אני רוצה לכוון את ההצתה שלי אחת ולתמיד על מחשב , לא על אקדח , ניסיתי וזה לא טוב כל כך .
מישהו מכיר מכון טוב שיכוון לי לי את ההצתה על מחשב כזה?
Printable View
אני רוצה לכוון את ההצתה שלי אחת ולתמיד על מחשב , לא על אקדח , ניסיתי וזה לא טוב כל כך .
מישהו מכיר מכון טוב שיכוון לי לי את ההצתה על מחשב כזה?
אין צורך במחשב אלא רק באקדח.אולי אתה לא מכוון בצורה הנכונה או כמו שכתבתי לך פעם יש לך בעיה עם הציפ.
אני לא יודע לכוון עם אקדח כמו שצריך בג'יפ , איך עושים את זה כמו שצריך?
מישהו פה בפורום(לא זוכר מי זה) אמר שאפשר ושהכי טוב לכוון עם מד ואקום האם זה אפשרי לעשות את זה במוסך כלשהוא?
בעיה עם הצ'יפ ? כנראה שכן אבל עד שלפחות החיישן חמצן לא יהיה מורכב אני לא רוצה להתעסק עם מתכנתים למינהם כי חבל שישנו לי את הצ'יפ ולא יתאימו אותו לעבודה סופית של המערכת .
ברוך
כשהצ'יפ במחשב לא מתאים למנוע, המנוע מזייף.
כשהמנוע מזייף, לא תוכל לכוון הצתה לעבודת מנוע אופטימלית.
תמיד הוא ימשיך לזייף ולא משנה אם תכוון הצתה עד מחרתיים.
קודם תתגבר על בעיית ההזרקה (צ'יפ/תוכנה/שידרוג של המחשב), ולאחר מכן תוכל לכוון הצתה עם אקדח הצתה כמו שאתה רוצה.
-ארז 8) -
אני מכוון מנוע עם אקדח הצתה, שעון ואקום ומכשיר 4 גזים, הייתי בשימחה אמור לך להכנס אלי, רק שכרגע אין לי מקום, אני מחפש ומקווה למצוא בהקדם האפשרי, כרגע היעד הוא או רעננה או כ"ס.
יניב.
נ.ב כשאתה מכוון את ההצתה אצליך, אל תשקח שיש לנתק את החוט שנותן פיטבאק למחשב מהמפלג (רק בזמן הכיוון ואח"כ לחבר מחדש), אחרת המחשב מתקן את הכיוון הידני שאתה עושה וכאילו לא עשיתה כלום.
הצבע של החוט שיוצא מהמפלג הוא מעיין חום ורוד כזה.
יניב.
יאללה תמצא מקום ותקבע לי תור , אני הראשון.
לא הבנתי מה לנתק כי בזמן ניתוק המנוע נכבה בכל אופן אני מחכה לבוא שאץה תעשה לי את זה , תמצא מקום ותקבע לי תור , אני הראשון.
אין בעיה בכלל, אתה מוזמן, רק שאני אמצע מקום כבר, לא חשבתי שיהיה לי כל כך קשה למצוא מקום שיתאים לי בגודל במיקום ובמכיר ועוד כמה התאמות קטנות.
הכוונה בניתוק הוא לא לכל הפלג, אני יודע שאתה משתמש במפלג הגדול שהכויל נמצא למעלה ולא במקורי של ספארי או ונדורה בנזין, אבל זה לא משנה, במקור יש שני קונקטורים שנכנסים למודול הצתה (גם אצלך יש 2 קונקטורים כי הישתמשת במודול המקורי) אחד מהקונקטורים הולך לכויל במקרה שלך לחלק העליון במקרה של המקורי לכויל החיצוני. הקונקטור השני הולך למחשב, שם אחד החוטים בצבע חום בהיר הוא הפיטבאק למחשב, במקור יש לו אחרי 10 או 15 ס"מ פלג קטן שנועד לניתוק בזמן כיוון ההצתה, זה החוט שצריך לנתק בזמן הכיוון.
