מחפשת - BFGoodrich
Mud-Terrain T/A KM2 - LT215/75R15
מקום מומלץ/זול באיזור המרכז?
Printable View
מחפשת - BFGoodrich
Mud-Terrain T/A KM2 - LT215/75R15
מקום מומלץ/זול באיזור המרכז?
השאלה היא האם לא משתלם - לפחות לשקט הנפשי לקנות צמיג באיכות גבוהה, אמנם לא בליגה של הבי אף, משהו בסגנון הנקוק\קופר\מקסיס ולהחליף פעמיים, אבל מתוך ידיעה שלא מושכים עם הצמיג עד הקצה שלו? גם במחיר של עוד 400 ש"ח בכולל? רבעייה ממוצעת של בי אף עולה 600+- לצמיג מול הנקוק\מקסיס\קופר שיעלו בסביבות 400+- לצמיג
הבעיה שאנחנו ישראלים , "מושכים כמה שיותר עד הסוף ..."
אני כבר לא בקיא במחירים אבל,
אני מעריך שעם הנקוק/מקסיס הייתי צריך לבצע החלפת סט אחת לפחות , כך שלי זה היה מאוד משתלם.
מעבר לכך, מעולם לא ביקרתי אצל הפאנצ'רמעכר !
ומי שטייל איתי ראה שלא "ריחמתי" על הצמיגים.
אפילו פעם אחת החלקתי עם הדופן על בזנאט ופעם אחרת עליתי על קונצרטינה צבאית.
בקיצור, מי שרוצה "שקט נפשי" ומוכן להוצאה הראשונית היקרה, זה הצמיג הטוב ביותר.
רענן
צמיגי גיגי ,תנובות (ליד ניצני עוז/כביש 6) גולן- 0575288644
.BF MT הם צמיגים מעולים אבל אני בספק אם המעבר מ-205 ל-215 שווה את ההשקעה הכספית+אנרגיה.אני בזמנו הגעתי עד סוזוקי יפן והתכתבתי איתם כדי לעבור מ-205 ל-'30.4. לפני כן לתקופה קצרה היה לי מקסיס 8060 שנתנו תוצאות מעולות ביחס למחיר , עד שהחלפתי גודל והם נותרו שוכבים במחסן חלקם עם 0 ק"מ.
הם היו מנומסים,חזרו אלי דרך מהנדס סוזוקי בישראל (ראלף משהו)שהפנה אותי למר נעים שבה התברר שהאדון הנכבד מכיר את כל סוגי הצמיגים ושממנו לא תבוא הישועה ,למרות שהצמיגים שלי שוים ברוחבם אם לא פחות מ-205 והשינוי בוצע לבסוף במכון רישוי שראה פיזית את הצמיגים והבין שלא כצעקתה.ההבדל ביני לבין לימור הוא שאני השקעתי אנרגיה (ואנרגיה בלבד )כדי לעבור מ-205 ל-'30.4 ,והיא רוצה להשקיע כסף ואנרגיה בשביל מעבר מ-205/70 ל-215/75. (חמשת הצמיגים '30.4 עלו לי לפני כשנה וחצי 750 ש"ח יחדיו)
מה בכלל ההבדלים בין 205.70R15 ל- 215.75R15 ?
1. כמה תוספת גובה (מרכז הגלגל) ?
2. מגוון גדול יותר של יצרנים/יבואנים שמביא לארץ ? (אין BFG ל- 205.70R15)
3. הבדל משמעותי במחירים (לאותו יצרן/ספק) ?
[QUOTE=m_gusman;356647]מה בכלל ההבדלים בין 205.70R15 ל- 215.75R15 ?
1. כמה תוספת גובה (מרכז הגלגל) ?
2. מגוון גדול יותר של יצרנים/יבואנים שמביא לארץ ? (אין BFG ל- 205.70R15)
3. הבדל משמעותי במחירים (לאותו יצרן/ספק) ?[/QUOTE]
1. תוספת של בערך 2 ס"מ (קצת פחות) - הגבהה של כל הרכב, כולל הסרנים ולא רק של המרכב
2. כן, זה פותח מגוון רחב יותר של יבואנים/יצרנים, לא בדקתי לגבי BFG במידה של 205
3. ההבדל, בעיני הוא לא כזה משמעותי במחירים, ה 215 קצת יותר יקרים אבל לא בצורה משמעותית
1. תוספת של בערך 2 ס"מ (קצת פחות) - הגבהה של כל הרכב, כולל הסרנים ולא רק של המרכב
2. כן, זה פותח מגוון רחב יותר של יבואנים/יצרנים, לא בדקתי לגבי BFG במידה של 205
3. ההבדל, בעיני הוא לא כזה משמעותי במחירים, ה 215 קצת יותר יקרים אבל לא בצורה משמעותית[/quote]
אנא האירי את עיני..
איך מגביהים את הסרנים שלא ע"י גלגל יותר גדול?!
זה לא נישמע אפשרי בכול אופן... חוץ מאולי סרנים פורטאלי.
אבל אני בספק..
סתיו
משהו כאן יוכל לנחש איזו מידה של bf mt מורכבת על הג'ימיני בסרטון?
http://www.youtube.com/watch?v=3YyDuv6TP98&NR=1
לסתיו
הכוונה הייתה שלמרות שההבדל בגובה הרכב הוא פחות 2ס"מ ההגבהה היא של כל הרכב כולל הסרנים לאומת הגבהה של קיט כזה או אחר או קפיצים/בולמים שמגביעים רק את המרכב.
גם 235.85.16 נכנס יופי :) אמנם סמוראי אבל בתכלס אין הרבה הבדל
http://lh3.ggpht.com/_-2XN_mRwRJs/TP...0/DSC_0064.JPG
http://lh3.ggpht.com/_-2XN_mRwRJs/TP...0/DSC_0070.JPG
לגבי שאר הרב-שיח פה בשרשור, ההגבהה המינורית בין 205 ל215 של הרכב לא מצדיקה את הטירחה על כל רבדיה. וכמו שוודאי שמו לב פה כמה אנשים, חלק מהשרשור הוסר מפאת תכנים לא ראויים.
[QUOTE=stavamrosi;357210]1. תוספת של בערך 2 ס"מ (קצת פחות) - הגבהה של כל הרכב, כולל הסרנים ולא רק של המרכב
ערב טוב,
היום ערכנו בדיקה והתברר כי ההבדל בגובה הצמיג בין 215 50/50 ל-205 מקסיס 100% שלי הוא-
"תופים ברקע"
8 ס"מ נחלק ל-2 ונוסיף על זה עוד איזה 1 ס"מ מכל צד (תוספת הקוביות בוץ)
וקיבלנו כמעט 5 ס"מ הבדל במעבר!
שווה???? נראה לי שמאוד.
יש לי הרגשה שאני בדרך לשם .....
למישהו יש כבר מחיר מוסמך למקסיס/BF MT?
נועם.
כמה מוחות !!! השאלה שנשאלה הייתה איפה להשיג ..לא למה לא כמה גובה ולא איך תנסו להשיג את צפריר שטרק ..צמיגי שטרק ..אני כמעט בטוח שהוא ימצא מידות כאלה ואחרות