תגובה: Re: שיקום פח לסמוראי
קובץ מצורף 39249קובץ מצורף 39248קובץ מצורף 39247קובץ מצורף 39246
תודה לכולם על התשובות, לירדן לא נראה לי שאסע, אף על פי שנשמע מפתה.
אני מעלה כמה תמונות שימחישו את המצב, זה בעיקר משקוף אחורי ושתי הפינות במשקופים קדמיים (די אופיני לסמוראי בגיל הזה)
קובץ מצורף 39245
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
buzzon
לא מצליח לראות את התמונות שלך
הי איתיי,
תוכל בבקשה לשלוח לי כתובת מייל שאליה אוכל לשלוח את התמונות?
אני מאמין שכך תוכל לראות אותן.
תודה
בעז
טוב, ראיתי את התמונות. מבאס לראות סמוראי ככה.
אפשר לתקן הכל, פונקציה של כסף.
לגבי הבעיה מתחת לדלת הנוסע אני יודע מה לעשות ואיך. כך גם לגבי מה שבצדי החלון הקדמי.
לגבי הדלת האחורית צריך לראות יותר מקרוב.
חשבת כבר כמה כסף יש לך להשקיע בזה?
והאם הלכת לקבל הצעות מחיר מפחחים?
האמת היא שאני מתלבט בין להשקיע בפחחות או להחליף אותו באחד יותר שמור ואז להשקיע. לא כל כך אכפת לי היופי או האסטטיקה, אלא שלא יתפרק לי בשנתיים שלוש הקרובות ואז אולי נחליף במשהו יותר טוב, כשיהיה תקציב. אז אני מחפש מקום שבו אפשר לעשות כמה חיזוקים ואז למשוך עם זה כמה שאפשר, סך הכל מכנית הוא במצב טוב, כך שכואב הלב להשבית בגלל פחחות. הפחחים שהלכתי אליהם פשוט התחמקו ולא כל כך בא להם להכנס לזה מפני שזה כנראה לא כל כך משתלם להם, אלא אם כן אני עושה עבודת שיקום יסודית ומדובר בסכום של 5 ספרות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
buzzon
האמת היא שאני מתלבט בין להשקיע בפחחות או להחליף אותו באחד יותר שמור ואז להשקיע. לא כל כך אכפת לי היופי או האסטטיקה, אלא שלא יתפרק לי בשנתיים שלוש הקרובות ואז אולי נחליף במשהו יותר טוב, כשיהיה תקציב. אז אני מחפש מקום שבו אפשר לעשות כמה חיזוקים ואז למשוך עם זה כמה שאפשר, סך הכל מכנית הוא במצב טוב, כך שכואב הלב להשבית בגלל פחחות. הפחחים שהלכתי אליהם פשוט התחמקו ולא כל כך בא להם להכנס לזה מפני שזה כנראה לא כל כך משתלם להם, אלא אם כן אני עושה עבודת שיקום יסודית ומדובר בסכום של 5 ספרות.
שלחתי לך הודעה פרטית.