כולם מפרסמים פה בשביל החברים שלהם ? :D גם אני
מחפש CJ עם מנוע 5700 הזרקה ,סרנים דנה 60 ודנה 44 ,בעל מכלולים תקינים,שלדה לא רקובה,
זה בגדול הדרישות,לא צריך שיפנק :)
Printable View
כולם מפרסמים פה בשביל החברים שלהם ? :D גם אני
מחפש CJ עם מנוע 5700 הזרקה ,סרנים דנה 60 ודנה 44 ,בעל מכלולים תקינים,שלדה לא רקובה,
זה בגדול הדרישות,לא צריך שיפנק :)
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=5370
אני מניח שכבר ראית את זה?
שחר תודה, אני רואה שאתה בלי גיפ וכותב שעוד תקנה , אז כשתקנה גיפ ב-32K היית קונה את סיקס משופר ללא תוספות כגון כננת וכדו' ,או סופה 94 רגילה במצב טוב?
אני לא מכיר את הג'יפ שבקישור הזה וכמובן שהוא טעון בדיקה מעמיקה, אבל בהתבסס על המידע הרשום הוא שווה הרבה ,הרבה יותר מסופה 94 רגילה במצב טוב.
אני בדקתי את הגיפ של ירון, ואני יכול לומר שזה יופי של גיפ עם המון תוספות והרבה עבודה שהושקעה (גם לפי שווה יותר מ-32) .
אריה בלי לפגוע חס וחלילה זה די מצחיק שמצד אחד במודעה הראשונה אתה מחפש את גיפ החלומות של גיפאי עם נסיון ( לפחות היה חלום רטוב שלי ) ומצד שני אתה מדבר על "סופה סטנדרטית שנת 94" לטיולי משפחות שתהיה צריך להשקיע מעל 40K והרבה שבועות של עבודה כדי להגיע לסיקס
חיים דיברתי הבוקר עם ירון , כנראה שאבדוק את הגיפ שלו ,אני לא אומר ולא אמרתי שהוא לא שווה את זה , מבחינת כמה כסף שהוא השקיע ,אני מאחל לכל "שרוט" שמשקיע בגיפ שלו שיקבל את השקעתו בחזרה במכירה ,בד"כ גם אני נפגע מזה שהשוק לא מגיב ככה,מוכנים לשלם 2000 ש"ח על כננת כי יודעים שאתה יכול למכור בלי,על בולמים, ואגזוז ,וכל רכיב משופר אחר קשה לקבל תמורה של שקל לשקל,
אנחנו מחפשים את הגיפ למטרת ראלי בוץ בלבד ,באלמנטים המצ"ב מתוך המודעה שלו אין לנו צורך ,מישהו מעוניין? מישהו יכול להגיד לי כמה הם שווים אם אצליח למכור אותם?
בולמי RANCHO
צמיגים 33X12.5 (ברשיון), חדשים לגמרי
ג'נטים אלומיניום "10 יפהפיים
מזגן (עובד)
סגירת ברזנט KAYLINE לחורף + ביקיני טופ לקיץ
תצליח אולי למכור את כל התוספות האלה ב5000 ש"ח, עם סבלנות כתלות במצבן.
ד.א.
אם הרכב לא אמור לעלות על הכביש, אז יש סקאוט אינטרנשיונל, V-8 דנה 60 אחורה , 44 קדימה , שלדה טובה מרכב רקוב שתוכל כנראה לקנות ב 10K ש"ח.
ניר אין לך פרטים בכרטיס אז תתקשר אלי 050-247145 או שתשאיר מס' טלפון
אריה, אני מצטער אבל לא הבנתי את שאלתךציטוט:
נכתב במקור על ידי אריה פאהן