http://www.youtube.com/watch?v=xusd75VOTJA
Printable View
פשוט פשע ... אפשר לחשוב שהמיצד הוא פושע נמלט ...
קובץ מצורף 39233
קובץ מצורף 39232
מגעיל ברמות
כיסוי תחת
אני בהלם - הרסו אחד המקומות שהכי אהבתי
באמת לא ברור מה עבר על אלו שקיבלו החלטה כל-כך מטומטמת.
עם זאת, אני בטוח שהגדר גם ככה תמצא דרכה במהרה לסוחרי הברזל... אז אל דאגה.
אוי אוי...
כמה אטימות וניתוק עולים מהמעשה האוויל הזה, שנעשה ע"י אחת המועצות המשמעותיות ביותר מבחינת תיירות במדינה!
אני מתאפק לא לכתוב כאן בגדול מה אני חושב על מי שקיבל את ההחלטה הזו.
אני מפיץ את זה עכשיו לכל מי שאני מכיר שזה יכול לעניין אותו.
הראל, יישר כח על הסרטון!
זה פשוט נורא ואיום!!!
איך אחרי דבר כזה באים בטענות למטיילים שהורסים את הטבע, איך אפשר לקרוא לזה אם לא הרס טוטלי ומגעיל!!!
פשוט דוחה, אין הגדרה אחרת.
מתוך אתר המועצה:
מישהו שם פשוט התחלק על השכל!ציטוט:
ייחודה של המועצה האזורית "תמר" בכך שאוכלוסיית הקבע שלה מונה רק כ-1,300 נפש, אולם בשטחה עוברים יותר ממילון וארבע מאות אלף תיירים ומטיילים בשנה. שטח המועצה מהווה מוקד של פיתוח תיירותי, תעשייתי והתיישבותי שתרומתו לכלכלתה של מדינת ישראל רבה ביותר.
המועצה האזורית "תמר" רואה מתפקידה לדאוג לכך שכל המרכיבים הללו יצמחו זה לצד זה ולא האחד על חשבון השני.
יונתן,
תפנה את הנושא לרשות העתיקות, כל פעילות בארץ באתר עתיקות צריכה להתבצע לאחר התייחסות שלהם, דבר כזה, ללא אישור שלהם נחשב לעבירה על חוק רשות העתיקות.
לצערי הם מכירים, כמו כן אין פגיעה בעתיקות עצמן.
מכתב כבר נשלח לראש המועצה ולדוברת המועצה.
נראה איך נתקדם מחר.
זה כ"כ מרתיח, שגם אם יורידו את הגדרות עדיין מישהו שם צריך לתת על זה את הדין!
הם לא ראויים לנהל את השטח הכ"כ מיוחד שהם זכו בו...
חזרתי וראיתי את התמונות שוב, פשוט קשה להאמין שבר דעת יעשה דבר כזה, איפב השכל???
מנוולים או אטומים,עדיין לא החלטתי,אבל המצב חייב לחזור לקדמותו.
אגב,הראל, אתה מאשר להפיץ את הסירטון ברשת?
אשמח אם הסרטון יופץ,זאת בגדול המטרה.
לפני שהעלתי את המצגת הייתי במועצה העלתי את הבעיה בפני גורמים שונים שהפנו אותי הלאה לראש המועצה,לדבריהם מדובר בהוראה אישית שלו (לא בטוח שזה נכון) ביקשתי להיפגש עם איתו בעניין אך יומן הפגישות שלו מלא עד אחרי פסח...
אני מקווה שריבוי צפיות במצגת דרך YOUTUBE (רצוי גם להשאיר תגובה ) יוכל לקדם את העניין יגרום לירום הודו כבוד רהמ"ע להבין שיש פה בעיה.
חשוב לציין שאין פה שום עניין להשמיץ את המועצה או את עובדיה ואשמח אם השרשור ישמור על גבולות הטעם הטוב,בשורה התחתונה אני מאמין שזה יפתר בעזרת קצת לחץ ציבורי ופרסום עיתונאי שאנסה להריץ.
הראל
הראל, אני מבין את זה שאין לך עניין להשמיץ את המועצה, וכמובן מסכים שיש להשאיר את השרשור בטעם טוב.
אבל יש כאן בעייה אמיתית- האדם שנתן את ההוראה למעשה הזה אינו מבין את הרגישות והחשיבות הסביבתית של האזור בו הוא גר. אין דרך אחרת להסתכל על זה.
