לא מסתדר עם סלקום, לא יוצא איתם ראש. על המס' של הנייד הותקנו 2 שלוחות קבועות נוספות [ספיריט, סים חיצוני] אחת בג'יפ והשניה ברכב הפרטי. ההתקנה בוצעה בסלקום ראשל'צ. כל שלושת הטלפונים עבדו תקין לחלוטין , משדרים וקולטים משך שנה תמימה.
לפני כשנה פורק הספיריט מהג'יפ [אחרי תאונה] והורכב שנית לפני כחודשיים במרכז ההתקנות בראשל'צ. הכל היה תקין,כל השלושה תפקדו כהלכה. יש לציין כי לפני ההתקנה שאלתי במרכז ההתקנות " האם ניתן בכלל מצב שבו יהיו 3 טלפונים על קו אחד? תשובה: " אדוני , אין כל בעיה". לפני חודש הטלפון בג'יפ הפסיק לקבל צלצולים ושיחות, כן מוציא שיחות. דיברתי שוב עם המוקד הטכני של סלקום , הסברתי להם את הבעיה הוספתי כמובן שכל העסק עבד שנה ללא שום בעיה. תשובה -"אדוני אין מצב שבו שלושה טלפונים יעבדו על קו אחד", "אבל זה עבד שנה תמימה", "אדוני אין מצב, מצטערים" הסברתי שוב - "זה עבד בלי שום בעיה שנה תמימה בהפעלת קוד חיוג מסויים מהנייד ושאני לא זוכר אותו עכשיו", "אדוני- אנחנו באמת רוצים לעזור לך, טכנית בלתי ניתן", " אבל ראבאק זה עבד יופי" ,"מצטערים אדוני". לך תוכיח להם. בינתיים אני תקוע עם 2 שלוחות של הנייד [ בג'יפ ובפרטית, ספיריטים] המשדרות בלבד ולא קולטות.
אין לי אפילו על מי לצעוק שיפתור לי את הבעיה , לפני שאני מכניס את הראש למיקרוגל, מישהו, משהו