מחאת הג'יפאים יוצאת לדרך! עם בשר בחורשן ביום חמישי הבא
גבירותי ורבותי-אחרי שרשור הדיור הגדול שפוצל לשרשור על טיול -
טיול המחאה יוצא לדרך.
על מה מוחים??
ראשית על מחירי הבשר!! ולכן ביום חמישי נעשה כמיטב יכולתנו לרכוש את הבשר שבחנויות כגון חינאווי!! זה יראה להם מה זה!! אנחנו נתקע אותם ללא בשר! לא סתם בשר- בשר איכותי!!!!!
על מה עוד?? על מחירי פחמים!!! לכן נקנה הרבה פחמים!! כדי שהחנויות יצטרכו להסתדר בלי הפחמים, ש...אה...נקנה!! ושמישהו יביא גפרורים.
וגם הבירה!!! 8 שקלים גולדסטאר??? אז אני אקנה הרבה גולדסטאר כאקט מחאה!!! נראה מה יגידו בסופר כשיגלו שמישהו קנה את החבית של ה5 ליטרים!!!!מי שרוצה למחות על מחירי פאולנר יצא בכלל גבר!!! ואני אביא גם הרבה קרח כדי שהבירה תהיה קרה!! זה יראה להם מה זה!!!
גם מחירי הוויסקי מוגזמים!! מי זה בכלל הג'וני הזה? לאן הוא הולך?? נא להביא בקבוק- כדי שנראה על מה אנחנו מוחים!
וגם הפיצוחים. והמתוקים. והקפה של הסוף.
מה שכחנו? מחירי הדלק!!! רק בגלל זה- המחאה תתקיים בחורשן ביום חמישי - המפגש יהיה בבת שלמה. תשע בערב.
בכלל- ההר הזה מעצבן-אז נטפס אותו!! ואם יש לכם רכב שאינו יכול לטפס אותו-כנראה שאינכם נחושים מספיק כדי למחות! לכו לרוטשילד לילדות בלי החזיות!!! (או תבקשו טרמפ ממישהו שמגיע לחורשן)
מי מוזמן למחאה?- כל מי שאוהב בשר, אלכוהול וג'יפים. שכל אחד יביא משהו. אני בטוח שנסתדר. אם מישהו מביא משהו-נא לרשום כאן- מקסימום נזרוק כמה שקלים ונקנה מה שחסר (אנחנו מוחים גם על שקלים!!). המוחים מתבקים להתפקד כדי שנדע כמה הזעם הציבורי (!!!) קשה ובהתאם לזה נצא כדי למחות באומץ.
(נ"ב- ייתכן שלא מדובר באמת במחאה אלא בלילה של אלכוהול, בשר וצחוקים, אז נא לא לבוא עם שלטים או משהו כזה).
תגובה: מחאת הג'יפאים יוצאת לדרך! עם בשר בחורשן ביום חמישי הבא
:)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשיתי פיפי בתחתונים
אני מגיע ++ דבר איתי נתאם
עם מי אני והסיירה מתאמים?
הרבה זמן לא צחקתי ככה חבר. זאת כנראה סיבה מספיק טובה להגיע!
סחטיין על הארגון.
התיאום מתבצע כאן בשרשור זה. מי שבא ברוך הבא. המחאה חיה ובועטת!!
מגיע עם עוד חבר על רכב אחד, מביאים איתנו הרבה מצב רוח טוב במחאה על מצב הרוח במדינה!
אני מוכן להירתם למאבק עם ג'יפ אמיתי ושתיין במיוחד. נגמור להם את הדלק בתחנות!
רק תאמר איפה ומתי....
אני בא עם אופניים חשמליות וקונה בשר אצל סניורה בבית לחם
כאן בברלין הקרירה והגשומה, תומר מתרשם עמוקות מההיענות. וגם אני.
דוקא אני הייתי מתרשם עמוקות מה"פורשות" בברלין.
אם אני אחלים עד יום חמישי הבא ,אגיע עם גוש אנגוס ובקבוק יין טוב שניהם מארגנטינה (צ'ה גווארה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
אני מוכן להירתם למאבק עם ג'יפ אמיתי ושתיין במיוחד. נגמור להם את הדלק בתחנות!
רק תאמר איפה ומתי....
יום חמישי בשבוע הבא- שעה תשע בערב בבת שלמה. מורד איסוף נוסף- בחניה של סינמה סיטי בשמונה בערב. שכל אחד יכתוב מה הוא מביא- ושתהיה לנו מחאה מוצלחת
טוב... תיבת ההודעות הפרטיות מלאה בהודעות של ג'יפאים שזועמים על מחירי הדלק, הבשר והבירה.
