שלום חברים
האם יש עניין לבעלי טויוטה 73/75 לעשות איזה מפגש מעניין .גם מסקרן ,גם יכול להועיל לכולם וגם כיף באיזה שישי אחר הצהריים .
אורי
Printable View
שלום חברים
האם יש עניין לבעלי טויוטה 73/75 לעשות איזה מפגש מעניין .גם מסקרן ,גם יכול להועיל לכולם וגם כיף באיזה שישי אחר הצהריים .
אורי
יכול להיות מאוד מעניין, ביחוד לאור העובדה שיש דברים שאפשר לחלוק בגלל שהרכב מצרך קצת נדיר, אני בפנים.
הבעיה היא (כנראה) למצוא מספיק רכבים למפגש... : - )
זה שהרכב נדיר , זו אחת הסיבות הטובות למפגש כזה . מבחינתי גם מעט כלי רכב זה מעולה .
אם הצליחו לארגן מפגש של פולסייז ישנים אין סיבה שלא יהיה גם לסדרה 70
בהנחה שאני פנוי אני בפנים
מציע לארח באזור החורשן
אולי גם תצא מזה איזה כתבה לאתר...
אפשר גם יותר קרוב , בשמורת נחל אלכסנדר ליד בית ינאי
הי
אני וה73 שלי בעיניין של מיפגש .. רק תגידו מתי ואיפה!
תודה
מאור
מצויין, מתחיל להתגבש . אני חושב על יום שישי 24 ליוני אחר הצהריים בשמורת נחל אלכסנדר בין האקליפטוסים. יש שולחנות קק"ל . מיקום מדוייק ואפשרויות הגעה ימסרו בהמשך.
מבקש להעביר אלי מס' טלפון לצורך יצירת קשר. הנייד שלי : 052-8344040
בברכה
אורי
מעוניין להיפגש כל תאריך בסוף שבוע מתאים.
אני בפנים,
ואני יעדכן עוד 2-3 אנשים שאני מכיר שיש להם 73
אחלה רעיון!
רותם.
לצערי, אני בגאורגיה בתאריך המדובר...
הייתי מאוד רוצה ושמח להגיע.
מקווה שיהיו עוד כאלה מדי פעם.
ושמהכתבה שתצא אלמד כמה דברים על הרכב, האבזורים, נותני השרות למיניהם, המחלות והצרות...
תהנו. מלא קנאה.
חבר'ה ,
תרימו אלי טלפון על מנת שנעשה רשימת קשר ונתקדם.
בברכה
אורי
להזכירכם , הנייד שלי : 052-8344040
אורי
שלום לכולם
יש לנו כמות יפה של אנשים וג'יפים כדי לקיים את המפגש . הגעה ביום שישי 24/06/2011 בשעה 16:30 - 17:00 . המיקום חורשת נחל אלכסנדר, מזרחית לכביש החוף.
אופן ההגעה : באים מדרום , עוברים את מחלף בית ינאי ( קניון אם הדרך ) . אחרי מס' מאות מטרים עולים גשר נחל אלכסנדר ומייד לאחר החצייה ממש בצמוד לגשר יורדים ימינה לשטח .
נוסעים בשביל הימני מזרחה בסמוך לגדת הנחל , אנחנו כבר נהיה בשטח באחד הזולות עם שולחנות קק"ל .
אנא שימו לב . הירידה מכביש החוף אינה מסודרת . תכננו את הירידה מהכביש באופן כזה שרכב הנוסע אחריכם לא יאלץ לבלום בגללכם בלימת חירום, ואם כן עדיף שזה לא יהייה מוביל טנקים עמוס.
להתראות
אורי
שלום לכולם .
היה מפגש , והיה מוצלח . אני באופן אישי החכמתי מכל אחד ואחד שהיגיע . אצל מי עמי התקין אינטרקולר , אצל מי נתן להשיג מסגרת חלון , מהו האתר שניתן לאתר מק"טים לפי מס' שילדה , ואיזה ספריי מצפה נגד קורוזיה על בית הגלגל מתחת למצברים . היו אבטיחים מלונים פיצוחים ובירה .
תודה לכל מי שהיגיע ומקווה להיפגש שוב.
אורי
אכן היה מפגש מעניין, רגוע ומהנה.
היה כייף להיפגש עם חברים חדשים ולראות שיש עוד כמה משוגעים לכלי הזה :rolleyes:
לא צילמתי הרבה, אבל יש איזשהו תיעוד קטנטן מהאירוע לכל מי שרוצה, ביי...
אפשר להמשיך עם מפגשים וטיולים
ומי יודע אולי יהיה מועדון עם חולצה ואיזה לוגו יפה...
בכל מקרה מי שמגיע לגליל העליון מוזמן להתקשר 0507818022 ארז
כן היה מאד מעניין ונחמד.
תודה! לאורי על הרעיון והאירגון.