-
צריך עזרה, בעית חתולים בדשא.
שלום
אני כבר על סף יאוש.
מה לא עשיתי כבר, קימנון, בקבוקי מים, מכשיר אולטראסוני ב 400 שקל.
והחתולים לא מפסיקים. כל בוקר אני קם יוצא לגינה ומרים שני גושים במקרה הטוב, ושני שילשולים המקרה הרע.
הדשא כבר מלא נקודות צהובות.
אישתי שבהריון כבר לא מוכנה לשכב על הדשא, מי שמכיר, יש איזה חיידק בצואה שיכול להיות מסוכן לנשים בהריון.
בקיצור מה שחשבתי זה לחבר גלאי נפח וברגע שיעלה חתול על הדשא, הממטרות יפעלו לשני שניות.
עד שהם ילמדו לא לעשות את הצרכים שלהם בדשא.
משטח הדשה לא גדול 20 מ"ר.
העניין שכל הגלאים שראיתי הם כביכול חכמים ומתעלמים מבעלי חיים.
וגם עובדים על 220.
אשמח לקבל רעיונות לבעיה.
תודה
פלג_
-
תגובה: צריך עזרה, בעית חתולים בדשא.
כלב עם שיניים גדולות ופיוז קצר... ???
-
זה לא נכון שכל הגלאים מתעלמים מבעלי חיים - מזבובים כן, אולי עכברים, אך חתול ממוצע גדול מספיק בשביל להפעיל אותם.
הרעיון של הפעלת הממטרות מצוין - אמור לעבוד יופי, רק תמצא דרך לעשות את זה.
בהצלחה
-
לחידק קוראים טוקסופלזמה אם אינני טועה והוא ממש לא נחמד.הדרך הנקיה: מלכודת חתולים ולהעביר דירה את אלו שתפסת. הדרך האכזרית: רעל או רובה( 0.22 או אוויר) לא חוקי אבל יסודי...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
heminew
זה לא נכון שכל הגלאים מתעלמים מבעלי חיים - מזבובים כן, אולי עכברים, אך חתול ממוצע גדול מספיק בשביל להפעיל אותם.הרעיון של הפעלת הממטרות מצוין - אמור לעבוד יופי, רק תמצא דרך לעשות את זה.בהצלחה
כנראה שיהיה יעיל כמו הפתרונות של השמאל למלחמה בטרור...אם אתה נלחם תלחם כמו גבר. אם אתה הומאני אז חבק את החתולים בחום ואהבה
-
אתה יודע שזה לא חוקי נכון? ברמה של ללכת לכלא לא חוקי.
גם להעביר את החתולים בית זה לא חוקי. אני מציע לך לפנות למועצה המקומית ולווטרינר של המועצה שיפתרו לך את הבעיה. בשביל זה הם קיימים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
benza
כלב עם שיניים גדולות ופיוז קצר... ???
לא חייב פיוז קצר, אבל כלב סביר להנח יעשה את העבודה.
-
נסה לשים ארכז חול על/צמוד לדשא
-
אני יודע שזה מעט קיצוני- אך החתולה שלנו מפחדת פחד מוות מטבסקו. חוש הריח שלהם מאוד מפותח, מבחינתם זה כמו פטיש בראש. מעבר לזה, אל תעביר חתולים ובטח שאל תתעלל בהם. מקסימום, תעשה מעשה טוב ותאמץ כלב.
-
כשאני עברתי לבית בכפר, גם לי היו כל הזמן מלא חתולים שהיו בטוחים שהבית שלי הוא שלהם.
כל מה שניסיתי לא עבד,
עד שהחלטתי לסמן טריטוריה כמוהם.
מאז הם לא הופיעו יותר.. (:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אתה יודע שזה לא חוקי נכון? ברמה של ללכת לכלא לא חוקי.גם להעביר את החתולים בית זה לא חוקי. אני מציע לך לפנות למועצה המקומית ולווטרינר של המועצה שיפתרו לך את הבעיה. בשביל זה הם קיימים.
אין שום מניעה חוקית להעביר דירה חתולים משוטטים.מי שזועק כנראה משחרר את חתוליו באופן בלתי מתחשב בסביבה.בתוךכמה חודשים הופכת חתולה אחת לעדר של עשרה חתולים טורדניים ומסוכנים.
-
גלאי נפח עם ממטרות זה הכי טוב והומאני.
הנה סרט במיוחד בשבילכם!
http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
לחידק קוראים טוקסופלזמה אם אינני טועה והוא ממש לא נחמד.הדרך הנקיה: מלכודת חתולים ולהעביר דירה את אלו שתפסת. הדרך האכזרית: רעל או רובה( 0.22 או אוויר) לא חוקי אבל יסודי...
לא ידעתי שאתה כזה בועז.
עכשיו אני יודעת.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
לא חייב פיוז קצר, אבל כלב סביר להנח יעשה את העבודה.
