שלום
אתה עושה בשנה בערך מה שאני עושה.
וגם אני נשוי טרי ללא ילדים.
בכל מקרה אני נוסע על היילקס שנת 99 כבר 7 שנים.
אז ככה באמת בשנים שעד 97 כולל, הרכב בעל סרן חיי ומנוע אטמוספרי למרות שרוב הרכבים שיש פה באתר כבר עברו למנוע טורבו.
הבנתי שיש פה גם רכבים שעברו למנועי טורבו וסובלים חלקם מבעיות התחממות, אבל אני מבין שזה פתיר.
לסרן חי יש הרבה יתרונות כמו אפשרות הגבהה יותר רצינית, מכלולים יותר חסינים, מהלכי מיתלה....
אך זה לא אומר שהדגם שללא הסרן חי לא יכול להגיע לגובה בהחלת מספק, ולא יותר קשה להגביהה אותו.
נוחות הנסיעה יותר נעימה בדגם של 98 בגלל המיתלים.
ואכן יש נעילה דיפרנציאל גם בדגם של 98, למרות שיש מספר כלים בודדים שהיו לרוב של איזה רשות מסויימת שהם ללא נעילה, אך רובם בגדול עם נעילה.
יש לנו בעסק כמה טנדרים עד שנת 97 אבל 2X4, ומה שמשך אותי לשנת 98+ זה היה יותר המכלול הכללי, ואני מדבר על סביבת הנהג שהיא שונה לחלוטין בהרגשה.
זה לא מרצדס כן, לא להתבלבל, אבל שאתה נכנס לאוטו עד 97 ולאוטו מ 98 אתה מרגיש הבדל לא זניח.
הדשבורד שונה, שטיח בריצפה, חלונות חשמל שרואים שתיכננו אותם לפני שתיכננו את הדלת.
ועוד ועוד.....
זה רכב שהוא משמש אותי גם ביום ביום והיה לי חשוב גם להרגיש נעים בתוך הרכב, וגם בנוחות הנסיעה.
רכב נהדר עבירות מצויינת, אין בעיות פלסטיקה, ( בה 95 שיש לנו התפוצץ עכשיו הדשבורד, אבל אין לי טענות אלייו)
צריכת דלק בתוך העיר 1 ל- 9.5 ומחוץ לעיר 1 ל- 11 אבל אני נוסע מעוד רגוע, צמיגי שטח 31/10.5/15
בכל מקרה אני יכול לדבר עליו עוד הרבה.
אבל אם תירצה עוד מידע, עזרה או אפילו לבוא לעשות סיבוב להרגיש את האוטו אז בשמחה רבה.
תרגיש הכי חופשי בעולם להתקשר.
054-6556525
פלג_
קובץ מצורף 36706קובץ מצורף 36707