בדרך כלל אני לא נוטה להתייחס ברצינות מופרזת לשרשורים מהצהוב. אבל זה דווקא מעניין.
http://www.jeeptrip.com/start/forum/...?p=1&id=869452
Printable View
בדרך כלל אני לא נוטה להתייחס ברצינות מופרזת לשרשורים מהצהוב. אבל זה דווקא מעניין.
http://www.jeeptrip.com/start/forum/...?p=1&id=869452
ת'אמת , ראיתי את זה כבר בבוקר והתלבטתי אם בכלל ליידע / לעלות את זה כאן ...
ש'מע , פשוט מכעיס ברמות שלא נתפסות הבן אדם הזה , אם אפשר לקרוא לו כך ...
החמור בעיני בכל הסיפור , שהוא כיביכול ""משלנו"" בעל ג'יפ ומטייל עם כמה מהחבר'ה
מהצהוב ...שכנראה , עוד נותנים לו לגיטימציה להמשיך במעשיו , מחבקים אותו בחום
וכל שני וחמישי פותחים לך שרשור ומיידעים את כל העולם ואחותו , על כל עליה / טיול
שהם עשו בשטח...
איך כתבתי לו בשרשור הקודם שם , אותו שרשור מדובר שעורר סערה גם כאן ,
זה היה יום יומיים אחרי יום כיפור :
" רק עכשיו הסתיים יום הכיפורים...רק עכשיו...!!! בחישוב קצר שלי מר יוסף , גם אם הלכת לבית הכנסת , התעטפת בפרוכת ושמת את לוחות הברית על הגב ..., ספק גם אז ,
אם הקב"ה יסלח לך ..."
שחר.
דרור
על זה נאמר
"מהרסייך ומחריבי ממך יצאו"
וממש לא במשמעות שהתכוון הנביא אלה במשמעות החדשה המודרנית.
חבל שכך
רומי
יש שם עוד משהו מעניין/מדאיג.
שימו לב לתגובה מס' 2 ואני מרשה לעצמי לצטט משם:
"....מי שלא יודע, צמיגי שטח מלא אסורים להתקנה במכוניות מעל שנת 2006 בגלל קוד המהירות. אז הוא דורש שיבדקו את זה...."
מישהו שמע על השטות הזו?..........
אותי דווקא מדאיג המשפט הבא:
\ציטוט:
אני חוזר ואומר אני צריך חומר מכל אחד ואחד שיש לו רכב שטח ועם החומר שלכם אני אפעל לשנות את הגזרה הקשה
אח"כ בנאדם מתפלא שבוחני תנועה מחכים לו בחנייה...אני ממש מאמין שהוא פועל לטובתנו...כן בטח..עכשיו אני שולח לך מספר רכב וכתובת...:shock:
גם פעם ראשונה אני שומע את זה, ויש במוטוקאר את הכתבה הזאת מ07:
"לא יורכב ברכב ששנת ייצורו מתחת ל-2005 צמיג המוגבל למהירות פחותה מן המהירות המרבית המתוכננת של הרכב". כלומר: במאזדה6 2.0 אוטומטית שמהירותה המירבית על פי היצרן היא <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID='201 קמ"ש'>201 קמ"ש</st1:metricconverter>, חל איסור להתקין צמיגים שקוד דירוג המהירות שלהם הוא S, שפירושה הגבלה ל-<st1:metricconverter w:st="on" ProductID='180 קמ"ש'>180 קמ"ש</st1:metricconverter>. על פי התקנה, גם צמיג בעל דרוג נחות מ-S אינו יכול להיות מותקן על רכבי כביש-שטח, מכוניות נוסעים ("פרטיות") ומוניות.
http://www.motocar.co.il/news/new.as...Q=LJLD&Pn6Vq=E
אבל פה מדובר על רכבים עד 05, מאז מה הולך שאלה טובה.
