זקוק למטר של פרופיל 60x120 עובי דופן 3.25. ברזל שחור.
ספקי מתכת מוכרים בשש מטר בלבד ואין לי צורך בכך.
בחינם זה נהדר אבל גם בתשלום זה יהיה מצויין. אני מכפ״ס, כמובן שצריך מישהו מהאיזור פחות או יותר.
למי שבא לו לעזור תודה.
צחי 0547988744
Printable View
זקוק למטר של פרופיל 60x120 עובי דופן 3.25. ברזל שחור.
ספקי מתכת מוכרים בשש מטר בלבד ואין לי צורך בכך.
בחינם זה נהדר אבל גם בתשלום זה יהיה מצויין. אני מכפ״ס, כמובן שצריך מישהו מהאיזור פחות או יותר.
למי שבא לו לעזור תודה.
צחי 0547988744
צחי ערב טוב
כמה כבר הם רוצים על 6 מטרים?
יוסי
240 ש"ח + מע"מ. העניין שאין לי איך להוביל את זה ועל הובלה רוצים ממני 100 ש"ח + מע"מ, ויותר מזה, לא יהיה לי מה לעשות עם זה אח"כ.
דבר איתי, אין לי בעיה להוביל בשבילך אם זה משהו פה באזור הקרוב...
איתי
צחי דבר איתי
אפתור לך גם את בעית ההובלה וגם את 5 המטרים המיותרים
יוסי
תודה רבה לעוזרים, נמצאה שארית של מטר וחצי אצל שלייסנר.
נו, העיקר שהקפצת חצי ג'יפולוג שיעזרו לך... :p
שמח שהסתדרת.
חג שמח
איתי
חג שמח :) לא התכוונתי להקפיץ, רק לשאול אם למישהו יש זרוק במחסן. לשלייסנר אתמול לא היה (לפחות זה מה שאמרו בטל׳), החלטתי היום בבוקר להכנס בכל מקרה והפלא ופלא.
בכל מחסן ברזל יש שאריות. צריך רק ללכת לחטט. בטלפון לעולם לא תקבל תשובה כי הם לא ילכו לחטט עבורך. הכי טוב זה להגיע ולחפש לבד.
חוץ מזה, בפעם הבאה תחפש במסגריות ולא מחסני ברזל.
עשיתי סיבוב מסגריות ולא היה פרופיל כזה לאף אחד. לא חשבתי ללכת לחפש שאריות כי אמרו לי שאין ולא מוכרים. להבא אני אדע אחרת.
צחי
ואני כבר חשבתי להכין בית נייד מעץ עם מסגרת מתכת לנכדה שאולי תיוולד לי עוד כמה שעות
יוסי
שיהיה במזל טוב. כפיצוי אני מבטיח לבוא לתת יד בבניה אם תצטרך.
אתה בונה פגוש?
אם כן יש לי אחלה פנסים בשבילך, כמו בכתבה של אלון קסלר על בניית פגוש אחורי לסמוראי, חדשים בקופסה.
לא פגוש, מחזק סרנים
סתם שאלה ראית פעם סרן כזה מתעקם איפה שבנית את החיזוק הנ"ל ?
טל
סרן מחייך? כן זה קורה בסמוראים אפילו לא מעט
ואני סתם שאלה למה פרופיל?
עידו
זמין וזול. מסקרנות, מה היית מציע?
פרופיל U בכיפוף עובי דופן 5 מ"מ .
טל
אני מניח שזה לסמוראי שלך? איזה צמיג אתה שם עליו?
ריתכת את ההאוזינג עם אלקטרודת ניקל? אני מניח שזה כמו סרן דנה כלשהו, זרועות מפלדה וביצה מיציקת ברזל?
אני הייתי הולך על פלאח עובי 8-10 מ"מ במרכז עם חורים להורדת משקל והוספת מראה קרבי יותר.