אהלן,
לכבוד הזוקיאדה המתקרבת, אנו מציעים קיט הגבהה אוסטרלי לסוזוקי סמוראי עלים (86-94) בהנחה ענקית !!!
קפיצי עלים 2" EFS במחיר של 399 ש"ח ליחידה
בולמי RAW RFX מתכווננים (3 מצבים) במחיר של 490 ש"ח בלבד!!!
חג סוזוקי שמח !!!
עידן
Printable View
אהלן,
לכבוד הזוקיאדה המתקרבת, אנו מציעים קיט הגבהה אוסטרלי לסוזוקי סמוראי עלים (86-94) בהנחה ענקית !!!
קפיצי עלים 2" EFS במחיר של 399 ש"ח ליחידה
בולמי RAW RFX מתכווננים (3 מצבים) במחיר של 490 ש"ח בלבד!!!
חג סוזוקי שמח !!!
עידן
עידן, תן יותר פרטים על הבולמים: מידות סגור ופתוח? סוג בולם (גז/שמן וכד')? האם נחשב לבולם קשיח יחסית או רך?
לצערי אני נאלץ להחליף את 4 בולמי האולדמן שלי לאחר כשלוש שנות שימוש בלבד אחרי שלפחות אחד-שניים נזלו והתפקוד של השאר מוטל בספק.
האם הבולמים הנ"ל נחשבים עמידים יחסית (זה גם מה שחשבתי על האולדמן בזמנו...).
מהי האחריות?
ומכיוון שהקפיצים מוצעים במחיר סופר אטרקטיבי ביחס למתחרים, האם למישהו יש נסיון איתם? איך נחשבים הקפיצים של החברה הזו? כמה אחריות?
תודה,
יונתן
עריכה- נכנסתי לאתר שלכם וראיתי שהאחריות היא לשנה. שאר השאלות עדיין רלוונטיות.
עידן, הורדתי את הקטלוג של החברה מהאתר. שני דברים:
1. לפי העמוד הראשי של הקלטוג, יש לבולמים שנתיים אחריות.
2. במפרט של המוצרים לסמוראי מצוין שהבולם הוא בולם גז ולא ה- RFX. אני אישית מעדיף לסמוראי בולם גז שייתרונו הוא גם בשיכוך הכניסה ולא רק בפתיחה.
מצרף את שני העמודים הרלוונטים מהקטלוג.
האם צפוי להיות במלאי קיט 3 ?
עידן מה אם הסמוראים המסולסלים?
לא מגיע גם להם להיות מדוגמים?
הי איתי
אם אני זוכר נכון אתה מפרק בולמים למחייתך נכון? (גם אני עשיתי את זה בעבר אבל בתחום האופניים. גם של השועל...)
הכל תלוי בצורת השסתום של הבולם. מנסיוני (וייכן ואני טועה) בבולמי רכב בולמי שמן (ללא גז בלחץ) לא מתנגדים לסגירה מהירה של הבולם, להבדיל מבולם שכן יש בו גז בלחץ.
ההבדלים שאני מדבר אליהם ניתנים בין היתר לזיהוי כאשר הבולם נפתח מעצמו להבדיל מבולם שנשאר סטטי אם לא נוגעים בו.
אשמח אם תעמיד אותי על טעויותי.
אהלן,
לפני הכל ולפני קפיצות מיותרות של אנשים - אני עובד בחברה שמייבאת את הבולמים והקפיצים שעידן מציע למכירה.
ברמה הטכנית (בלבד) :
אני אענה בנקודות (אני לא תוקף) :
1. זיהוי הבולם כמו שרשמת (אם הוא נפתח מעצמו או לא) מאפשרים לזהות אם מדובר בבולם - כפי שמכונה על יד רוב האנשים - בולם "גז" או בולם "שמן". גם בבולם שמן יש גז שנועד למטרות אחרות. זה לא מעיד בכלל על רמת השסתום של הבולם - לא בכניסה ולא ביציאה.
2. רוב (ואני אומר "רוב" כי לא בדקתי את כולם) בולמי השמן בכלי רכב משככים גם בכניסה וגם ביציאה - כל בולם והשסתום שלו - יש בולמים שהשיכוך בכניסה חזק הרבה יותר מהיציאה - כתלות באפליקציה שבה הבולם מתפקד.
יכול להיות שבאופניים זה עובד אחרת - אני לא מכיר.
3. אתה צודק שהכל תלוי בשסתום.
יום טוב,
איתי
יונתן, לשאלותיך:
מידות הבולמים:
קדמי: 323 מ"מ סגור – 503 מ"מ פתוח
אחורי: 305 מ"מ סגור – 477 מ"מ פתוח
או: 375 מ"מ סגור - 594 מ"מ פתוח (לרכבים מוגבהים במיוחד)
לגבי הקפיצים, כאן: http://www.carrolls.com.au/ ניתן לראות את אתר היצרן.
איש - לא יהיה לנו קיט 3 אינץ', מאחר והוא דורש שינויים גדולים יותר ברכב.
חן דן - לצערי, כרגע אין...
עידן
במקרה שלא הייתי ברור - האחריות על הבולמים בארץ היא לתקופה של שנה.
עידן