אני עושה סקר-שוק על הגבהה, נעילה אחורית ומיגון העברה, כבר יש לי מיגון גחון והבנתי שלא צריך יותר מזה. יש עצות?
אני מתקין פגוש של אספיר ביום שישי :D
Printable View
אני עושה סקר-שוק על הגבהה, נעילה אחורית ומיגון העברה, כבר יש לי מיגון גחון והבנתי שלא צריך יותר מזה. יש עצות?
אני מתקין פגוש של אספיר ביום שישי :D
אני דווקא ויתרתי על מיגון הגחון לדעתי הוא לא מועיל בגימיני אבל יש שיחלקו עלי...מיגון תיבת העברה הוא המיגון הכי חשוב בגימיני הוא עולה בסביבות ה1500 +- ,לגבי הגבהה יש לך כמה אופציות השאלה כמה אתה הולך להגביהה כי עד 5 ס"מ אתה לא צריך לעשות שינויים ברכב חוץ מהבולמים והקפיצים כי הרכב מתנהג בסדר ומעל ל5 ס"מ אתה צריך כבר להחליף צינורות בלם מוטות פנהרד מוטות רדיוס ועוד... וקיטים כאלה עולים מעל 10.000 ש"ח.... עם אתה הולך על עד 5 ס"מ אני ממליץ על ההולדמן הם עובדים ממש טוב על הגימיני !
אני אישית יותר אוהב את העבודות של צדי צרפתי (רסטה) מאשר של אספיר, לדעתי איכות העבודה והשרות טובים יותר , לגבי מחיר תבדוק מול צדי.
יואב
צדי? זה מכוכב נולד?
פגוש לא ראיתי שיש לרסטה, אבל מיגונים ? אפשר טלפון?
הגבהה של עד 5 אני מחפש, מכיר מישהו ? שמתקין את האולדמן שדיברת עליהם?
תתחדש ניר, תעלה תמונות...
לגבי קיט ההגבהה 2", במיוחד אם אתה מתכוון להרכיב פגוש פלדה קדמי, כדאי שתשקול להרכיב 4XfourART, ולא אולדמן.
כמו כן אם אתה מתכוון לטייל בשטח מעבר לשבילים, מלבד מיגון הטרנספר מומלץ למגן את אוזני מוטות הרדיוס.
השינוי הראשון שיש לעשות לאחר קניית ג'ימיני אם אתה מעוניין לטייל בשטח הוא התקנת אוזני גרירה, נכתב על זה רבות בפורום.
אוזן הגרירה המקורית לא נועדה לחילוץ אלה לקשירה בזמן גרירה ורק לכיוון הקרקע.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...achmentid=4054
אם אתה בכיוון של טמבון הייתי מחפש כזה עם אוזני גרירה עליו ,בכל אופן אתה צריך לדאוג גם לאוזן גרירה אחורית.
עוד שיפור שלא עולה כסף והמליצו לי עליו בעבר ,שייבות גדולות לבולמים האחוריים- בעין התחתונה, שיבה אחת בחלק החיצוני (ראש הבורג), כדי למנוע מהבולם להישלף החוצה בהחלקה על סלע.
נאמר לי שבדגם 2008 יש, וגם נדמה לי שראיתי שיש.
איפה קונים את השייבות ומי מתקין לי אותן?
ההבדל בין הקיטים הוא שהאולדמן אמנם מצטיין בנוחות, אך גם רופס יותר בעומס בשטח ופגוש פלדה יחסל לו מהלך בקלות.
4XfourART גבוה יותר ותוכל להרכיב איתו את הפגוש בלי שתשתול את הפרונט בריצפה בשטח...
chase העלה נקודות נכונות, כדאי לך לדאוג גם לאוזני חילוץ כי אוזני העיגון המקוריות לא מחזיקות מעמד.
לליאור מזוקי לנד יש אוזן גרירה קדמית שמאלית מחוזקת וראיתי שבסדנת רוק-סוליד יש אוזן גרירה אחורית ימנית מחוזקת.
לא צריך לשים שייבה בבולם האחורי, יש פיתרון יותר טוב של תושבת יעודית שמרחיקה את הבולם כלפי מעלה.
ניתן להשיג באיביי, ביג ג'ימני או ג'ימני ביטס.
מיגון אוזני מוטות רדיוס אתה יכול להשיג אצל ליאור או באיביי וג'ימני ביטס.
תושבת בולמים אחוריים : http://global.ebay.com/SUZUKI-JIMNY-...794322887/item
מיגון אוזני מוטות רדיוס : http://global.ebay.com/Suzuki-Jimny-...709265341/item
זאת החנות של ג'ימני ביטס באיביי.
יש לי תחושה שאתה רץ רחוק מידי עם עניין ההתקנות והחיפוש, כאשר תיגש לאחד המתקינים לגבי השיפור אותו אתה מעוניין לבצע הוא יענה לך על רוב השאלות ,
מה שלא תשאל פה.
תוריד הילוך, תעשה חיפוש בפורום, הרבה חברה פה היו עם אותה נקודת התחלה כמו שלך, תאגור מידע וככה תהיה הרבה יותר חכם.
אני עושה סקר שוק ואני לא ממהר להתקין כלום, אני מסתובב הרבה בפורום ורואה רק הודעות שהם קצת סינית בשבילי. בגלל זה כל השאלות.
אני לא מכיר מתקינים , אני חדש לגמרי בזה
זרקו, התושבות הנ"ל מתאימות לרכב שביצעו בו הגבעה של הקפיצים, רק הקפיץ משפיע על גובה הרכב.
בנוסף אפשר לומר שהוא ממקם את הבולם באופן נכון יותר( כך טוענים) לעבודת המתלה.
אם אתה מרכיב תושבת כזאת על רכב סטנדרטי אתה משנה את אופן פעולת הבולם, משמע הנקודה ההתחלתית שבה הבולם מתחיל לעבוד היא גבוהה יותר כגובה התושבת.
אם התושבת היא 1.5 ס"מ, להערכתי יותר אפילו 3 ס"מ .
כדי שזה לא יקרה אתה צריך להגביע את הרכב בהתאם.
לדעתי התושבת הזאת היא סוג של פשרה במקרה של הגבוה עם בולם קצר ביחס, מכיוון שבלעדיה יש לך אפשרות להרכיב בולם ארוך יותר .
לגבי החלק הקדמי זה בדיוק כמו שתשים הרבה "שימסים" בחיבור הבולם לשאסי, זאת קומבינה.
מאחור יש לה יותר יתרונות.
ליאור מזוקילנד התקין לי מיגונים לתושבות הרדיוס, המחיר כולל התקנה הוא די קרוב למחיר שמבקשים באתר.
תוסיף למחיר מכס ומע"מ, ואולי תסתבך גם עם אישור משרד התחבורע, ותגיע למחיר של ליאור.
לגבי הגבהות, לפי המלצה של ליאור התקנתי בולמים של אולדמן וספייסרים של 5 ס"מ,
נסיעת הכביש והשטח השתפרו והאוטו לא חוטף מכה מכל אבן.
שווה לך לעשות סיבוב לנורדיה ולבקר אותו.