תגובה: סרט מעולה - ג'ון בריטן
לדעתי לא אוף טופיק בכלל
מדהים ,עד כדי הזוי
טל
מדהים בהחלט!
(מה שכן טל, התמונה שלך היא דווקא כן עוף טופיק...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
מדהים בהחלט!
(מה שכן טל, התמונה שלך היא דווקא כן עוף טופיק...)
היה גאון מוטורי בניו זילנד
היו גם גאונים קולנועיים בצרפת
אבל בוא ניתן את הכבוד לנושא השירשור
שלך,לואי
ההתעסקות שלו עם חומרים מרוכבים מסרטנים עלתה לו בחייו .
עלו לי כמה דברים מאז שצפיתי בסרטון. קודם כל באמת נראה הגיוני שבריטן נפטר משאיפת חומרים רעילים, לאורך כל הסרט רואים אותו מתעסק ומשייף כל מיני כולירות בבגדים רגילים אפילו בלי מסיכה. חוץ מזה, בעוד שהעובדה שהאופנוע מסתכל לדוקאטים של התקופה בלבן של העין מדהימה, עוד יותר מדהים שהביצועים האלו מושגים בעזרת רוכב שבקושי מכיר את המסלול, על אופנוע שמתקבל רושם שהוא לא בשל ולא עבר פיתוח אינטנסיבי כמו אופנועי המפעל. הרבה פעמים פיתוח יסודי יכול להפוך כלי נחות על הנייר למהיר מאוד (פורשה 911 היא דוגמא מעולה לזה) ולעקוף חסרונות הנדסיים. האופנוע הזה היה כל כך מהיר גם בלי הפיתוח הכל כך חשוב הזה שהרוכב מרשה לעצמו לתת ווילי בפנים של רוכב הדוקאטי המוביל ופשוט משחק איתו. במשהו כמו 15 שנים של מעקב אחרי המון ספורט מוטורי לא חושב שנתקלתי במשהו דומה. אין מה לומר, הבנאדם פשוט יחיד במינו.
ג'ון בריטן מת מסרטן העור, מחלה די נפוצה בניו-זילנד בגלל אוזון דליל ואויר לא מזוהם.
רק לי לא עובד הלינק הראשון?
שמתי לב שבאמת הורידו את הסרט המלא, חבל.
אני התכוונתי לגירסה המלאה של הסרט הזה: http://www.youtube.com/watch?v=OerCb...C0C24C2FE0E0E5
זה סרט באורך שעה וחצי שממש עוקב אחרי הקבוצה מההתחלה ועד כמה שנים אח"כ.
לא חיפשתי אבל אני מניח שניתן למצוא לינקים להורדה באינטרנט...
רוני, (וכל השאר)
דוגמא דומה למקרה של האופנוע ניתן למצוא בדמות הסקוטי המעופף. הוא בנה אופניים מחלקי צינורות ומכונת כביסה וניצח איתם הרבה למורת רוחם של איגוד האופניים הבין לאומי, סיפור מרגש ומעניין.
נדב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אודי פ.
ג'ון בריטן מת מסרטן העור, מחלה די נפוצה בניו-זילנד בגלל אוזון דליל ואויר לא מזוהם.
צודק, גם הקירבה לחומרים מסוכנים לא היטיבה איתו.
ואני מניח שאתה מתכוון לכך שאויר מזוהם מבודד טוב יותר מקרינת השמש אם לא הורג אותך מהזיהום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Nirho
תודה!
שמחתי לעזור.