מחפש כבר כמעט שבועיים....רק הזיות שאלתי אחד מאלה שראיתי עם יש מכות בשאסי ענה לי לא יודע....בינתיים רק נוכלים והזיות נקווה שנמצא לרא רוצה פשרה אבל עם לא תהיה ברירה נקנה איזה רנגלר 2008 בעזרת מימיון
Printable View
מחפש כבר כמעט שבועיים....רק הזיות שאלתי אחד מאלה שראיתי עם יש מכות בשאסי ענה לי לא יודע....בינתיים רק נוכלים והזיות נקווה שנמצא לרא רוצה פשרה אבל עם לא תהיה ברירה נקנה איזה רנגלר 2008 בעזרת מימיון
ערן סבלנות ידידי סבלנות.
יש את הסופה של ריקו!! שהיא מצויינת!! רק יקרה.
לחפש סופה נורמלית בתקציב שלך זה משהו בלתי אפשרי.
או שתעלה תקציב בעוד עשירייה, או שתתפשר על סופה בינונית מינוס מינוס.
אני מאמין שאם תשלם...
תקבל...יש את ,חמיס,יש את אורן ויריב,יש פה באתר,ואם תרצה המלצות צור איתי קשר ואתן לך כמה טלפונים!
0506504300
גל
נ,ב
ובקשר לבתולה ,,,אם יש כזאת בת 40 אני קונה לך סופה חדשהאתה יודע מה?בת 20
ערן,
כמה הייתה מוכן לשלם עבור סופה 2002...שמכאנית היא במצב פיקס,.מאוזן ומאופס מכול הבחינות.,!!???
חיצונית ., לא נגעתי...{ עדיין}...?,אבל
באמת סופה טובה , אמינה ,וגם לא מביישת..........................???
ערן מחפש סופה בתקציב של 25,000 שקל, עם חלונות חשמל.
נו,.אז זה בהחלט מסביר את הכתוב למעלה.,
בהצלחה ערן.,
ותודה לך ...ארז...
מכירים את הבדיחה... שלגיה, פרסי נדיב וסופה נורמלית (עם חלונות חשמל) ב-25K יש רק באגדות...
לערן, אם אתה לא רוצה לקנות פח זבל שיעלה לך פי 2 באחזקה תוך שנה, או רכב לפרוייקט יסודי בעבודה עצמית (וכמובן הרבה השקעה $$$), מומלץ בחום להגדיל את התקצים לכיוון ה-40K, או ללכת לכיוון של CJ. אבל אם אתה רוצה אחד משני הנ"ל, יש גם סופות ב-15K...
קובי
מה כ"כ חשוב לציין,חלונות חשמל"
זה עולה ביסביבות 1500 שח,
[QUOTE=six 4 life;425853]ערן מחפש סופה בתקציב של 25,000 שקל, עם חלונות חשמל.[/QUOTE
אה הא.......
קודם כל התקציב הוא 35 אלף ...חלונות החשמל הן חובה בגלל הילדה שנולדה לי שבוע שעבר .... הרעיון הוא שאני נופל על כל מיני ילדים שנגמר להם הכסף הזניחו ומנסים לזיין אותי ....תאמת הפחיד אותי גם המדריך לקניית סופה ...זה נראה כמו המדריך למה לא לקנות סופה ...בינתיים משכיר רכב בסוף נמצא תכלה שמיועדת להיות מושקעת בהרבה כסף (הטרופר היה אצלי 7 חודשים השקעתי בו 15 אלף ) לחברה שרשמו 40 k אפשר לגרד תביאו כלה לא מפורקת שתיחזקו באהבה (כסף) אני לוקח .