יניב.
שמע יניב אתה פשוט תותח , עברתי שוב על השירטוט של הצמה
ואתה כרגיל צודק , יש קונקטור שנכנס למודול וצריך באמת לנתקו בזמן הכיוון .
אני יעשה את זה בהזמנות הראשונה שיהיה לי זמן , אגב מה יקרה אם החוט יהיה מנותק קבוע? (סתם בשביל הסקרנות) .והאם אחרי הכיוון צריך לאפס את המחשב ע"H ניתוק מתח??
לגבי הפרוצדורה של הכיוון:
(יכול להיות שיש גרסאות דומות, אבל הגירסה הזאת עובדת)
1. יש לכבות את המנוע.
2. לנתק את החוט המיועד בעזרת הקונקטור.
3. להתניע את המוע.
4. לשחרר את הבורג של המפלג ולכןן את ההצתה
5. אפשר לעשות נסיעת מבחן כאשר הקונקטור מנותק ולכוון שוב עד שמגיעים למצב אידיאלי. (בזמן שהמנוע דולק והקונקטור מנותק, תידלק לך נורית C.E)
6. לאחר שהיגעת לכיוון שאתה רוצה, יש לכבות את המנוע.
7. לחבר חזרה את הקונקטור.
וסע לשלום.
לא, לא צריך לאפס את המחשב, פשוט לכבות את המנוע לחבר את הקונקטור ולהתניע.
לגבי השאלה שלך, מה קורה אם משאירים את הקונקטור מנותק, אז עניתי לך בסעיף 5 בסוגריים, הנורית של הC.E נדלקת, וזה אומר: שהמחשב לא מקבל פיטבאק מהמפלג ולכן לא משנה את ההצתה כמו שצריך יחסית לשינויי הדרך, אתה יודע האצה האתה, תנאים שים וכולי... כמו שהוא אמור לעשות. כמו שכתבתי אפשר לנסוע את נסיעת המבחן עם קונקטור מנותק ולכוון שוב ושוב עד שאתה מקבל את הכיוון הרצוי ואז לחבר שוב.
במיקרה שלנו (הזרקת TBI) הוראות היצרן לא תופסות לגבי כיוון ההצתה כמו בSIX רגיל, לכן יש לכוון אחרת, או לפי האוזן ונסיעות מבחן, או כמו שאני מכוון, עם מיכשור מתאים.
יניב.
קודם כל תן למנוע לעבוד עד שיגיע לטמפרטורה הנכונה. לאחר מיכן נתק את הקונקטור המדובר ,חבר את האקדח וכוון את המפלג ל8 מעלות,המנוע אמור עכשיו לעבוד חלק. כבה את האוטו וחבר את הקונקטור.עכשיו שים גאמפר בין a ל b בaldl סובב את המפתח ל run אבל אל תניע, לאחר 2 דקות נתק את הiac שנמצא על ה tbi .עכשיו תניע את האוטו וכוון את הטורים על ידי הבורג בtbi.הורד את הטורים נמוך ככל שתוכל כל עוד המנוע עובד עגול, בערך 450-500 סלד.עכשיו חבר את הiac ודומם מנוע.בתום התהליך נתק את הפיוז למחשב ל-30 שניות על מנת שיתאפס.
האוטו אמור לעבוד עכשיו כמו שצריך.
המנוע צעדים אמור להרים את הטורים?
למה שתקתם שניכם עד עכשיו :lol: :cry:
לא שאלת.
מנוע הצעדים אמור לייצב את הטורים בסרק ובזמן שאתה עוזב את הרגל מהגז בזמן האטה, הוא מרים ומוריד את הטורים בהתאם להוראת שהוא מקבל מהמחשב.
וככל שאתה לוחץ על דוושת הגז (שבעצם פותח את מצערת האויר, כמות הדלק נקבעת ע"י המחשב) יותר כך הוא סוגר יותר את מעבר האויר.
יניב.
