אני אהבתי, חיכיתי הרבה ולא ידעתי שאשכרה תשנו הכל הכל, אהבתי!
מה דעתכם :)?
Printable View
אני אהבתי, חיכיתי הרבה ולא ידעתי שאשכרה תשנו הכל הכל, אהבתי!
מה דעתכם :)?
אחלה עבודה אהבתי מאוד פשוט תותחים!
הי
העיצוב יפה, נקי וברור.
הפורום (ולדעתי האתר כולו) עובד לאט יותר, לפחות ככה זה נראה אצלי,
מדי פעם בטעינת הדף הוא מחכה ל carads.co.il בנוסף לעליה מ jeepolog
זה לא בלתי נסבל, אבל בהחלט מרגיש איטי יותר.
סער.
מזל טוב.
נראה טוב, קצת איטי בינתיים.
התמונה של הדיפנדר הלבן בבאנר העליון הפוכה...
נראה שהאתר הפך להיות יותר מסחרי, אהבתי יותר את הממשק הקודם.
ויש דיפנדר בבאנר הראשי JEEPOLOG
הדפנדר הנ"ל (שהופיע ד.א. גם בראש האתר הישן מדי פעם, אותה תמונה בדיוק) הגיע עם מדבקה הפוכה מהמפעל. נשבע לכם, גם אני הייתי בטוח שעובדים עלי עד שראיתי אותו בעיניים שלי (כמובן שיכול להיות שזו בדיחה של הבעלים שטרח והדפיס מדבקה הפוכה?). בכל מקרה, הוא זמני לגמרי, אות הוקרה ליניב LandY שעמל רבות כדי לאפשר את השדרוג למערכת התוכן המתקדמת.
תוך כמה ימים/שעות הדפנדר יעלם:rolleyes:
הייתי שמח לפרגן, אבל אני מצטער, פשוט לא אוהב את העיצוב החדש.
יותר מדי מסגרות, רווחים וקישקושים לטעמי. פחות זורם ואסתטי מהעיצוב הקודם.
כמו כן, איטי מאוד. לצערי אני בעבודה כעת, והאינטרנט פה טס ... חוץ מג'יפולוג החדש. הישן היה מהיר משמעותית.
אבל מי כמוני יודע איך מתנהגת תשתית מחשוב חדשה... נחכה קצת, ניתן לאנשים הטובים לעשות את העבודה שלהם ונראה לאן הדברים יתגלגלו.
נדב.
[QUOTE=נמרוד;367483]הדפנדר הנ"ל (שהופיע ד.א. גם בראש האתר הישן מדי פעם, אותה תמונה בדיוק) הגיע עם מדבקה הפוכה מהמפעל. נשבע לכם, גם אני הייתי בטוח שעובדים עלי עד שראיתי אותו בעיניים שלי (כמובן שיכול להיות שזו בדיחה של הבעלים שטרח והדפיס מדבקה הפוכה?). בכל מקרה, הוא זמני לגמרי, אות הוקרה ליניב LandY שעמל רבות כדי לאפשר את השדרוג למערכת התוכן המתקדמת.
תוך כמה ימים/שעות הדפנדר יעלם:rolleyes:[/QUOTE
יש מצב שצולם הדיפנדר דרך מראה ?
בכל מקרה אהבתי, קודם כל שהאתר חזר לפעילות, ואפשר לצאת מהבוץ הצהוב ...
שנית, העיצוב חדשני למה שהורגלנו ייקח כמה דקות להתרגל ... אבל בהחלט נראה יפה .
איטיות ?, לא חוויתי .. עובד לא רע בכלל.
כל הכבוד, תמשיכו כך !
דווקע אהבתי את הצבעים והנקיון, את כל המסגרות פחות.