אני איתכם במחאתכם הצודקת. ביחד נרוקן את התחנות מדלק, את החנויות מבשר ואת סניפי YELLOW ממתוקים!
מנקודה זו בשרשור- אנא הכניסו בבקשה את אישור ההשתתפות שלכם - וגם מה אתם מביאים.
התכנית היא להפגיש את הג'יפאים העצבניים והמוחים בחניון של סינמה סיטי (אגב- הסינמה סיטי נבחרה בכלל הסימבוליות- כי הממשלה חיה בסרט, או משהו כזה) בשעה שמונה בערב - יום חמישי הקרוב כלומר הרביעי באוגוסט.
משם תצא שיירה של ג'יפאים מוחים וזועמים בכיוון בת שלמה. בבת שלמה ניפגש בתשע בערב עם פעילים חברתיים (כלומר ג'יפאים) אחרים - וניכנס לשטח כדי למחות. בתכנית - מחאה על העובדה שהשטח אינו מפולס (כלומר נעלה כמה עליות) ולאחר מכן מחאה על מחירי הבשר והאלכוהול, באמצעות צריכה של כמויות גדולות של בשר ואלכוהול. יש איזו פינה יפה שם, שאיני זוכר את שמה , אם כי מבחינתי היא תמיד תהיה "הפינה שלידה ברלי הלך לחרבן בשיחים" (לא לדאוג, קרה לפני כשנה, חרא מתפרק בטבע תוך שבוע. חרא של ברלי תוך כחצי שנה).
לכל מי ששאל איך מתאמים, האם מותר לבוא עם טריוס, האם אפשר לבוא עם דיפנדר- רבותי, המחאה שלנו אינה מפלה בין דיסקו לסמוראי- כולם מוזמנים. מי שמרגיש שאינו יכול לעשות את הקטע של השטח, מכיוון שאין לו נעילה, אין לו LOW, אין בעיה- משאירים את הרכב בבת שלמה ובאים איתנו (תוך תשלום קנס בדמות כמות בשר מוגדלת, אם אתם באים טרמפ, תצדיקו את משקלכם בבשר).
אה, מה מביאים - ובכן - אני מפנק בשישיה של בירות. ועוד שישיה של בירות. מכיוון שמדובר כאן במחאה אז אני הולך על בירות איכות- כלומר "בזלת" של מבשלת רמת הגולן. ואני גם מביא איזה שק קטן של פיצוחים ומתוקים. אשמח לעזרה בנושא מחאת הבשר והמנגל.
כנראה שאין ברירה וגם אנחנו נצטרף.
תומר, אני מציע לא להיתקע בכניסה לבת שלמה כדי לא להציק לתושבים שם. אפשר לקבוע ליד הספסלים, זה שני מטר מבת שלמה, קל למצא ובעיקר לא יפריע לאף אחד...
אני שמח לראות שההנהלה מצטרפת למחאה
חשוב להדגיש שאיננו מפלים בין סמוראי לריינג' רובר- כולם מוזמנים לבוא ולמחות.
כל מי שבא חייב להביא אוכל או שתיה, זו לא מחאת חינם.
אין בעיה להיפגש בספסלים
ביום שלישי נדע מי נגד מי ומי מביא מה מבחינת מזון
חשוב- יש לכם ציוד קמפינג? תאורה? כיסא? שולחן? נא להביא.
עד כמה שאני יודע אסור לנסוע באיזור חורשן בלילה מכיוון שזו שמורת טבע ואחרי השקיעה כבר אסור לנסוע שם
"המחאה הזו לא תפוייסבק!"
(שמעתי. על מחאה אחרת.)
אסף.
יום חמישי הבא, אמרתם?
לצערי אני נאלץ לוותר.
לבתי ולי יש פגישה עם אחד, ארצי, באמפי של קיסריה.
עוד כ-3998 איש אולי יגיעו גם... :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haim510
עד כמה שאני יודע אסור לנסוע באיזור חורשן בלילה מכיוון שזו שמורת טבע ואחרי השקיעה כבר אסור לנסוע שם
יש לך מידע מוסמך וודאי לזה?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אומנם עבדתי בטיב טעם ויש לי הבנה מעטה בבשר, אך אני אמחה על מחירי הבירות.
אני לוקח על עצמי את הבירות :)