תגובה להודעה: ג'יפ במקום רכב ליסינג
הרכב יהיה יותר ממתאים למה שאתה מבקש ממנו, כדאי שתעשה חיפוש ( אפילו ידני בשאלות שנישאלות בפורום הזה ) השאלה עלתה לא מעט ויש הרבה מידע.
לא החזקתי רכב ליסינג כבר הרבה שנים ואני לא זוכר ממש את הפרטים הקטנים
אבל קח בחשבון שהעלויות יהיו *הרבה* יותר גבוהות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
הרכב יהיה יותר ממתאים למה שאתה מבקש ממנו, כדאי שתעשה חיפוש ( אפילו ידני בשאלות שנישאלות בפורום הזה ) השאלה עלתה לא מעט ויש הרבה מידע.
לא החזקתי רכב ליסינג כבר הרבה שנים ואני לא זוכר ממש את הפרטים הקטנים
אבל קח בחשבון שהעלויות יהיו *הרבה* יותר גבוהות.
מבחינת עלויות זה לא הרבה יותר כמו שזה נראה. רק השווי מס הולך לעמוד על 2700 ש"ח ולא לדבר על ההורדה במשכורת, ההפסד בהפרשות ודמי הנסיעות כך שבסופו של דבר העלות החודשית של הליסניג עומדת על למעלה מ 3000 ש"ח לחודש בנטו ועוד כמה מאות שקלים בפנסיה!
אם החישוב שלי נכון אז בצורה גסה עלויות הניירות (טסט + ביטוחים) וטיפולים יהיו בערך 14000 בשנה, דלק 1700 ש"ח בחודש וירידת ערך 8000 ש"ח בשנה בממוצע על פני 4 שנים כלומר 3500 ש"ח בחודש.
קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל ומכאן התכנסתי פחות או יותר לטראנו שנראה לי טוב לדרישות שלי. עדיין חסר לי מידע על ההבדלים בין הדגמים של 2002 ו 2003 והאם שווה להשקיע ב 2003.
אשמח לכל מידע נוסף
תודה בכל מקרה
לי אישית לא היה ואין נסיון עם ה 3 ליטר
אבל שני דברים
1. מין הסתם רכב יותר חדש יהיה יותר מומלץ - בכפוף למצבו הנוכחי של כל רכב שאתה רואה !!!!!!
2. יש מספר אנשים שיש להם 3 ל' - כדאי לבצע חיפוש, יש מידע. אולי לא הרבה אבל יש.
לגבי מנוע 2700 TDI
אין לי מילים רעות, למרות שמדובר על 1998 ידני וקצר, כך שזה לא אותו האוטו .. אבל לי אין תלונות.
אם אתה רוצה להחזיק אותו 4 שנים אתה צריך רכב שיש לו שוק, אני לא מכיר את השוק של הטרנו אבל יש לי הרגשה שאם תרד בשנתונים ותקנה טויוטה פרדו אתה תשלם פחות ירידת ערך ויהיה לך יותר קל למכור אותו, השאלה היא מה ההפרש בעלויות האחזקה השוטפת בין טרנו בשנתונים שציינת לבין פרדו ישן יותר.
קח בחשבון שזה ממכר, אני עשיתי את הצעד הזה לפני 3 שנים בערך מתוך מחשבה שתמיד אפשר לחזור לרכב ליסינג וזה בדיוק כמו אותו מעשן שטוען שהוא יכול להפסיק לעשן מתי שהוא רוצה רק שעכשיו הוא לא רוצה.
לגבי הגרנד ויטרה זו אופציה לא רעה אבל אין לו 7 מקומות ולכן אני מעדיף את הטראנו. בכל מקרה המבחר של הארוכים בלוחות קטן.
לגבי הפרדו זה אכן רכב טוב (יש במשפחה...) אבל צריך לרדת ל 1999 וגם אז צריך לשלם מעל המחירון על רכבים יד 5 ומעלה עם קילומטראג' גבוה ובמחיר קצת מעבר לתקציב המקורי שלי. ולכן בשלב הזה זה ירד מהפרק לצערי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cremr
לגבי הגרנד ויטרה זו אופציה לא רעה אבל אין לו 7 מקומות ולכן אני מעדיף את הטראנו. בכל מקרה המבחר של הארוכים בלוחות קטן.
לגבי הפרדו זה אכן רכב טוב (יש במשפחה...) אבל צריך לרדת ל 1999 וגם אז צריך לשלם מעל המחירון על רכבים יד 5 ומעלה עם קילומטראג' גבוה ובמחיר קצת מעבר לתקציב המקורי שלי. ולכן בשלב הזה זה ירד מהפרק לצערי.
גרנד-ויטארה XL7 משנת 2003 יכולה להכנס בתקציבך. נדירה.