http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=60729&highlight=%FA%E0% F8%E9%EA
פה נזרק על זה משהו..אבל מאז לא שמענו כלום.
קורה?
Printable View
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=60729&highlight=%FA%E0% F8%E9%EA
פה נזרק על זה משהו..אבל מאז לא שמענו כלום.
קורה?
23 בדצמבר... פרטים בקרוב.
יופי..אני מאפשר לעצמי רק טיול אחד בסמסטר, וב23 יהיה לי מבחן, אז אין כמו לצאת לנקות את הראש בטיול יומיים מדברי אחרי...
התאריך סופי? יש אנשים שריכים להזמין חופש מהעבודה.....
מפגש ג'יפולוג המדברי נקבע באופן מסורתי לסופ"ש שצמוד ליום הקצר ביותר בשנה, שהוא כידוע לכולם ה-21 לדצמבר, שיוצא השנה ביום רביעי... השנה הסופ"ש הקרוב ביותר זה ה-23 לדצמבר, יום שישי.
מי שהיה יודע שזה כיף. ובאמת שחבל לפספס, כי לפי לוח השנה העתיק של בני המאיה, בשנה הבאה, 21.12.2012 אמור להגיע סופו של העולם... לכו תדעו, אולי זה מפגש ג'יפולוג המדברי האחרון בהחלט של כולנו....;)
תצום, תצום, שיהיה לך מקום לכל הכולסטרול והאלכוהול... אלה שבאים למפגש הזה אוהבים להגזים עם הדברים האלה.
חוץ מזה תתכונן לגבי מה שדיברתי איתך במפגש האחרון, על הבקעה.
מה לצום ראבאק ? נשארו שבועיים.
אופס, טעיתי בחשבון, עוד שנה ושבועיים ? ממשיך עם פריכיות האורז. אוייש כמה שזה מגעיל, קלקר דליקטס ע"י זה.
להעביר את אברום טסט בשבועיים וחצי?
אמ...... משימה לא קלה :p
אני מתחיל להשתדל מ ע כשיו!
(הבחור עומד 4 חודשים בלי טסט ונוסע רק בתוך השטח שלי, מניע בנגיעה, עוצר, צמיגים יפים, אורות, מאותת וכולי אבל אישור
המוסך המזורגג גורם לי להתעכב.)
איתי
מיקום?
פוייקה מעושן?
הוויסקי כבר נקנה וממתין....
מפגש ג'יפולוג "הקטן" יהיה ביום שישי 23 לחודש, בחניון הלילה שנמצא במפגש נחל פרצים ונחל לוט. זה 235300/559600 בערך. להביא הרבה עצים...
הפעם כנראה תהיו על טהרת ה4X4 בניגוד לשנה שעברה.
למרות שהחיפושית קיבלה עוד קצת מרווח גחון מקדימה, ויש עוד הפתעות בדרך, אמא חוגגת שישים באותה שבת (ששש היא עוד לא יודעת), ואין לי אומץ להבריז....
אני חייב למצוא תרוץ....
העצים על הגגון קשורים אחד אחד.....
סופרים את הימים.
לא הייתי נלחץ מדי מהקטע עם המאיה...הדבר היחיד שמסתיים אצלם ב 2012 זה לוח השנה, לא העולם. הקטע הזה זה כבר פרשנות מערבית וסרט אחד יותר מדי
מה גם שתרבות שלא הצליחה להמציא את הגלגל הראשון לא צריכה להדאיג תרבות שיש לה 4. :)
מפנטז על להגיע...
איזה הרכבים משפחתיים מגיעים, ומה מביאים?
שאלת אידיוט:
המקום לא חשוף לשטפונות במידה ויהיו?
מדברים על (אם כבר) סיכוי לגשם אז זה בתחילת הדקדה השלישית של דצמבר
עצים זה לא בעיה, לפני כמה שבועות שמתי ידי על 5-6 קוב הדרים יבשים ומוכנים להסקה.
יהיה חם!!!
שמוליק, מגיעים כל ההרכבים. מבודדים ועד משפחות מלאות.
מביאים את כל טוב הבית פרט לדברים שעושים רעש (גנרטורים ומערכות שמע למינהן מתבקשים להשאר במחסן)
איתי
אומי,
לא רוצה לחמם אבל בינתיים המושבניק מוביל.
וואי, וואי, וואי