ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A4%D7%A0%D7%99
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A4%D7%A0%D7%99
כרגיל, אבקש שהג'יפולוג יעזור לקהילה (המעוטת יכולת)אחכה בסבלנות לכרטיס DFW-TLV
מאחר ומזג האויר מתעתע בנו, אשמח להבהרה בקשר לקיום האירוע.
נכון לעכשיו האירוע מתקיים כרגיל,
כנראה כמו שבכל שנה, היורה יורד במפגש.
הרי אנחנו תמיד קראנו למפגש - מפגש סוף הקיץ...
סביון
סביון,איפה המתחם הכללי שבו יחנו כל הג'יפים הרגילים והאם הוא מאןרגן בכלל?מה שמעניין את רובנו זה החברותא ולא התצוגות שחוזרות על עצמם
מגיעים כולם!!!!!
לכול מערכת גיפולוג ובמיוחד לסביון כל הכבוד אמריקה כבר כאן היה מדהים ברמה של חול כל הכבוד!
תצוגת כוח מרשימה.
ביתנים וארגון ברמה הגבוהה ביותר.
כבוד!
אם זאת הקסם אבד.
ההפרדה בין הגיפים הקונבנציונליים לאירוע פגם בהנאה (שלי לפחות).
אחד הדברים הכי מעניינים (לפחות לי) היה לעבור בין הגיפים (הקונבנציונליים) להתרשם ולקבל הסברים מבעליהם.
צריך לחשוב איך משלבים בין השניים בשנה הבאה.
תודה על האירוע!
תודה על אירוע צבעוני ויפה.
באופן אישי אני מעדיף את הסגנון של השנים הקודמות.
בכל מקרה תודה לעוסקים במלאכה ולשומרים עלינו בשטחים.
לסביון וכל הצוותהיה ארוע מקסים, מאורגן היטב , נקי ומסודר ולא הרגשנו צפיפות.אפילו הילדים נהנו.המון תודה ושנה טובה
היה מפגש ברמה גבוהה מאוד, ההשקעה של הצוות ניכרה בשטח והתוצאה מרשימה בקנה מידה גבוה מאוד!!!
עם זאת, אני מסכים עם ניר, היה משהו חסר שהיה בפעמים הקודמות, חלק מהעניין במפגשים כאלה זה ל"דסקס" על ברכבים שלנו ולשתף את חוויות/ידע/נסיון (וגם להשוויץ לפעמים :) ) והפעם זה לא היה כלל.
מצרף מספר תמונות מצומצם שצילמתי מהאירוע, מקווה שתיהנו.
תודה לכל העוסקים במלאכה הדי קשה על הרמת אירוע כזה, פשוט כל הכבוד!
צוות ג'יפולוג היקר משנה לשנה זה רק משתבח אירגון וסדר למופת , חגיגה לחברי האתר ומבקרים אפילו מזג האויר עמד מלכת בסביבתינו (באיזור צומת קאסם ירד מבול בשנה 13.00) נהנינו מכל רגע ו...מחכים למפגש הבא אבי גולן
הטויוטה אספנות מהממת , איזה שיפוץ מדהים. כל הכבוד.
צוות ג'יפולוג היקר!
זהו המפגש הראשון שלי ואני חייב לומר שממש נהנתי מכל רגע! האירגון היה מופתי, המציגים היו מעניינים ומסבירי פנים וכמובן הרכבים היו מדהימים וגרמו לי להזיל הרבה ריר.
הקונספט של המפגש מוצלח מאוד לטעמי אבל אצטרף לקודמיי ואומר שללא ספק אם היו משטחי חנייה מסודרים לכל הרכבים שהגיעו וחנו בחוץ, הדבר היה מרשים פי כמה. הבנתי שכך זה היה בעבר, מקווה שנחזור לזה בשנה הבאה.
לגבי ההגרלה, למרות אורכה הרב והמייגע [ לא באשמתכם - בגלל ריבוי פרסים והיעדרות אנשים ] היה שווה להישאר עד הסוף, כאשר סביון קרא בשמי בתור זוכה בקורס נהיגת ראלי יומית אצל חזי מראלי ארט - איזה כיף !!!
תודה לכולם!
נחמד
מפגש מתוקתק, מסודר ונעים לשהות בו.היו הנחות אמיתיות ויפות על חלק מהמוצרים שהוצגו שם, ולי זה חסך כמה שקלים.הטרוניה היחידה שיש לי היא נקודתית ולאלה שהתעקשו לעבוד על הניהול מנוע של רכב העבירות האדום וקרעו לכולנו את עור התוף ולרגע לא קצר הפכו את השהיה באיזור למאד לא נעימה.אפשר היה לוותר על זה או לחנות במקום אחר, ואת זה אומר אחד שהיה מאמץ את המנוע הזה כרהיט בסלון.דיוויד
כל הכבוד
כל שנה יותר יפה
ישר כח לכל המארגנים