המועצה הזו, אם כל הכבוד שיש לי לתושביה (ויש לי הרבה! כולל חברים) משרתת ציבור גדול הרבה יותר (וגם יודעת להכניס לעצמה לא מעט כסף מזה...) מרק התושבים.
ציבור שלם של מטיילים, תיירנים שפרנסתם קשורה בשטחה של המעוצה, ותיירים מחו"ל נפגעים מההחלטה המיותרת הזו, או יותר נכון מאופן הביצוע שלה!
נכון, נעשתה טעות ואני מקבל שלא על כל טעות צריך לשלם מחיר כבד, אבל הטעות הזו מקורה בתפישה מנותקת שאינה ראויה שתהיה לבעל תפקיד במועצה שכזו.
ריבוי התיירים והמטיילים שעוברים בשטחה של המועצה ומקבלים ממנה בין היתר את הרושם על הארץ באופן כללי חייב להיות מנגד עיניהם של מי שמנהל את המועצה הזו. אם הם אינם מבינים זאת, זו בעייה!
בכל מקרה, כפי שכבר כתבתי, מכתב מכובד נשלח אתמול בלילה לראש המועצה והדוברת, כולל הפניה להדים שאירוע כזה יוצר ואיך המועצה מצטיירת בעיני הציבור.
כמובן שטרם קיבלתי תשובה.
[אגב, לפני קצת יותר מחודש הבאתי משפחה מכובדת מאד(!) מחו"ל לבקר באתר הזה כחלק מטיול של מספר ימים באזור.
אני בטוח שאם היינו מגיעים לשם וזה היה נראה כמו בתמונות, הנאתם הייתה פוחתת משמעותית, אבל חמור מזה, הרושם שהדבר היה משאיר לאותה משפחה היה גורם להם לחשוב פעמיים לפני שהם היו תורמים את תרומתם הבאה לגורם כלשהו בארץ הקודש...] - על זה אני מדבר!
יונתן,
לרגע לא אמרתי שאין כאן בעיה אמיתית,הרי זאת כל מטרת המצגת,להציג את הבעיה!
הטענות שהעלתה הן בדיוק מה שטענתי במצגת בלי שום נסיון להמעיט מערך הבעיה, אני מגיע למקום לפעמים על בסיס יום יומי עם תיירים מכל העולם.
האנשים שרואים בתמונה למשל אלו תיירים אמריקאים שכמובן שהשאלה הראשונה ששאלו הייתה "מה לעזעזאל פשר הגדר!" ,הם אמורים להעביר לי מכתבים עבור המועצה שמביעים את אכזבתם מהפגיעה בנוף במקום כל כך יפה,כשזה יקרה מבטיח להעלות אותם גם פה.
כבר פניתי לפרסום עיתונאי ,בשאיפה שבתחילת השבוע הוא יראה אור.
שוב מדגיש את החשיבות של התגובות ביוטיוב,בשורה התחתונה הן שוות ערך לחתימה על עצומה.
הראל
הראל, אנחנו באותו ראש בעניין. קיבלתי את הרושם שאתה לא מעוניין שהשרשור יגלוש להבעת דעה אישית על התנהלות אלה רק על המעשה.
בכל מקרה, כולנו מסכימים! עכשיו רק צריך שהמסר יגיע לאן שצריך... (אשפר אולי גם לפנות למשרד התיירות ולמשרד להגנת הסביבה)
אכן מראות קשים.
בכ"ז לא הבנתי מה המניע להצבת הגדר.
לא נראה לי שזה הוצב בשם הבטיחות.
ע"פ טענת המועצה מדובר בגדר למנוע התקרבות למצוק ולמנוע טיפוס על המצד בשל סכנת קריסה.
דרך אגב מעניין שעם כל הכסף שהושקע בגדר אין ולו שלט אחד שמתריע על סכנות התמוטטות של מצוק החוואר...
יונתן,לאט לאט אני מגיע לכולם...גם משרד התיירות יכותב.
הראל
למרבה הצער, הנסיון מלמד שגדר שהוצבה לא תוסר.
מה כן, אחרי הגדר מגיע שער.
ואחרי השער בוטקה
"תשלום סמלי רק לממן את הנקיון והגידור".
ואחרי הבוטקה מזנון ושרותים.
והשאר ידוע...
אסף.
הראל, תודה על המידע.
באופן אישי שלחתי פנייה למהנדס המועצה וכך אני חושב שכולם צריכים לעשות.