-
טיזר! האם זוקונים יודעים לדלג על מדרגה של מטר, או שחייבים ג'יפ או טנדר גדול?
האגדה מספרת על מדרגה עליה התמודדו אי אלו כלים משופרים.
האם עלו? אני מאמין שמסתובב סרטון איפשהו.
בהמשך תבוא גירסת הזוקונים.
רמז: לפעמים מספיקות 7 שניות.
-
תגובה: טיזר! האם זוקונים יודעים לדלג על מדרגה של מטר, או שחייבים ג'יפ או טנדר גדול?
יש שרשור בצהוב עם קישור לסרטונים
-
תגובה: טיזר! האם זוקונים יודעים לדלג על מדרגה של מטר, או שחייבים ג'יפ או טנדר גדול?
-
יפה מאוד, סרטון קצר מידי ורוצים עוד...
ממבט מהיר אפשר לראות שיש לסמוראי 84 סרנים של היילקס לפי הג'אנט(6 חורים) ושאקל רוורס, בהחלט רכב יפה...
-
הסרטון יפה.
ציטוט:
האם זוקונים יודעים לדלג על מדרגה של מטר, או שחייבים ג'יפ או טנדר גדול?
לא מבין מה אתה רוצה להגיד בזה?
-
שלא תמיד חייבים מפלצת כדי לעלות
-
1 קבצים מצורפים
ויש גם תמונות.
ואיך אפשר בלי אחת של רון נחמן:
קובץ מצורף 45560
ממשק התמונות זוועתי שאין כדוגמתו!
-
יש גם תמונה שלו עם שני גלגלים באוויר...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sapog
ועל זה נאמר: כמעט ונפגע.....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זרקו
שלא תמיד חייבים מפלצת כדי לעלות
אפשר גם ברגל....
עדיין לא מבין.
-
רוצים עוד כבר אמרו..? וטל אולי איזו גלריית תמונות באתר פיק ..
אגב אחלה אבטיח היה שם.
-
אודי, מה רע בפיקאסה?
מצטרף, אבטיח נהדר.
-
בהחלט כבוד. ניראה שהנהגים מוכשרים עם ביצים והרכבים בנויים טוב , אחלה סרטון ותמונות . תמשיכו להינות ותזהרו שם בחוץ ... :cool:
שחר .
-
יעלה בבוקר סרט של רון עם שלושה גלגלים באוויר. רק חבל לי רון שאין לי סרט שלך עושה דריפט מטורף על השביל :-)אודי מקווה שהאצבע מתפקדת*
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sapog
אודי, מה רע בפיקאסה?
מצטרף, אבטיח נהדר.
אחלה לזה התכוונתי :)
-
חייב לציין שלפני שבוע ההייתי במפגש באזור המדובר (מורי יכול להעיד),במקום היו כמות לא מבוטלת של גיפים מהמשופרים בארץ ואני מדבר על רוביקונים על גלגלי ענק (35) היילקסים מוגבהים ונעולים קדימה אחורה וסופות נעולות מוגבהות ובעלות כוח בלתי נגמר,רובם ניסו את כוחם מול אותה מדרגה ספציפית חלקם גם הצליח אך חלקם עדיין מלקקים את הפצעים (דריישפטים ,ציריות וחלקי פח שבורים),ובודדים אם לא בודד עלה בקלות כמו ידידיי הזוקונים. סמוראי בעל פוטנציאל העבירות הגבוה ביותר זו לא קלישאה ואתם פשוט מוכיחים זאת חברים ,כל הכבוד!
-
תתחדש מורי...
ספר קצת על המישלין, איך הצמיג?? כמה עלה?
גובה? משקל? אחיזה?..
אגב נראה גם יפה וגם אופה, ניכר שהגדלת את הבסיס גלגלים של הטנדר, בכמה ואיך?
נ.ב אני מבין שהקצר לא ניסה אפילו לטפס את המדרגה, נכון?
-
היי, הקצר ניסה - אחרי הכול זה רון.
לא פשוט בכלל.
יעלה סרטון נפרד עם מעלליו של רון.
נועם
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
תתחדש מורי...
ספר קצת על המישלין, איך הצמיג?? כמה עלה?
גובה? משקל? אחיזה?..
אגב נראה גם יפה וגם אופה, ניכר שהגדלת את הבסיס גלגלים של הטנדר, בכמה ואיך?
נ.ב אני מבין שהקצר לא ניסה אפילו לטפס את המדרגה, נכון?
היי אורי.
תודה רבה!
הצמיגים הם מישלין XZL בקוטר כ-32". צמיג מעט כבד אבל איכותי ביותר עם אחיזה חב"לז למרות רוחבו הצר.נקנו "משומשים" במצב חדש ב-520 ש"ח ליחידה אצל צמיגאי שרכש כמות גדולה מחברת המזרח .
בסיס הגלגלים הוארך מעט ע"י קפיצים ארוכים יותר.
סמוראי קצר יכול לעלות מדרגה כזאת.עם קצת (הרבה ...) נחישות.:p אולי אתה???
הרכב הוכיח בנסיעת הבכורה יכולת שטח גבוהה ביותר.נמשיך לבדוק את הגבולות...;););)
מורי.
-
הוכיח זה אנדר סטייטנמט :) מורי, כל הכבוד