ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A8%D7%90%D7%9C
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A8%D7%90%D7%9C
לחנן, כל הכבוד על היסודיות, הדבקות במטרה ועל ההגעה למטרה, אחרי ההשקעה הרבה מכל הבחינות.
אני מאחל לך שתהנה מאד בחוצה ישראל ושתדע לחלק את הכוחות לאורך המסלול, והעיקר שתגיע לאילת בזמן טוב.
בעצם בשבילך להגיע לאילת זה לא כמו בשבילנו , זה פשוט לחזור הביתה :rolleyes:
חברים
אני זורק פה "כפפה".
כל צוות שרוצה אייטם ב-ג'יפולוג, ממש כמו זה - מוזמן לשלוח אליי למייל פרטים, תמונות, ספונסרים ואת השאר תשאירו לי.
[email protected]
מי מרים את הכפפה ?
דובי
דובי תודה רבה על הכתבה המפרגנת.
רק נקודה אחת שדורשת תיקון, המנוע של הלגאסי הוחלף בינתיים במנוע סובארו אחר 2.5 ליטר של פורסטר.
עוד אנשים טובים שעזרו במלאכה ומגיע להם תודה : מורי ורבי ארז אברמוב, גל שחם שתרם מצבר OPTIMA דנדש , אבי פילו שתרם את מיכל ה BOOBY , אסף קציר, נמרוד מלר, ארי כהן , רפי כהן, אילן חרובי, דודי פרץ וכמובן ברוך טולידאנו.
תודה ענקית ומיוחדת לאבא שלי ה"ענק" שמלווה אותי בכל השגעונות והטרופים כבר הרבה הרבה שנים.
וסליחה מראש מכל מי ששכחתי .
בהצלחה ענקית לכל משתתפי ה "חוצה".
לחנן
כל הכבוד על הסבלנות וההתעקשות על הפרטים.
בהצלחה
סיגל
www.avo-spd.co.il
חנן שיהיה בהצלחה .
עידו
נ.ב : המדבקות יצאו היום איליך .
בהצלחה חנן, "לא רועים לא לולחצים"
נתראה באילת...
חנן כל הכבוד בהצלחה במירוץ
חנן , בהצלחה , מחזיקים לך אצבעות .
הי חנן,
בתור "עוד אחד שביקר בצימר וקיבל הסבר מפורט ובלתי אמצעי על היצירה בהתהוות", שמח לראות כי הפרוייקט הושלם ומוכן לפעולה.
בהצלחה במרוץ.
חנן בהצלחה :):rolleyes:
אני מאחל לך קודם כל שתהנה, מגיע לך !
חנן, הרבה הצלחה במירוץ.
אם יש מישהו שמגיע לו, במיוחד לנוכח הדבקות במטרה, זה אתה.
מחזיקים לך אצבעות.
חברים יקרים תודה רבה לכולכם.
חנן בהצלחה ענקית !
אני שם עליך את כול הקופה!
איזה יופי :) חנן, המון הצלחה
שוב תודה ואני עדיין מקווה לאיזה ספונסר שיעזור בהוצאות הגדולות של המירוץ הזה, אז אם יש מישהו , בעל עסק שרוצה לראות את מדבקות העסק שלו על גבי הבאגי ,שיצור עימי קשר בדחיפות.
חנן - 0506233066
שהיה הרבה בהצלחה יש לך כלי עם הרבה נשמה
חנן אתה איש ענק, אתה תזנק בעוד שבוע במרום גולן ותגיע אחר הצהריים לאילת, הגשמה של חלום, לא רבים מאיתנו מגשימים חלומות.