מי שמעוניין לבדוק את המהירות המירבית המומלצת של צמיגיו, זאת הטבלה:
זה יופיע לכם כמו לדוגמה פה:
LT265/75R16 112/109Q
Q- מסמל את המהירות
<TABLE dir=rtl cellSpacing=0 cellPadding=0 width=408 bgColor=#990000 border=0><TBODY><TR><TD class=ltext style="TEXT-ALIGN: right">טבלת דירוג מהירות</TD><TD vAlign=bottom align=left width=20>http://www.ynet.co.il/Common/Files/I...nit/990000.gif</TD></TR><TR bgColor=#ffffff height=4><TD colSpan=2></TD></TR></TBODY></TABLE>
</B><TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width=408 border=0><TBODY><TR vAlign=top align=right bgColor=#d8c6a0><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>דירוג צמיג</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>מהירות מרבית</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>דירוג צמיג</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>מהירות מרבית</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>B</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>50 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>R</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>170 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>J</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>100 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>S</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>180 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>L</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>120 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>T</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>190 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>M</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>130 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>H</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>210 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>N</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>140 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>V</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>240 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>P</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>150 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>W</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>270 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>Q</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>170 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>Y</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>300 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7> </TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9> </TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>Z</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>מעל 300</TD></TR></TBODY></TABLE>
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
חבל מאוד!, השם נעים יוסף מתגלגל בפי לא מעט אנשים כשמדובר בנושא צמיגים.
ומהיום והלאה ישמעו עליו יותר!
"בחרו נציג אחד או שניים ויחד אנו נפעל עד לדרגים הגבוהיים היותר במדינה." - כן, נו, בוודאי. למה אתם מחכים?, אין מתנדבים?:rolleyes:
תשאירו את ההתרגשות במקומות אחרים. יש דרך אחת להתמודד עם דמויות אינטרנט מסוגו של י.נעים - התעלמות מוחלטת וסופית.
*
הוא מדאיג אותי לא כדמות-אינטרנט, אלא כאחד שבשל תפקידו/קשריו - מעוניין ומסוגל לגרום לכולנו כקהילה נזק אמיתי וכואב.
אני אתחיל דווקא בקוד המהירות - אכיפתו חשובה, אפילו מאוד. אין קשר בין המהירות המירבית האמיתית של הרכב לבין הקוד, אבל חשוב להקפיד שהצמיגים החדשים שאתם קונים יתאימו לקוד המהירות והעומס המקוריים של הרכב, וכן שלא יהיה צמיג נוסעים על רכב מסחרי. ויש צמיגי שטח טובים גם עם קודי מהירות גבוהים.
לגבי מר נעים... שעושה דברים ממש לא נעימים... אני נכחתי במקרה כאשר הוא התקשר "לחקור" מישהו לגבי אישור למידה לא מקורית ברכב שטח. התקשרו אליו ממכון רישוי, מידה רגילה ומקובלת, אבל לא מקורית, והוא במקום להיות המומחה שהוא אמור להיות, זה שמבין שהמידה הזו בסדר גמור גם אם היא לא מקורית... התחיל להתקשר, לחקור אנשים ולחפש זיופים.
בקיצור - חבר שלי הוא לא. והנזקים שהוא עושה הם הרבה מעבר לקישקושים באינטרנט, למרבה הצער מדובר בדמות אמיתית.
ומה יותר מסוכן מטיפש? טיפש חרוץ.
(אני יודע, כבר ציטטתי את זה כמה פעמים, אבל יש יותר מאחד)
אסף.
אגב... מה זה "בגושים" ...??
אסף.
אני חושב שהכוונה לפגושים אבל זה נכתב עם "מבטא".
בגושים.... אתם הבנתם את זה?
אני חושב שהוא מתכוון להאכיל את הג'יפאים חרא ב"גושים"...:confused:
נוסף על תגובתי באתר הצהוב, אני מבטיח שאם אפגוש בו תקוע בשטח, אנסה לוודא שהוא יתקע יותר חזק ואף אחד לא יעזור לו לצאת משם לעולם, זו הדרך היחידה להפטר ממטרד מגעיל שכזה.
מה שמעניין זה שיש לו חבר טוב מאוד שגם מוביל את הטיולים שאותו "נעים" מצלם ומעלה לאתר הצהוב ולאותו חבר יש רכב שלפי נעים היה צריך להיות מורד מהכביש מזמן.