למרות שקצת קשה עם הנטבוק 10" ברזולוציה 1024X600
זב והדיפנדר למעלה... וזה שבצד שמאל שלו קשה לקרוא את הכיתוב על רקע הצ'קר-פלאג
לטעמי האישי בלבד:
האתר הפך "לבן מדי", כלומר מאוד בהיר. צבעי השחור והלבן שולטים. איפה הצבעוניות? הצבעים השמחים? הכל פה נהיה מוזר ולא מוכר.
בעניין האיטיות, אני מניח שזה בגלל השרת החדש? (כך לפחות כתבתם בהודעה של השיפוצים.) ובמהירות של האינטרנט אצלי, האתרים האחרים עפים, רק פה איטי.
בענייו ההתמצאות באתר, מחשבים הם חלק מחיי, לא זר לי השטח הזה, אבל הכל פה מסורבל מדי, מבלבל מדי
מאחל לכם בכל מקרה בהצלחה, כל הכבוד על המאמצים לשינוי וחידוש.
יפה מאוד שעדכנתם את השעון, אני לא רוצה להתבכיין אבל אני לא מצליח לראות את כל הדף באייפון 4 החדש שלי
:-(
הקצה השמאלי של הדף תמיד חסר
*
כמו כל דבר בחיים גם לזה צריך להתרגל...
ממליץ שכל מי שנתקל בבאג ידווח כאן / שרשור יעודי (נמרוד לשיקולך):
1. הפרסומת למעלה דורסת את התפריטים שאפשר לפתוח (לדוגמא: אפשרויות פורום).
2. יש דיפנדר בבאנר
ערב טוב
כל דבר חדש הינו טוב-מטאטא חדש מטאטא תמיד יותר טוב
האיטיות הינה לדעתי חבלי ילדות וצריך קצת סבלנות
יישר כח
יוסי
נקי ואלגנטי, לא נתקלתי באיטיות מוגזמת.
שתי הערות:
1. שאפו גדול על אפשרויות הצפיה בתמונות (קדימה אחורה מבלי לסגור ולפתוח כל תמונה). - שיפור קטן נוסף ישדרג את החוויה החדשה עוד יותר - שמירת מיקום מקשי הדפדפוף בין התמונות. כעת כל תמונה נפתחת בצורה ממורכזת במרכז המסך וכפתורי הדפדוף בין התמונות צמודים לתמונה (ולכן מיקומם משתנה מתמונה לתמונה...
2. קישורים לטקסט בהודעה מופיעים ללא כל הדגשה או סימון ולכן לא ניתן למצוא אותם (רק אם תאור הקישור מופיע גם הוא בצורת כתובת ניתן להבין שמדובר בקישור. חישבו על שימוש בצבע אחר / קו תחתי עדין (אפילו מקווקו) או משהו דומה.
בשעה טובה,
ארז גור
אכן שינויים מפליגים...
ברזולוציה 1024 על 768 בדף הבית ובפורומים החלק השמאלי נחתך ולא ניתן לראותו
אני אוהב את העיצוב הנקי של האתר אבל הוא "צפוף" מידי ואיטי יותר מהישן.
אפשרות שחסרה לי היא הצגת ההודעות החדשות מכל הפורומים.
בשורה התחתונה, שאפו על האתר החדש.
נחמד , סבבה , מגניב וכו' ....
אבל בחיית ... אתם חייבים לעשות משהו עם הלבן הזה ... יש לי מסך 22" ואי אפשר להסתכל על המסך בחדר חשוך , פשוט גומר את העיניים .
אההה ... נזכרתי , לא רואים תמונות ( לא באקספלורר ולא במוזילה ) .
אותי פחות מעניין העיצוב והקוסמטיקה.
בעיניי, העיקר שהתוכן ימשיך להיות מקצועי ! ושנשמור על תרבות דיון מכובדת ורצינית .
הארה/בקשה למעצבי האתר, אני (ועוד רבים כנראה) נשמח אם רזולוציית הרוחב לא תחרוג מ-1024 פיקסלים (לטובת הגולשים עם טבלטים)
תודה
רענן