סבב איסוף ורישום של ציוד שטח יד-שניה.
אנו מתכננים לבצע שלושה סבבי איסוף ורישום של ציוד שטח בזמן הקרוב. אחד סבב צפוני שני דרומי ושלישי מרכזי לאזור השרון וירושליים. המטרה הינה להקל על המעונינים בהצגת הציוד שלהם בחנות המרכזית.כל מי שמעונין בפינוי עודפי המחסן שלו מוזמן לתאם טלפונית את המועד והחלקים העודפים. 0544354505. רכס. או להשאיר כאן בפורום את הפרטים שלו לצורך התקשרות.
תקנון המרכז הישראלי לציוד שטח יד-שניה.
באתר שלנו - תחת האייקון "מרכז ציוד" ,ניתן לראות את התקנון של מסירת ציוד יד-שניה.כמו כן ניתן לראות את התמונות וההצעות הראשונות של הציוד ואפילו לעשות הזמנה מקוונת. ברור שבינתיים נמצא שם רק חלק קטן של הציוד ,אך הרישום יימשך עוד שבועיים כך שבמחצית פברואר יהיו צילומים ורישומים גם של ציוד מהסבבים הראשונים של האיסוף.אם יש לכם שאלות, תוספות הבהרות או השגות על התקנון אתם מוזמנים להעיר אותם כאן בפורום ולהציע שיכלולים לטובת כולנו. העיקרון שאני מבסס עליו את המרכז הינו עיקרון השקיפות המלאה.כל הנושא חייב להיות מבוסס על אמינות מוחלטת דווקא בגלל שמדובר במוצרים לא חדשים. אני דורש זאת מאיתנו ואני דורש זאת מהמוכרים שמוסרים את החלקים. כרגיל - מי שידע להעביר לכאן את הקישור - מוזמן לעשות זאת.