גייפ סופה שנת 93 קצת בעיות לא רציני אבל דורש טיפול מהיר בגיר
דבר ראשון יש לכם אתר מצויין :lol:
צריך פורום לרכב מסוג סופה יש דיי הרבה שאלות בנושא
יש לי מספר שאלות דיי דחופות לגבי הרכב שלי
קניתי לא מזמן מסוג סופה שנת 93 דבר ראשון שעשיתי זה טיפול שכולל החלפה של פילטרים ושמן ומסננים מה שנדהמתי הוא שהשמן שירד מהגיר היה אדום ומכאן השאלה הראשונה שלי איזה סוג שמן אני אמור להכניס לגיר שהוא גיר רגיל, מאותו יום שהחלפתי שמן לשמן אחר לפי גיר מסוג JEEP רנגלר לפי ספר ראנגל התחיל להיות לי קשה מאוד העברה של ההילוכים אני בימים אלו מנסה לברר איזה סוג שמן צריך הרכב דרך תע"ר אבל אין תשובה כרגע מהם.
כמו כן יש לי רעידות במהירות 100 ואין לי חופש בכלל בדריישאפט ולא בצלבים מה נראה לכם הבעיה?
שאלה לעתיד הקרוב הייתי רוצה לעשות קצת שיפורים ברכב נכון לעכשיו אין לי שום נעילה לא קידמי ולא אחורי אמרו לי שעדיף לעשות רק באחורי האם זה נכון ? מה זה אומר מבחינה כספית? אצל מי אתם ממליצים לעשות את העבודה ? ואיזה עוד שיפורים כדי לעשות ?
דיברתי עם בחור בקשר לנושא המיתלים של הגלגלים מה שהוא אמר לי שיש איזה מוט אשר מפריע לגלגלים הקידמיים לרדת למטה וזה מגביל את המיתילים של הרכב והוא אמר שאין צורך במוט הזה מה אתם אומרים? להסיר אותם?
לגבי כלים לרכב על מנת שאני יוכל לטפל ברכב בשטח איזה סוג כלים מדוייק להתחלה צריך שיהיה ברכב סוגי מפתחות וגדלים עם אפשר ?
מה עם ציוד חילוץ יש מלא סוגים איזה משקלים ומרחקים של כבל רצוי שיהיה ברכב?
אני השמח עם תחזרו אלי בהקדם אני פשוט מנסה להתארגן לטיול הבאה שלי שיהיו לי כמה שפחות בעיות או שלא יהיו בכלל :wink:
בתודה רונן