עם היא קצרה 40 כל מה שיש לי (בקשר לסופה 2002 ) נורי נראה לי בסיס מצויין לשיפורים
ערן, אתה כנירא מפספס כאן משהו., ואני אנסה להסביר לך אותו אכשהו
בסה''כ כסף שיש לך אתה מדבר אל שוק ושנתונים מסויימים.,והם 92,93,94..בערך
ולרוב כימעט כולם שבורים ,עייפים, ישנים שעברו ידיים ובעלויות רבים, { ואני יודע על מה שאני מדבר., סוגר כשלושה עשורים שבהן אני נוסע בסיקסים וסופות..}
וחשוב לא פחות ....שבכעוד שנה או שנתיים גם רכבים אספנות...{ בעיות רישוי ,טסטים, וההרבההה כסף חביבי },.
כמובן שיש גם מטופלים ומלוקקים..,ויש כאן באתר אחד או שניים כאלה ., אבל הם בודדים וגם המחיר בהתאם,
זכור ולמד., כי גם בסופה מטופלת ומלוקקת תיהיה חייב ולהשקיע כסף רב...על מנת לישמור עליה במצבה כמו שהיא.,
עצה שלי אליך...אל תיקנה סופה...כי אתה כנירא לא מתאים לה.,....
פשוט תחסוך לעצמך כאב ראש עצום וכסף רב...
בהצלחה..
נורי
מצטער על הקטנוניות אבל עדיין לא הבנתי את עניין החלונות חשמל.
מה קשור לידת הילדה? האם אתה רוצה שהיא 'תשחק' עם החלונות?
בליברטי הילדים כל הזמן רוצים לשחק עם החלונות החשמליים וצריך לנעול אותם מקדימה. בסופה אין להם חלונות מאחורה בכלל ועם הידיות הם לא מתעסקים, זה קשה להם מדי...
פורום של כוכבים....באתר של איסוזו מפרגנים מלמדים ועוזרים ....פה כולם חולים במחלת הכוכבים .....נחכה ונקנה רק סופה או רנגלר חדש כל שבוע יש עוד 5k ואני ממש לא ממהר סתם נמאס לי מרכבי השכרה קטנים ....
עצם ההתלבטות בין סופה לרנגלר חדש מעיד על כך שכדאי לך לחכות לרנגלר חדש.
וסליחה מראש אם אתה מכיר סופות וזה מה שאתה מחפש.
סער
רק פירגונים וחיזוקים יש במה שכתבתי לך.,ערן...
והמלצות על אך ליפעול.....,והכול באהבה
נ.ב.
אלף אלף מברוקים ומזל טוב ....לך על הולדת הבת...משבוע שעבר...!!
לא הבנתי גם את עניין הכוכבים.
ומה לא פירגנו לך?
אם אתה לא ממהר והכסף נערם, בוודאי שעדיף רנגלר על פני סופה. כל רנגלר כמעט יהיה במצב יותר טוב מסופה בת15-20 שנה [ויגיע עם חלונות חשמל], למעט 2-3 סופות מיוחדות שממילא לא בתחום שלך כרגע.בתחילת השרשור כתבת שאתה מתלבט ויש מצב לרנגלר 2008 עם מימון. אישית אני לא בעד מימון ואשראי [=חוב] אבל אם אתה יכול להעמיד 40K ומוכן לקחת עוד 100K במימון אז אתה יכול להעמיד רנגלר שישרת אותך לאורך זמן רב ובהמשך תוכל לבנות אותו לצרכים שלך. אם אתה שם כל שבוע 5K בצד ויש לך כבר 40 אז בינואר 2013 אתה יכול להעמיד לנו כאן רנגלר חדש. מה יש לך לחפש בסופות ישנות?
ובינתיים - נמאס לך מרכבי השכרה קטנים? תשכור רנגלר...
תשמע אם כבר כוכבים , עלו לרגל אליי בשבוע האחרון הרבה כוכבים שבאו לראות את היפ , כולם רוצים גיפים מהסגנון הזה ,כרעיון זה נראה להם מגניב וקולי
אבל באמת לא בנויים להחזיק גיפ כזה ! , צריך להבין שאין ארוחות חינם , הזול יעלה יקר בסוף , אבל אחרי הרבה דם יזע ודמעות , תעצור רגע ותחשוב מה באמת אתה רוצה
בהצלחה .