 חודש זה אפשר לשבת על מנגל ולדבר
במידה וזה מתאים
המנגל זמין אצלי בתאריך זה
דבר איתי
שאול - אבו שפם
לכל מי שרוצה לפעול בשטח,(בירכת צפירה) בבקשה לתאם מולי בה"פ, למניעת הצלבות.
נמרוד
מה שיפה בכל זה - שכשהגנבים מזעיקים את המשטרה שתציל אותם - היא מגיעה מיד.
אח שלי עובד עכשיו בסיור-שדות באיזור יישובי רמות מנשה/גבעת עדה, ויכול לספר הרבה צ'יזבטים על מה שבאמת קורה.
מושבים נראים בלילות כמו בתי סוהר עם שערים נעולים וכו' - אבל השער זה בשבילי ובשבילכם. הגנבים מכירים כל שביל בשדות, נכנסים ויוצאים חופשי ושלא יהיו לאף אחד ציפיות לעזרה מהמשטרה. עצוב לומר את זה אבל זו לא רק דעתי האישית אלא האמת - המשטרה לא תנקוף אצבע לטובת האזרחים כי היא הפכה כבר מזמן לאויב הציבור מס' 1 - ארגון פשיעה לכל דבר ועניין, בחסות החוק.
יש את ארגון "השומר החדש" שתפס תאוצה.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/932/471.html
אלה אנשים טובים ואידיאליסטים באמת - וכל מי שבוער לו בדם לרוץ ולהתנדב למשהו - זה המקום ולא במשטרה!!! הם באמת עושים למען הציבור וגם מצליחים לא מעט. מצד שני הם עובדים בעיקר בצפון ובעיקר במיגזר החקלאי. המגזר העירוני, מרכז הארץ ודרומה - עדיין מופקרים.
ומה עם מי שלא גר במושב ויכול להתבצר?
מה עם מי שרוצה לישון כמו אדם נורמלי בלילה?
מה עם מי שרוצה סתם ליסוע ליסוע עם הג'יפ לסרט בסינמה סיטי ולא יכול כי האזור מוכה גניבות ברמה קשה!??
מה עם מי שסתם גר בתל אביב ולא יכול להחנות פקקט'ע דיפנדר סתם ככה באמצע הרחוב כי הוא ייגנב???
למה אני צריך להיות משועבד לברזלים, למנעולים?
לצלצל לחברה שלי בשעת אחר הצהריים עם טלפון מוזר : " היי מותק, מה קורה, את בבית? את יכולה להציץ רגע מהחלון לראות אם הדיפנדר עדיין קשור לעמוד ??" (אחרי כזה טלפון היא חושבת שהיא חיה עם מפגר....)
זה אורח חיים נורמלי?
הנושא חשוב ועקרוני, נוגע לכולנו, מי שלא מודע לסכנות עד עכשיו - ראוי שיתעדכן,
אנשים נסחפו פה לגמרי מהעניין, מחקתי כאן הרבה חומר, אבל הוא קיים במערכת, תשאירו פוליטיקה ואמוציות בצד,
השתדלו להימנע מסיפורי גבורה והתלהמות מיותרת, הפורומים האלו פתוחים לציבור הרחב והוצאת הקיטור כאן ע"י שימוש באיומים וכו'
עלולים לפגוע בכם.
התארגנויות לשמירה וסיוע לכוחות הבטחון ראויות לדיון נפרד, עדיף דיסקרטי ככל האפשר, אם תבחרו לפתוח דיון על כך ותרצו להשתמש בחומר שנמחק - דרור או מישהו מהאחראים יכול להעביר אותו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MR BIG
ומה עם מי שלא גר במושב ויכול להתבצר?
מה עם מי שרוצה לישון כמו אדם נורמלי בלילה?
מה עם מי שרוצה סתם ליסוע ליסוע עם הג'יפ לסרט בסינמה סיטי ולא יכול כי האזור מוכה גניבות ברמה קשה!??
מה עם מי שסתם גר בתל אביב ולא יכול להחנות פקקט'ע דיפנדר סתם ככה באמצע הרחוב כי הוא ייגנב???
למה אני צריך להיות משועבד לברזלים, למנעולים?
לצלצל לחברה שלי בשעת אחר הצהריים עם טלפון מוזר : " היי מותק, מה קורה, את בבית? את יכולה להציץ רגע מהחלון לראות אם הדיפנדר עדיין קשור לעמוד ??" (אחרי כזה טלפון היא חושבת שהיא חיה עם מפגר....)
זה אורח חיים נורמלי?
חשבתי שאני לבד בחרדות...
אתה לא לבד, גם אני מתקשר בשעות היום לוודא שהג'יפ עוד שם.
ויש גם את הכנופיה הזו
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/164/151.html
בכל חניון לילה חובה לבצע רשימת שמירה - כן כמו בצבא
שלום לכולם
לאחר רגיעה מסוימת בבירכת צפירה, ביום שישי ה 10\5 ובשישי האחרון 10\12 נגנבו שני רכבי 4X4 ושני פרייבטים, חברה לשמור על הרכבים.
נמרוד