כיוון קורונה פיניון סמוראי 84 סרן קדמי
שלום לכולם
בגלל חופשים\רעשים בדיפרנצאל הקדמי פירקתי את הקורונה והפיניון ניראים במצב טוב המייסבים לא
כאשר פירקתי את המייסבים מהפיניון מצאתי במייסב הגדול שקרוב לגלגלי שיניים שימס ובמייסב הקטן ביו השרוול למייסב היה עוד שימס
קניתי מייסבים חדשים (אני צריך גם שרוול חדש) או שאני יכול להרכיב עם השרוול הישן ?
אני יכול להרכיב בדיוק איך שהיה מורכב לשים את אותם שימסים באותם מקומות שהם היו?
כמה כוח מומנט לסגור את האום שסוגר את הפלנג' על הפיניון?
ואיך לבצע את הכיוון של הקורונה ביחס לפיניון ? שחיקה כמה שחיקה צריכה להיות?
וראיתי פה כמה כתבות על מה שרשום על הפיניון וביחס לזה לשים את השימסים ולא ממש הבנתי אם מישהו יכול להסביר את זה יותר אני אשמח
גם חלק הפנו לכתבות של טויוטה האם זה אותו דבר או שיש הבדלים
תודה
רותם
תגובה: כיוון קורונה פיניון סמוראי 84 סרן קדמי
הקפצה!!!
מה קורה חברים קצת עזרה אף אחד פה לא פירק דיפרנציל קדמי של סמוראי ויכול לתת כמה תשובות
הכתבה של הטויוטה היא מקיפה ונכונה
לפי השאלות שלך (להרכיב עם השרוול הישן) לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם זה.
זה לא משהו פשוט שאפשר לעשות כך סתאם.
גלגלי שיניים זה דבר מורכב ביותר למרות שזה נראה פשוט(גם אני למדתי על בשרי זה לא משתלם!!)
המירווחים צרכים להימדד במיקרונים(אם לא אתה תהרוס את הקורונה פניון)
אם בכל זאת לא השתכנעת לתת לבעל מקצוע לעשות זאת
דבר ראשון תלמד את הנושא לעומק!. ספר רכב בתור התחלה זה הבסיס
לפי מה קבעת שהקורונה פניון תקינים??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
roteme20
הקפצה!!!
מה קורה חברים קצת עזרה אף אחד פה לא פירק דיפרנציל קדמי של סמוראי ויכול לתת כמה תשובות
ממה שכתבת זה פשוט הולך לעלות לך ביוקר ואף אחד לא רוצה להיות אחראי אפילו בעקיפין על מה שהולך לצאת לך.
כמו שאמר קודמי, לפי הדברים שאתה שואל אתה לא יודע עם מה אתה מתעסק ומה ההשלכות של זה, גרור את האוטו לבעל מקצוע או שבסופה של דרך תשלם פי 3 ועדין תסיים אצל בעל מקצוע.
כן אני יודע שכל העסק מסובך וצריך להיות מדיוק אני לא יודע עד כמה בעל מקצוע יעשה כיוון כל כל מדיוק אלה אם זה מישהו שבאמת עשה את זה כמה פעמיים
יש מישהו בצפון שיודע לעשות את זה ברמה מקצועית? וכמה דבר כזה אמור לעלות? את הכסף למייסבים כבר השקעתי אם יש מישהו שיכול לעשות כיוון במחיר סביר אולי אני ילך אליו
אני שואל על השרוול כי ראיתי שבטויוטה מחליפים כאשר מחליפים קורונה ופיניון אבל אני לא מחליף את הקורונה והפיניון אלה רק את המייסבים
שאפשר להגיד שאם היה כיוון נכון אז אני יכול לחזור לאותו מקום אבל השאלה היא אם לא היה כיוון נכון מה עושים מה המיקום של הפיניון? לפי מה אני אמור לדעת מה המיקום ? לפי שחיקה? מידה קבוע של כל הסמוראים? משהו שכתוב בספר רכב שאני לא ממש מצאתי לשנת 84 אלה ל86 ומעלה ואם זה אותו דבר?
אני מרשה לעצמי לנסות לשפץ לבד את את הדיפרנציאל בגלל שזה סרן קדמי וזה לא מה שמניע את הרכב באופן קבוע
לגבי הקורונה והפיניון שלי לא ממש קבעתי שהם תקינים יש סימני שחיקה אבל הם שלמים אין סימן לסדקים ואין שברים בשיניים כמובן
וולא צריך לפחד אני לא יאשים או יבוא בטענות לאף אחד שינסה לעזור ולתת עצות
קרא אתה האתר הבא היטב היטב.
http://gearinstalls.com/
בברכה,טושי