-
מסע ג'יפי אספנות בעקבות מבצע עובדה - 17 עד 19 במרץ - שרשור התפקדות והתארגנות
שלום אסף.
סוף סוף יוצאים לדרך, אנחנו 2 קומנדקרים לטיול,מקווים למפגש להכנה ותאום.
שמוליק מקדרון
-
תגובה: תגובה להודעה: פקודת התראה - "מבצע עובדה", לג'יפים קשישים שכוחם במותניהם
מה לגבי רכבים מלווים ומנהלות?
-
מעמיד לנד רובר סדרה 2A וג'יפ וויליס CJ3A
איתי.
-
מסע ג'יפי אספנות בעקבות מבצע עובדה - 17 עד 19 במרץ - שרשור התפקדות והתארגנות
אחרי שנעצנו את התאריך ביומן, הגיע הזמן להתחיל ולהתפקד למסע.
החוויה אמורה להיות נהדרת. אבל בכל זאת, לפני שאתם שולחים הודעת "אני בא", שימו לב:
במסע, כל אחד אחראי לעצמו ולג'יפ שלו. לתקינותו, לחלקי חילוף, לכלי עבודה, לאוכל למי שתיה ולג'ריקנים עם דלק.
על הג'יפים להיות תקינים. ב100%. צלב שלא גורז - יישבר. צמיג בן 15 שנה - לא ישרוד. כל התקלות שהזנחתם במשך - יעלו ויתקעו את כל השיירה במסע מדברי של שלושה ימים.
מדובר בימי נסיעה לא קצרים. אמנם הקצב לא יהיה גבוה במיוחד, אבל אנחנו רוצים לכסות הרבה קילומטרים בשלושה ימי נסיעה. המשמעות העיקרית היא שכל עצירה שלא תוכננה מאטה את כל השיירה, והעצירות המתוכננות מעטות. זה דורש משמעת שיירה ומשמעת עצמית. אתם מסוגלים לעמוד בזה?
ההוצאה על דלק לשלושה ימים, ועוד החלק היחסי של כל אחד במובילית מאילת חזרה למרכז, היא של כמה מאות שקלים במקרה הטוב. קחו זאת בחשבון.
אז אם יש לכם ג'יפ אספנות, ואתם חושבים שאתם מסוגלים לעמוד בדרישות הבסיסיות שכתבתי, קדימה, למדבר.
אני רוצה לכנס מפגש לקראת המסע בעוד שבוע- שבועיים. אם יש מי שמוכן לארח את המפגש, אני אשמח.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
נרשמת. גם דרור (הוא עוד לא יודע). אבל אתם חייבים להישאר מחוץ לפריים כשמצלמים...
אסף.
-
תגובה: מסע ג'יפי אספנות בעקבות מבצע עובדה - 17 עד 19 במרץ - שרשור התפקדות והתארגנות
אסף שלום.
1. מוכן לקיים מפגש בביתי מושב קדרון, ביום שישי 4.3.11
2. אפשר לתאם שילוב אווירי למסע עם מטוסי אולטרלייט.
3. כיוון שהמבצע יצא מתל נוף,ומכיוון שאנחנו לפחות 4 כלים מאזורנו, האם לא שווה להתחיל יציאה מאנדרת הצנחנים,או מקדרון, ניתן להשאיר רכבים פרטיים(נרחיב במפגש).
4. יש לזכור מגבלת אספנות בין 0700 ל0930 .
5. האם ניתן לתאם דלק ממצפה רמון?(טושי?)
בברכה שמוליק
-
תגובה: מסע ג'יפי אספנות בעקבות מבצע עובדה - 17 עד 19 במרץ - שרשור התפקדות והתארגנות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אז אם יש לכם ג'יפ אספנות, ואתם חושבים שאתם מסוגלים לעמוד בדרישות הבסיסיות שכתבתי, קדימה, למדבר.
אסף.
כשאתה כותב "ג'יפ אספנות" האם כל רכב אספנות של חברת ג'יפ (כן, הוא 4X4) יכול להצטרף? אין מגבלת גיל?
-
זה בשיטת הסלקציה ההפוכה. יירשמו כל מי שרוצה, מקסימום יהיו יותר מדי ויהיה צורך לנפות.. מהחדשים יותר. (קשה לי להאמין שנגיע לזה)
35 שנה ומעלה, פחות או יותר.
אסף.
-
שלום לכולם,
כבעליו של cj2 אני מתענין במסע. אני מבין שהרעיון הוא להוביל את הרכב בחזרה על גבי מוביליתץ ואיך חוזרים הנהגים?
-
נ.ב
אבי נטל חלק במיבצע, ויש בידי כמה תמונות מאותם ימים. עוד לא הצלחתי להבין אם יש אפשרות להעלות אותן לכאן.
אריה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
גם אני וסופתי הארוכה נשמח לסייע כרכב מנהלה (וחילוץ... )
מבטיח לשמור מרחק הגון מקצה השיירה כדי לא לפגוע בממוצע הגילאים.
אגב, הרעיון פשוט מקסים!!
עמרי.
-
אם הגלדיאטור לא עובר את מבחן הסף...אנחנו נשמח לשמש כמנהלה.
-
החזרה מאילת, למי ששאל - באווירון, ב"אגד", בטרמפים, עם בני המשפחה שיבואו לפגוש את השיירה באילת, או בכלל בנסיעה גם חזרה עם הג'יפ. יש הרבה אפשרויות.
אסף.
-
או קי חבר'ה
אני בפנים. cj 1949
trhv
-
אסף וכולם שלום רב
פיזית לא מתאפשר לי ללוות בשטח עם ה gmc
אך אני מוכן לרדת לאילת ולהסיע הלוך וחזור משפחה או ילדים שאין להם איך להגיע
או כל דבר אחר שהנהלת ה"מבצע"תבקש
אני יכול להגיע או עם ה Jimmy מקומות ישיבה 1+5
או עם הביואיק מקומות ישיבה 1+5
לשרותכם
יוסי
-
מי יכול לארח ערב הכנה בשבוע הבא?
אסף.
-
אני רוצה שניפגש באחד הערבים או בצהרי שישי בשבוע הבא לסגור עניינים.
מי מארח?
ומה עם מי שלא נרשם?
דורון סגל איפה אתה?
שמיל? ועדת הקבלה החליטה שגם צבע מטאלי הולך.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני רוצה שניפגש באחד הערבים או בצהרי שישי בשבוע הבא לסגור עניינים.
מי מארח?
אסף.
שלום אסף.
מפגש ביום שישי 4.3.11 שעה 1400 במושב קדרון משק53.
כמה יגיעו למפגש?
ממליץ להדפיס ולחלק למשתתפים:
כוונה(סיקור עיתנאי וכד'),מסלול המסע, מנהלות(מקומות לינה,תידלוק).לו"ז.
על משתתפי המפגש להגיע עם רשימת משתתפים,כדי לקבל הערכות בהתאם.
במידה ולמישהו הסרט על שיחזור המסע שעשו עם ברן,נשמח לראותו.
בברכה שמוליק
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
א
שמיל? ועדת הקבלה החליטה שגם צבע מטאלי הולך.
נחתו לי שלשום במפתיע כמעט שבועיים מילואים במרץ....
מה שלא מותיר לי זמן.
-
.מפגש ביום שישי 4.3.11 שעה 1400 במושב קדרון משק53.
אני אכין את החומר.
אסף.