שאלה : האם יכול להיות שמנוע לא ממורכז עם הגיר?
שאלה : האם יכול להיות שמנוע לא ממורכז עם הגיר?
נתחיל עם זה שיש לי הנעה עם רעש נביחה מגעיל ,יש לי תחושה שהסטארטר לא יושב בול עם הגלגל תנופה!!
אני לא גומר עם זה החלפתי סטרטר לא השתנה הרעש ואז חשבתי לעצמי אוקי אולי הגלגל תנופה דפוק,
החלפתי גלגל תנופה לפני חצי שנה בערך ,עדיין לא היתה לי הנעה יפה(סוג של נביחה) ,בטיול האחרון ההנעה היתה מגעילה ביותר רעש של נביחה עם רעשי טחינה של ברזל ברזל. הסטרטר שבק חיים היה רעש של מטחנה.
יום שישי החלפתי שוב סטרטר אחר אז אוקיי הסטרטר מניע אבל שומעים רעש שהיה בעצם רק עכשיו עם הסטרטר הישן לפני שהוא מת של טחינה ברזל בברזל!!! כלומר לא רק את הנביחה שהיתה !
נשבר הזין מזה ..יש מצב שאולי המנוע לא ממורכז עם הגיר ולכן הבנדיקס לא יושב בול על הגלגל תנופה??
כבר התחלתי לחשב שלפי הרעש הזה אני צריך להחליף בקרוב עוד פעם גלגל תנופה מחדש ועוד סטרטר (כי לפי הרעש שיש בטוח ששניהם בקרוהב יטחנו).
עזרה תתקבל בשמחה ובאהבה - תאמינו לי יש דברים שיכולים להוציא אותי מדעתי!!!
תגובה: שאלה : האם יכול להיות שמנוע לא ממורכז עם הגיר?
גיר לא יושב ממורכז מול המנוע- העסק לא נסגר, לא יכול לקרות.
אני חושב שיש מצב שגיר לא מומרכז
אני בטוח שיש מצב שהסטרטר לא במקום
מה שכדאי לבדוק שהסטרטר מקביל לגל הארכובה .
יש איזה ברזל שחור עקום ....
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
אני חושב שיש מצב שגיר לא מומרכז
אני בטוח שיש מצב שהסטרטר לא במקום
מה שכדאי לבדוק שהסטרטר מקביל לגל הארכובה .
יש איזה ברזל שחור עקום ....
איציק
על איזה ברזל שחור אתה מתכוון?
מה בעצם המצב שהסטרטר לא נמצא במקום (מהם האפשרויות)? ואיך ניתן לבדוק את זה בדיוק?
שהורדת גיר להחליף גלגל תנופה היו לך בוקסות\ שרוול מירכוז כאלה על איזה שתיי חורים של ברגים
על ההאוזינג שגם המנוע וגם הגיר חייבים להיכנס בהם?
אני שמח לבשר לעצמי ולכם שהבעיה של ההתנעה נפתרה !!!איזה כיף להניע ולשמוע הנעה נקיה נעימה ואת המנוע מגרגר.
הבעיה היתה בפחית בין המנוע לגיר ,הפתח של הסטרטר נהיה אובלי (לא רואים בעין) ,והסטרטר היה "משחק" ימינה שמאלה בערך 2-3 מ"מ.
על הדרך הוחלף:
1 .פחית חדשה.
2.זר שיניים גלגל תנופה חדש!
3.סטרטר!
4.קלאטץ -פלטה ודיסק חדשים.
5.משאבת קלאטץ תחתונה ,עם המיסב לחץ.