ציטוט:
למיטב זכרוני לפני יותר משלושה חודשים, אבל יש מצב שאני טועה...
מייד כשנקנה במכון בדיקה אמרו לי שיש בעיה במוטות, מיכיוון שאחי חזר ארצה, הוא הביא לי סט. חודש וחצי וזה היה על הרכב.
סט קפיצים ובולמים לפני שבועיים אצל גטוס, ARB הגיע עם הרכב (הסתדרתי), אבל יש מצב שהוא צריך לעבור שיפוץ קל עקב קולות משונים תחת עומס..
ממה שאמרו לי יש מצב שזה הציריה מאחור.
זה נישמע לי מוזר, הריי הציריה האחורית היא ללא צלב או פעמון, למה שירעיש? מה, הרינגים בקצוות? בדקתה שמן בציר האחורי?
ציטוט:
למה למכור? אני מת על הרכב הזה! הבעיה היחידה שמפריעה לי זה הרעש בנסיעה רגילה, אני פשוט לא רגיל לדיזל.
אהה, גם צריכת הדלק מפריעה, אבל זה לכל עם ישראל בימים אלו :)
יש פיתרון "מעולה" לרעש של המנוע, תעמיס מוסיקה טובה במחשב\מערכת, הריי לרכב הזה יש מגבר\רמקולים טובים... הבעייה שאני מגיעי חרש כל בוקר לעבודה.
ציטוט:
בא לטייל לפעמים, הנעילה שלך תראה לך למה הרכב מסוגל.
לא מאיימים על ... אני זוכר שאני הזמנתי אותך לטיול, כשמיסתמן מהשהוא תודיע.
ציטוט:
לגבי מוט קישור קדמי, יש אפשרות לפרק את התפוחים, לחתוך לשניים את המוט הקטן ולרתך צינור בקוטר פנימי כמו של החיצוני של המוט.
קודחים שני חורים בצינור דרך החצי הלא מרותך ומכניסים פינים עם נעילת R. עובד יופי אבל אותי מעניינת השאלה מה יקרה עם טסטרים או חס ושלום לא עלינו במקרה של תאונה.
אם יגיע בוחן רכב לזירה, יש אפשרות לשלילת רישיון וביטוח.. מה שכן, בCJ וסופות יש אפשרות כזו ישר מהיצרן. צריך לשאול בחלון "1"
לירון
האמת שניראה לי קצת הגזמה, לא ניראה לי שלמישהוא יהיה אכפת מי זה, חוצמיזה, תמיד תוכל להגיד שקניתה את החלק מyad2 או מאיזה יצרן עלום שם אוסטרלי. האמת שהחברה פה ממש חמים על "1", רק תנסה לישאול מהשהוא כזה ויגידו לך אך כידאי לייצר ולמה לשים לב, אבל "רשויי" זה לא גיפולוג, זה אלוהים יודע מה...
רבין