מגיפת גניבות פקק מיכל דלק....מעצבן בטירוף!
שבת שלום לכולם,
החודש החליטו להתיך לי את הפיוז , גנבו לי 5 פעמים רצוף את מכסה מיכל הדלק (האוניברסי ב-15 ש"ח)....
ההחלטה נפלה לקנות חדש עם מפתח מהחברה והפעם בחרתי לציין לטובה את החבר'ה ממכשירי תנועה (סניף ת"א) - קיבלו אותי בסבר פנים יפות , נבהלו בעצמם מהמחיר המופקע של הפקק והשתדלו לעשות הנחה כמה שניתן (ועשו הנחה יפה מאוד) .
למי שמתנדנד בהחלטה הייתי ממליץ לקנות (אני אפילו חשבתי לבנות לבד - כמו שאני בד"כ עושה, אבל לא מצאתי את הזמן וזה באמת לא שווה את ההתעסקות)..
נ.ב - אם אני תופס את הגנב הסדרתי הזה אני שובר לו תעצמות....איזה מעצבן זה ,היה גונב אחד (עליי!!!) אפילו שניים (כדי שיהיה לו גיבוי חם) אבל 5 פקקים - מה הוא שותל אותם ומחכה לעצים!!!!
תגובה להודעה: מגיפת גניבות פקק מיכל דלק....מעצבן בטירוף!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא סמו וסומו
שבת שלום לכולם,
החודש החליטו להתיך לי את הפיוז , גנבו לי 5 פעמים רצוף את מכסה מיכל הדלק (האוניברסי ב-15 ש"ח)....
ההחלטה נפלה לקנות חדש עם מפתח מהחברה והפעם בחרתי לציין לטובה את החבר'ה ממכשירי תנועה (סניף ת"א) - קיבלו אותי בסבר פנים יפות , נבהלו בעצמם מהמחיר המופקע של הפקק והשתדלו לעשות הנחה כמה שניתן (ועשו הנחה יפה מאוד) .
למי שמתנדנד בהחלטה הייתי ממליץ לקנות (אני אפילו חשבתי לבנות לבד - כמו שאני בד"כ עושה, אבל לא מצאתי את הזמן וזה באמת לא שווה את ההתעסקות)..
נ.ב - אם אני תופס את הגנב הסדרתי הזה אני שובר לו תעצמות....איזה מעצבן זה ,היה גונב אחד (עליי!!!) אפילו שניים (כדי שיהיה לו גיבוי חם) אבל 5 פקקים - מה הוא שותל אותם ומחכה לעצים!!!!
איזה נבלה..
תגיד, שמת לב אם הם היו מרוקנים לך גם דלק על הדרך? תאכלס הפקק הזה לא רווחי מי יודע מה..
כמה עלה הפקק ?
גם אני צריך , האוניברסלי הזה לא ממש אטום .
ולי יש בעיה אחרת קוראים לה גלעד והיא משאירה את הפקק על הגג כל תדלוק :oops:
יש פתרון לבעיית השארת הפקק על הגג-פקק עם מפתח :D
אי אפשר להניע את האוטו עד שהוצאת את המפתח מהפקק...
כמה באמת עולה פקק מקורי?
חיפשתי פעם תחליפי, לא מצאתי, מצאתי אחד מאוד דומה, דקה של שיוף עם דיסק, ומאז הוא מתאים.. לא זוכר של איזה אוטו זה היה, אולי סיוויק..
לביא, זה לא מגיפה- זה ערס שהתלבש לך על האוטו.
אני מאוד מקווה שהפקק הנעול לא יגרום לו לעבור לדברים אחרים.....
תהייה ערני. (תרתי משמע).
הייתי מצטט את רבין ז"ל, אבל הפעם אמנע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gmike
יש פתרון לבעיית השארת הפקק על הגג-פקק עם מפתח :D
אי אפשר להניע את האוטו עד שהוצאת את המפתח מהפקק...
כמה באמת עולה פקק מקורי?
חיפשתי פעם תחליפי, לא מצאתי, מצאתי אחד מאוד דומה, דקה של שיוף עם דיסק, ומאז הוא מתאים.. לא זוכר של איזה אוטו זה היה, אולי סיוויק..
היה לי כזה פעם , לא יודע איך אבל גם הוא נשכח איפה שהוא .
כנראה שאפשר היה להוציא את המפתח :( ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש
כמה עלה הפקק ?
גם אני צריך , האוניברסלי הזה לא ממש אטום .
+1....
לביא, אפשר לקבל את הכתובת שלך ?
(גם אני רוצה מכסה דלק רזרבי :twisted::twisted::twisted:)
ועכשיו ברצינות - הפתרון הוא מכסה ננעל (מקורי או תחליפי).
אם תנסה להתחכם בדרך אחרת עוד ישפכו לך סוכר לדלק ...
יקר
עולה איזה 160 שקל המנעול עם המפתח
משהו כזה.
ראיתי ששאלתם לגבי מחיר - 222 ש"ח אחרי מע"מ (ללא הנחה), המחיר מטורף אבל אין מה לעשות "בשביל לעשות חביתה שוברים ביצים" .... אני כבר ריסקתי כמה תבניות על הראש! :)
האטימה היא מוחלטת (מה שלא היה קרוב אפילו באוניברסאלי) לדעתי בפשוטים היה מתאדה לי הרבה דלק.
לאחר פתיחה וסגירה בניגוד למה שחשבתי המפתח לא נשאר בפנים - שזה יתרון וגם חיסרון...
אני ממליץ שבפעם הבאה שאחד החברים מהפורום יהיה בחו"ל יקנה איזה עשרים חתיכות יזרוק במזודה (עולה שם גרושים) וימכור אותם ככה במערוף 100 ש"ח ליחידה גם יעשה כמה זוזים וגם יצ'פר פה את החברה..אנחנו חייבים להיות קואפרטיביים בקטנות האלה פעם קודמת הוצאתי 140 שקל על ידית חיצונית לדלת - מטורף!
נ.ב - לבחור ששאל בפעם האחרונה שניגנב נשאב כמעט חצי מיכל דלק (הימור שלי שזה איזה טרקטורון/ים שפשוט עצרו לתדלק ..(הרכב חנה ליד החולות - מעין נקודת התקבצות). מה עשו עם הפקק- אני מקווה שדחפו אותו לת:)ת של כו:D שיל דודה שלהם).