תביא בחורה רווקה בת 35 ותחכה כמה שנים - עד גיל 40 היא תאסוף את כל החתולים. זה אינסטינקט
-
חברים,זאת בעיה.
אני סובל מאותו הבעיה ואף במימדים גדולים יותר.
הסיבה האמיתית:שכנה ערירית וחסרת חיים שמאכילה את כל חתולי הרחוב שבסביבה.
זה הגיע לרמות שהיא מקבלת אספקה קבועה של שקי אוכל לחתולים בכמות שלא תבייש מכלאה ציבורית.
פתרון הממטרות הוא לא טוב עבורי מאחר ולא מדובר רק על החצר האחורית אלא גם על הכניסה לבית המרפסות הגג ואיפה לא...
נעשו פניות למועצה ולוטרינר העירוני אך לא נעשה דבר בטעבה שגם העיריות מוגבלות על ידי החוק מלפעול כנגד התופעה.
מה עושים ???
האם באמת החוק מאפשר פגיעה שכזו ברמת החיים של כל מי שגר בשכנות למאכילי חתולים ?
האם באמת לא ניתן לעשות דבר במסגרת החוק ?!
אני כבר די מיואש ופשוט מתעלם מהמצב ,אשמח לקבל עצות רציניות בעניין.
תודה,
טל.
(נ.ב צריך להעביר את הדיון הזה לאוף טופיק)
-
קשה להאשים אותי בחיבה יתרה לחיה הזאת,
אולם - איפה שיש חתולים אין שום זוחל או מזיק אחר - לא עכברים וחולדות ולא את החיות שניזונות מהם, לא נדלים ועקרבים אפילו לא ג'וקים.
אני לא בר סמכא בנושא - אבל לדעתי - במקום שהדשא שלך ישמש להם כבית שימוש, עדיף שישמש להם כבית (תאכיל אותם בשאריות ) .
ושאשתך בהריון לא תשכב על הדשא גם אם לא רואים עליו צואה של חתולים.
-
אנקדוטה -
אצל ההורים של אשתי בחצר (גרים בהרחבה של מושב) מתקיימת אוכלוסיה יציבה של חתולי רחוב, יש המון המלטות - אבל עקב ברירה טבעית (מחלות/ כלבים / מכוניות) האוכלוסיה שלהם לא גדלה בסה"כ . אני מניח גם שבאמצעות וויסות כמויות המזון שאתה מספק להם - אתה יכול לשלוט בגודל האוכלוסייה שתתארח אצלך בחצר. בתמורה אתה תקבל חצר נקייה - גם מהפרשות (הם נקיים ולא חיים בחרא של עצמם - יוצאים מחוץ לשטח ) וגם מכל מני יצורים אחרים שתשמח פחות להיתקל בהם בבית או בחצר.
-
ניר,
עם כל החיבה שלך לחיה הזאת, ועם כל הערך המוסף שהיא מביאה איתה - , תודה ,לא מעוניינים !
אני לא חייב ולא מעוניין לגור ביחד עם החתולים ,לא רוצה אותם בסביבת המחייה שלי.
מאנשים קצת יותר ברי סמכא בנושא הבנתי שחתול שמאכילים אותו ומקבל שלוש ארוחות מסודרות ביום, לא יוצא לצוד ולרדוף אחר עכברים ,למה לו להתאמץ ?!
הרי ברגע שהסדרת לו את נושא המזון, אתה מדכא את האינסטינקט שלו לצוד אחר מזון.
לסיכום, הסתדרתי מצויין בסביבת המחייה שלי גם בלי החתולים ,למה אתה (אתה,לצורך הדיון),מאלץ אותי לחיות איתם בשטח המחייה שלי,בביתי ובחצרי, ובניגוד לרצוני ???
-
לפני שנה, למטפלת אצלנו עבר צפע על הרגל. רק אלוהים יודע איך היא לא הוקשה.
מאז מסתובבים אצלי בחצר 4 חתולים (שמשמחים מאוד את הילדים). אני השארתי משטח חולי קטן ששם הם עושים צרכים ומאז הם עוזבים את הדשא במנוחה.
-
האכלה לא קשורה לאינסטינקט הצייד שלהם, זה גם לא ממש אינסטינקט אלא משהו שהם לומדים - יש כאלו שצדים ויש כאלו שלא וזה לא קשור לתאבון שלהם זה פשוט מאד משעשע אותם. בכל מקרה - לא רוצה = לא חייב . הצעתי לך פתרון אקולוגי שלא כולל הכנסת טורף טבעי לחצר אלא שימוש במשאבים הקיימים.
אצלי להבדיל, יש מכה של יונים במרפסת - הן מטנפות בנוצות וצואה , מטילות ביצים, מביאות כינים, אם זה היה פרקטי הייתי לוקח ממך את החתולים ומשכן אותם אצלי במרפסת לסופ"ש , גם אצלי לא עזר כלום - לא בקבוקי מים, לא נייר כסף לא חמרים כימיים ולא דוקרנים. את רובה האוויר שלי הפקדתי לצערי...