ניתקלתי בזה היום:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/164/151.html
מישהו שמע על משהו כזה?
יכול להיות שקצת עברו את הגבול?
דוד
Printable View
ניתקלתי בזה היום:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/164/151.html
מישהו שמע על משהו כזה?
יכול להיות שקצת עברו את הגבול?
דוד
הם מוכרים היטב למשטרת דימונה, לחלק מהם הרשאות קודמות....
אז למה הם מסתובבים חופשי????
מפתיע אותך?
עברו את הגבול? הם מחקו אותו מזמן.
no man land גבולות זה דבר שהם לא מכירים אבל הבעייה היא לא הבדויים כהכללה (אני מכיר כמה והם אנשים 10) אלא מדינת ישראל שמסרסת את השוטרים האזרחים ומרוממת את הפשע ומאפשרת לכמה בנדיטים לדפוק את כולנו.
טירוף....
תמיד שאני הולך לישון באוהל זה הפחד שלי שיפתיעו אותי
אתה מפחד גם מחוגלות שמקרקרות מחוץ לאוהל בבוקר אז אתה לא דוגמה.
חכו שהם ינסו לגעת בחיים רכס..
איזה הפתעה הם יקבלו..
:cool:
לפני שהשד שוב יוצא מהבקבוק ...
חברים- שודדים, גנבים, רוצחים ואנסים, יש בשפע כאן במרכז , לא צריך ללכת רחוק מדי.
פורצים חפשי לבתים כשאנשים ישנים וגונבים להם מכל הבא ליד, פורצים שודדים וגונבים מכוניות בלי בושה, גם בכביש 6, שודדים קשישים ומה לא,גניבות חקלאיות, המשטרה והציבור חסרי אונים בכל מקום. אז למה זה צריך להיות כ"כ מפתיע שזה קורה גם בדרום ?! מבחינתם זה הרבה יותר קל ופשוט, לדעתי האישית אם נשים בצד את הכעס על זה שאנחנו בצד המותקף - דווקא לבדואים יש לגיטימציה גדולה יותר לנהוג כמנהגם מזה מאות שנים והכי פחות אלטרנטיבות.
אז חלאס, זה יכול לקרות לנו בכל מקום כולל בתוך הבית או בחדר האשפה, באופן אישי אני מעדיף להיות מותקף במהלך טיול בנגב ע"י 8 בדואים אוכלי גבינות מאשר ליד הבית ע"י קווקזי אחד או שניים בגודל מקרר side by side , זה משאיר לי יותר סיכוי לצאת מזה טוב, מה גם ששם אני יותר עירני ומוכן.
קחו בקלות ואל תתחילו שוב.
ניר,
אתה פשוט קשקשן, אין להם שום לגיטימציה, ואם כבר "מנהגם מזה מאות שנים" אז שיהיו מוכנים לתגובות פרופורציונליות בסגנון ימי הביניים בחזרה..
הדבר הבא שיקרה הוא שמישהו עם מעט פחות סובלנות ויכולת להגיב, פשוט יגיב.
לפי הכתבה הם תפסו בטחון על תיירים, שממש לא מייצגים את כלל האוכלוסיה.
בפעם הבאה הם יפלו על חניון קצת יותר אקטיבי, לא סתם כתבתי שאני לא מקנא בהם אם הם ינסו להתעלק עם חיים באחד משיטוטי הבדד שלו.
הבעיה בענישה, רק שתחול ענישה הולמת לגנבים ושודדים, שתפסיק מדיניות הדלת המסתובבת, שגנבים נעצרים ל 48 שעות בתחנת המשטרה המקומית, או לשבוע מעצר בבית המעצר המחוזי ואח"כ משתחררים וחוזרים על ביצוע הפשעים,
רק שישבו תקופות ארוכות רק אז תיפסק התופעה,
לחילופין הפתרון הוא בחקיקה, לחוקק חוק "שטח פרטי" , כמו בחלק ממדינות בארה"ב, מי שנכנס לשטח ללא אישור ביום או בלילה שידע שהוא עלול לפגוש בכמה קליעים מנחושת בדרכו, רק ככה נלחמים בפשעי הרכוש, תשאלו את ראש עירית ניו יורק
לא קשקשן, הבדואים הם קבוצה אתנית של נוודים או נוודים למחצה שמלבד גידול גמלים וצאן מתמחים בשוד דרכים והברחות מזה דורות, בחיי- תבדוק באבן שושן.
לעומתם היהודים... נו טוב, הייתה איזו הבלחה ב 48, אח"כ בשנות החמישים הקימו את ה 101 למשך מס' שבועות ולא מפסיקים לדבר על זה עד היום.
אבל אנחנו מה זה טובים בלצעוק "תחזיקו אותי !" , אילו רק היה מותר לנו כמו בארה"ב... בלה בלה בלה. כאילו שלאמריקאים אין בעיה של פשע חסר שליטה למרות שכל אחד שם זכאי עפ"י החוקה לרכוש כמה נשק שהוא רוצה ולהרוג כל מסכן שנקלע לו בטעות לטריטוריה.
