נכתב במקור על ידי
asafk
ואם נחזור לנושאי הגב....
אז גם אני, אחרי משהו כמו 20 שנה בשטח, ברכבים מכל הסוגים, הגדלים, והמינים... סובל. יש כמה כאבים ידועים וקבועים של ג'יפאים, ולי היתה תקופה, לפני כמה שנים, של כולם יחד, באים והולכים. ואיך אני יודע שאלו כאבים שקשורים לשטח? פשוט - בנהיגה בשטח לא הרגשתי אותם. בגלל האופי שלהם, גם הבנתי מותיקים ממני שאין טעם לטפל. מתרגלים, וזה באמת ככה.
עברתי תקופת "צינון" מסויימת של כמעט בלי לנהוג בשטח, ורובם של הכאבים עברו חלפו כלא היו. ואז, אחרי יומיים אינטנסיביים בטנדר מזדה, חזר לי הכל במכה. איזה מכה.
מאז זה בא והולך, והתרגלתי. פעם הגב התחתון שמקרין לרגל, פעם צוואר וכתף, דברים בסה"כ רגילים, לא כואבים מדי, לא מגבילים ולא חמורים מדי.
אבל שום דבר לא הכין אותי למה שיש לי בשבועות האחרונים - זה התחיל אחרי התהפכות שעברתי לפני 4 שנים. מדי פעם, כל חודש חודשיים, נימול קל ביד שמאל. שני רופאים אמרו שהם לא יודעים מה זה, אז ויתרתי להם. אחרי חצי שנה הפסיק ודי, אז יופי. ולפני כמה שבועות הנימול חזר, לשבועיים רצוף. ואז הפך לכאב, קבוע ורצוף, שלא עוזב לי את כתף ויד שמאל.
הפנמתי שהפעם זה כנראה לא יעבור מעצמו.
אני יודע שזה מצחיק להתייעץ בפורום של ג'יפים על בעיות רפואיות, אבל מדובר בבעיה משותפת ומנסיוני לרופאים אין פתרונות חוץ מתרופות להקלת הכאב... זה מה שהם היו מסוגלים לו עד היום. לקבוע תור לאורטופד? אולי סוג אחר של רופא/ וטרינר? מה לבקש? CT? מה רואים שם? מה הם יודעים לעשות? יש איתור תקלות מסודר לדבר הזה, ואם כן - יש פתרונות?
אסף.