ניתקתי את החוט בזמן שהמנוע פעל ופתאום המנוע עבד עגול , כיוונתי קצת את ההצתה ע"פ האוזן (בינתיים) ולא כל כך הצלחתי להגיע למצב שאני פותח מצערת מלאה והטורים עולים ישר .
החזרתי חזרה את החוט ולא היה שינוי , אחרי נסיעה של 10 דקות המנוע עבד כמו טרקטור לפני 40 שנה שעובד על 3 צילנדר , חזרתי על הפעולה וזה הסתדר אבל עדיין לא כמו שאני רוצה שיהיה,.
איך הולכות המעלות של ההצתה ב cj?
יש מצב לציור ?
UNIX, אחרי הכיוון אתה אמור לכבות את המנוע ואז לחבר את הקונקטור ורק אז להתניע מחדש.
החלק הימני בסרטוט למטה זה התמונה המתאימה לך.
http://www.jeeptrip.com/albums/a2q4fz15-5.jpg
יניב.
סליחה שאני מתערב אבל יש לי שאלה קטנה
אם כבר במעלות הצתה עסקינן
תמיד בשירטוטים של כיוון הצתה אני רואה מין סרגל מעלות כזה.
האם אמור להיות הסרגל הנ"ל איפשהו באיזור המנוע שלי?....
או שזהו כלי יעודי לכיוון הצתה?
-ארז 8) -
אני לא מצליח להעלות את התמונה בגדול יותר, אז הנה הקישור אליה
http://imgsrv.pic4u.co.il/3803cdcdd4...110020000.aspx
לגבי השאלה שלך SIX 4 LIFE גם בסרטוט הזה תראה את המיספרים אבל זה רק להמחשה, על המנוע אתה תיראה רק שנתות (פסים) ולא את המיספרים, דמיין את המיספרים בסדר שכתוב בסרטוט ליד השנתות, וכך תכוון את ההצתה.
יניב.
הוא שם, ליד הפולי קרנק, בדרך כלל תחת שכבות של בוץ וג'יפה. תגרד אותם ואתה תגלה את "הסרגל" הזה. גם אם המספרים המוטבעים לא ברורים, מה שחשוב זה החריצים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
יוניקס אל תעשה חצי עבודה ,קרא את מה שכתבתי ותעשה בדיוק מה שכתוב אבל בדיוק.
אתה יכול לעשות נזק אם לא תפעל לפי הספר,למשל אתה יכול לשרוף את המודול.
בקשר לכיוון המפלג אתה צריך להבין דבר בסיסי וזה שהמחשב עושה לך את כל העבודה מה שאתה צריך לעשות זה לכוון את ההצתה והטורים למצב שהמחשב יתערב בתהליך כמה שפחות.
אתה צריך לכוון את ההצתה ל8 מעלות ואת הטורים לגובה שהמנוע עדיין עובד עגול.מאותו רגע המחשב אמור להתערב. זו הסיבה שכתבתי לך פעם על תכנות הציפ.אם הציפ מתוכנן לעבוד בטורים מסוימים לא יעזור לך הכיוון בtbi .למשל אם הציפ מתוכנת לתת לך 800 טורים בסרק לא יעזור לך אפילו אם תוריד את הטורים ל200. ברגע שהמחשב לוקח פיקוד הוא מיד מעלה את הטורים למה שכתוב על הציפ.אבל כשאנחנו עושים כיוון למפלג ולטורים אנחנו עוזרים למחשב לא לעבוד קשה כדי לתקן.
אני מקווה שהבנת את מה שאני מנסה להסביר.
עמי
הבנתי למה אתה מתכוון עמיקם אבל יש משהו שלא מסתדר לי בראש
בקשר להצתה , לי אין חיישן נקישות והוא זה שמתקן את ההצתה
אז אני לא יודע מה ההשפעה של המחשב על ההצתה ,(אולי לרעה אפילו)
בכל אופן אני מחכה לאקדח ואז אני יעשה כל מה שאמרת.
באיזה תחום אמור להיות הקידום? באיזה סלד? ובכמה מעלות?