נתחיל מהתמונה הזו....
Printable View
נתחיל מהתמונה הזו....
לדעתי גלדיאטור
מה שמוזר שאני רואה מגדל לקפיצי סליל?(או שאני טועה) אבל הרכב עם קפיצי עלים.
נראה כמו וויליס 4X2
זה נראה כמו רכב שהיה על קפיצי סליל במקור ועבר הסבה לעלים. אבל תושבת הקפיץ/בולם לא נראית כמו משהו שאני מכיר - בדרך כלל תושבת הבולם גבוה מתושבת הקפיץ, וכאן זה הפוך. זה לא ג'יפ, לא לנדרובר, לא לנדקרוזר, לא פורד... ואין כל כך הרבה מכוניות עם סרן קדמי חי וקפיצי סליל.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...7&d=1289990642
ערב טוב
למה יש סרן חי ללא הצירייה?
למה יש הרבה עלים בקפיץ?
למה בוטלה הספירלה?
משקלים כבדים?
משום מה נראה כמו זן של לנדרובר ישן שעבר הסבה לקפיצי עלים ועוד...(ניחוש מתוך בילבול :?)
לילה טוב
צרצר
נכתב בעת שליחת ההודעה של נמרוד... (סיבת העריכה)
לדעתי-רכב עם מתלים נפרדים שהוסב לסרן חי מאיזושהי סיבה עלומה.
ייתכן שהרכב היה ללא הנעה קדמית כלל ולכן גם הסרן החי ללא ציריות.
אוליי זה ברונקו ישן?
גל
היה לו פעם סרן קידמי לפי המקום לציריות, רואים גם תושבת לזרועות רדיוס, יש לו בלמי דיסק מקדימה, היו קפיצי סליל, וגם נראה על פניו שהשילדה אחודה.
כל זה מצביע על רכב חדיש יחסית ולא משהו ישן משנות ה 80 מינוס.
רכב חדיש יחסית שהוסב לעבודה מסוימת שלא מצריכה הנעה קידמית, אך משקל כבד.
זה לא ל"ר , מיקום הבולם לשמאל הקפיץ אופייני יותר למשפחת JEEP, הייתי מהמר על XJ אך לא מסתדר לי עם תושבת הקפיץ.
גם אפשרי רנגלר TJ או סופה2 ?????
התחלתם להיות בכיוון ואז התחלתם להתפזר....
אני אתן רמז, אני נמצא באפריקה, תחשבו על ההגיון שיש כאן(או שאין...), זה רכב שהרבה פה מכירים(רמי צא מהאובססיה שלך לרכבי JEEP...קנה לנדרובר...תהנה קצת מהסרטים בחדר המתנה של המוסך..)
באפריקה מכירים טויוטה, קצת לנדרוברים, במדינות שנמצאות במצב מלחמה בלתי פוסק יש קצת כלים רוסיים, ובכל מיני קולוניות צרפתיות לשעבר - כמה גרוטאות שהצרפתים השאירו.
משהו צרפתי אגב, זה הניחוש שלי. לא זוכר שם מדויק, אני רק זוכר שזה קצת דומה לנ"נ שלנו, רק טיפה יותר גדול.
תיקח את המצלמה שוב, גש לאוטו, תלך אחורה כמה צעדים (מעמדת הצילום הקודמת), ואז תצלם שוב. אני מאמין שנוכל לעזור לך לדעת איזה רכב זה.
יואב ,אתה מחונן!
טוב יאללה עוד תמונות ורמז איתם....
יאללה איתך..
יש קצת דמיון לזה?
גירסה אזרחית של היצור.
שים לב למבנה המקורי של קפיץ סליל.
Conquest Vehicle Knight XV
Engine: Ford V10, 6760cc biofuel/unleaded petrol
Power: Approx 300 kW
Torque: Approx 680 Nm
Gearbox: Five-speed automatic
4x4 system: Selectable electronic 4x4 system, low-range, rear limited-slip differential
Ground clearance: 355mm
Chassis: Super Duty Ford F550 commercial platform
Wheels and tyres: Knight 20-inch custom aluminium rims with LT40x13.50 R20 Mickey Thompson Baja Radial ATZ (with ASC ballistic run-flat system)
Brakes: Four-wheel disc brakes with traction control
Weight: 5,4-ton (standard)
GWM: 8,2-ton
Length: 6,1m
Height: 2,6m
Width: 2,5m
Fuel tank: 151 litres