הזמן עובר מהר כשנהנים האתר שאתם גולשים בו קיים 10 שנים. 22 (או אולי 25? הדעות חלוקות) לינואר 2001 זה תאריך הלידה הרשמי. להנאתכם כמה תמונות מסך בשביל הנוסטלגיה, באדיבות Wayback Machine. מה מתוכנן לעשור השני? חכו ותראו ;)
Printable View
הזמן עובר מהר כשנהנים האתר שאתם גולשים בו קיים 10 שנים. 22 (או אולי 25? הדעות חלוקות) לינואר 2001 זה תאריך הלידה הרשמי. להנאתכם כמה תמונות מסך בשביל הנוסטלגיה, באדיבות Wayback Machine. מה מתוכנן לעשור השני? חכו ותראו ;)
וואו...
יפה להיזכר.
התמונות של הג'יפ הירוק של אסף בנחל קינה זה אחד הדברים שגרמו לי להתעניין כל כך בגיפים,
ואחת התמונות שגרמה לי לרצות רכב פתוח...
נחמד להיזכר בזה פתאום.
עלו והצליחו.
מזל-טוב!!
תודה לכל העושים במלאכה.
יישר-כוח!
מזל טוב !
כן ירבו...
אתר מצוין, הרבה ידע, הרבה אנשים טובים וניהול טוב מאוד.
מזל טוב.
מזל טוב .
כיף לראות את ההתפתחות במהלך השנים .
מזל טוב.
תמשיכו להוביל ולחדש.
מאחל לכולנו עוד שנות גלישה רבות (וגם טיולים, אם מחיר הדלק לא ימשיך לעלות באופן מטורף)..
מזל טוב ושפע ברכות, עלו והצליחו הלאה.
בברכה - רפי לין
מזל טוב...
אני חושב שצריך לחגוג באיזה מפגש בוץ ...
.
מזל טוב , אחד המקומות היותר טובים שקיימים ברשת !
מזל טוב!
עלו והצליחו!
מזל טוב!
האמצעי מס' אחת שלי לדחיית למידה למבחנים. :rolleyes:
מזל-טוב לאתר הג'יפאים מס' 1 בישראל
מזל טוב
לכל צוות גיפולוג והחברים מזל טוב !
תודה על ה"מקום מפגש" שנתתם לנו וכל יתר הפעיליות.
המשך מוצלח !
כבר כתבתי בעבר בפומבי ובפרטי, אבל יש מקום לשוב ולחזק :p:p:p
חברי ג'יפולוג מהווים את אחת הקהילות האיכותיות ביותר שנתקלתי עד היום. קהילה עם עזרה הדדית, שיתוף ידע, שיתוף בחוויות והמון כיף. תרבות הדיונים בפורום בהחלת ראוייה להתפאר וגם כאשר מישהו גולש קצת מהפסים, הוא מאופס מהר מאוד ע"י החברים האחרים בקהילה, או מנהלי הפורומים (ואני כותב את הדברים למרות שגם אותי מחקו פעמים מספר).
האתר מרכז גם אוסף מכובד של אנשי מקצוע מהענף, אשר משתפים בידע ועצות טובות ללא תמורה (מיידית, לאורך זמן זה כמובן משתלם להם, כראוי), וכמובן אין לשכוח את עושר הכתבות ואיכותן :p
שאפו גדול ותודה רבה לבעלי האתר, לצוות בשכר ולמנהלים בהתנדבות, וכמובן לכל החברים בפורום. שילוב האיכות של כל השותפים בעשייה הביא את האתר למקום המכובד בו הוא נמצא כיום :razz::razz::razz:
אני גאה להיות חלק מהקהילה האיכותית הזו.
נדב.
מזל טוב והמון תודה לכל העוסקים במלאכת ניהול התוכן ואחזקת האתר כמו גם לכל קהילת הג'יפאים.
באמת אחד האתרים הטובים שיש.
יישר כח!
1+
מזל טוב ובהזדמנות זו תודה גדולה להנהלה והעובדים... :-)
מזל טוב
הכתבה על מדרגות צד לסמוראי איזה נוסטלגיה בזכותה התחלתי להתלכלך