דברו פחות, תעשו אם תצטרכו, תכינו אליבי טוב.
אני עדיין מאמין שלטייל במדבר בקבוצה (או לבד מתחת לרשת הסוואה ...), זה בטוח יותר מלישון בבית בת"א עם תריס פתוח.
רגע !!!!!!!!!!!
אני מבין שרק מי שישן באוהל או בשק"ש נשדד ?!
וכמו כן "קבוצות מטיילים"
אז ,,מפסיק עם האוהל ושק"ש,ונוסע לבד ,ושיחפשו קבוצות באוהלים .
ומאחר ואני נגד אלימות פיזית,,,,
אז לדעתי 9 מ"מ ממרחק סביר יכול לעזור ?!
סוף שבוע נפלא
מתוך הכתבה:
"באחד המקרים התקשרנו למשטרה ודיווחנו להם שחברי הכנופיה יושבים לאכול במסעדה בתוך תחנת דלק ליד מצפה רמון. מסרנו תיאור שלהם, אבל אף אחד לא הגיע לעצור אותם", שיחזר בכיר במועצת רמת נגב, "נאמר לנו שלוחמי היחידה המרכזית של מג"ב נמצאים בפעילות בבאר שבע ושאין להם ניידות וכוח אדם לטפל בתופעה המפחידה הזו...".
בפעם הבאה תדווחו שכמה עשרות ג'יפים משופרים מאוד, כולם מוגבהים, לובשים צמיגי ענק ועטורי "בגושים", ממלאים תחנת דלק מסויימת.
פתאום תראו איך כל שוטרי המחוז הדרומי, כולל מפקד המחוז בעצמו, מגיעים מיד, ששים אלי קרב...
דרך אגב, לא תמיד צריך נשק חם.
גם גרזן עושה יופי של עבודה.
מה לעשות שניר צודק, למרבה הצער.
לאורך כל ההיסטוריה של הנגב, כשהשלטון חלש או לא קיים השליטים האמיתיים הם השבטים המקומיים, וזה בדיוק המצב כיום, עם שלטון רופס ומערכת משפטית שעסוקה בעיקר בהגנה על פושעים וניטרול השוטרים הבודדים שעוד רוצים לעשות משהו.
כשאין שלטון חוק לא נשאר וואקום, וזה די מובן מאליו שהבדואים ירגישו שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אם זה השתלטות על קרקעות, בניה לא חוקית בהיקף בלתי נתפס, גניבת רכבים, הברחות וכו' וכו'.
אם לא עוצרים אותך כשאתה גונב, למשל מחניון, למה שלא תעלה מדרגה לשוד ? ממי יש לך לפחד ?
ככה זה היה תמיד, משחר ההסטוריה, הנה מה שאבן ח'לדון כתב במֻקַדּימַה שלו (אקדמות למדע ההסטוריה, מ' 14) על טבעם של ערביי המדבר :
"ערביי המדבר [הבדואים] הם אומה פראית, שמנהגי הפראות ומסיבותיה טבועים בנפשם עד כדי כך שהפראות נעשתה להם טבע ותכונת אופי, חיי הפראות נעימים להם, מפני שיש עמהם פריקת עול השלטון ואי ציות למנהיגות מדינית. טבע זה עומד בסתירה עם התרבות ומונע אותה". (פרק 23)
"טבעם של ערביי המדבר הוא - לשדוד מה שיש בידי האנשים, ופרנסתם בצל רומחיהם. אין הם יודעים גבול ומעצור בביזת רכושם של הבריות. כל רכוש חפץ או מכשיר שהם רואים בעיניהם - מיד הם גוזלים אותו לעצמם; ואם הם בני חורין לעשות כך, משום התגברותם ושלטונם, הרי בטלה המנהיגות המדינית, אין עוד הגנה על רכושם של בני אדם, והתרבות נחרבת." (פרק 23)
"... ערביי המדבר, מחמת טבעם הפראי, הם אנשי שוד והשחתה, השודדים מה שהם יכולים לשדוד מבלי להלחם ולהסתכן, ובורחים אל מקומות המרעה שלהם שבשממה, ואינם יוצאים למערכה ולמלחמה אלא אם כן הדבר דרוש להם לשם התגוננות. אבל כל מקום מבוצר או שקשה להם להגיע אליו - אין הם מנסים לכבשו... אבל המישור הוא לחם שלל וטרף כל שעה שהם יכולים להשתלט עליו, אם מפני שאין בו חיל משמר ואם מפני שהממשלה השלטת בו חלשה. הם חוזרים ופושטים עליו, עולים עליו בצבאם ולוקחים בו שלל, מפני שזה קל להם - עד שהתושבים נכנעים להם..." (פרק 25)
חזרתי הרגע ממשרד הפנים !!!!!
שיניתי את הלאום ל - "בדואי",,,, זהו אני מסודר