תגובה: פרוייקט הגה כוח לסמוראי
שקט תעשייתי... אין לאף אחד תובנות בשבילי?
כל כך הרבה זוקנים... והשקט מדהים....
צחי (התימני), למה ? תפרסם פה בבקשה, זה לא שיש איזה סוד תעשייתי במה שהוא (צחי גם כן) מבקש.
אפשר גם בקלות לשלוח אותו לפורומים אמריקאים כמו שהיינו עושים פה פעם, אבל אז מה התועלת הטכנית בג'יפולוג ?
צחי (פותח השרשור) אתה מבקש ליצור משהו שפחות מוכר בארץ והאמת שגם חיפשתי קצת בפורומים שאני מכיר בחו"ל וגם שם אין לזה תקדים בנתיים. אני אעלה שאלה באתר אחר בנושא, אבל אני מקווה שעד אז מישהו מהמקומיים ידע לענות לך. בתכלס, הכל שאלה של מידות והכרת הרכיבים - לצערי אני לא מכיר את התיבה של הסיקס, אפילו שהיה לי כזה לפני עשור.
פה זה שושו די בוודאות לצערי, שם לא, תהיה בטוח.
ייצור תושבת יצריך דיוק וכמובן עניין הזויות מאד קריטי. מציע לך לחפש תושבת קיימת בפירוקיות או אפילו להסחף ולקנות אחת חדשה בחברה (אם יש כזה דבר) ואולי של ג'ימני (?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
מה לגבי משאבה חשמלית כמו בקנגו??? קדימה כל ותיקי הפורום הטכני, תרימו את הכפפה!!!
פשוט לא.
היו כמה שניסו, זה רע, נקודה. התיבה, ההתאמה שלה (לקדוח בשלדה וכד'), מיקום המיכל ועוד.
לגבי ההודעה הקודמת שלך - אני מסכים לחלוטין, אבל אי אפשר למשוך אנשים באוזניים ועדיף גם לכתוב כשיודעים ולא סתם בשביל שיהיה מה לרשום, כפי שוודאי אתה יודע.
בבקשה צחי יש שאלות?
קובץ מצורף 48206
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziv87
זיו, אני לא רואה את התמונה. תנסה לעלות שוב או שלח לי אותה דרך הפייסבוק נגיד ואני מקסימון יעלה אותה. בכל מקרה תסביר.
תודה
שושו זו לא מילה...
צחי, כמו שכבר אמרתי לך כמה פעמים- התושבות של הסוויפט דומות (בלוק זהה) ולכן אתה יכול לחפש משאבה של סוויפט עם התושבת שלה- ובא לציון גואל.
פולי אפשר להחליף בד"כ, צריך חולץ.
בכל מקרה אתה צריך פולי כפול למנוע.
גם אני חשבתי עם משאבה חשמלית, אבל קח בחשבון שהיא מעמיסה את מערכת החשמל של הסמוראי.
וכשאתה בשטח טכני והטורים נמוכים אתה עלול להרגיש שההגה חלש או לחלופין המנוע יתכבה.
בהצלחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
זיו, אני לא רואה את התמונה. תנסה לעלות שוב או שלח לי אותה דרך הפייסבוק נגיד ואני מקסימון יעלה אותה. בכל מקרה תסביר.
תודה
צחי התמונה בפייסבוק אני יחזור מעבודה ואני יסביר
יש רכבים עם תגבור חשמלי להגה..בעיקר רכבים קטנים עם מנוע קטן..
אני יודע שיש כזה להשיג גם לניבה, אני רק מחכה שמישהו יעשה טיול לרוסיה..
אולי כדאי ללכת לכיוון הזה..אם אני לא טועה באופל קורסה יש היגוי כזה..
ליאור